Şimdi Ara

Hyundai Getz LPG tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Atiker başlığına da yazdım ama bir an önce lpg'ye geçmek istiyorum o yüzden buraya da başlık açtım. (kusura bakmayın)
    2005 Hyundai Getz GLS aracım var.
    Malum benzin çok yakıyor.
    Kısa bir araştırmayla Atiker'in hem fiyatının hem de performansının iyi olduğunu ve Getzlerle de uyum sağladığını duydum.
    O yüzden Atiker taktırmaya karar verdim.
    Servisi ve işçiliği iyi olan, güvenerek arabamı teslim edeceğim bir yer tavsiye edebilir misiniz?
    Ana bayisi AY-OK bildiğim kadarıyla, burası hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varmı?

(Bir de ,bizim bagaj küçük ve sanırım depo stepnenin yerine takılıyor.
    Peki stepneyi sabitleyecek bir sistem var mı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 12 Mayıs 2008; 23:31:37 >

• Slm Albati,

Neden kendini Atiker diye kısıtlıyorsun ki...

Ben de izmirde ikamet ediyorum ve iddia ediyorum ki 100 aractan 80 inde Zavoli marka kit takılıdır.

Hem Zavoli nin distribütörü de İzmir' de Altındağda.

Bence acele karar vermeden önce tekrar düşün.

www.zavoli.com.tr adresinden Zavoli Türkiye Distribütörü Polaris LPG ile görüş ve ürün hakkında bilgi al.

Atiker ile aralarında o kadar da fark yok hem...

Bu işin piri italyanlarla hollandalılar....

Bence tekrar takrar düşün. iyice araştır.

Ondan sonra Zavoli taktıracağına eminim.

Slmlr

• Derman tavsiyen için teşekkürler, Zavolinin bu kadar yaygın olduğunu bilmiyodum.
    Araştıracam.
  • Sayin albati,
    tartarini 100 000 km yada 24 ay garanti ile birlikte 30 günlük iade hakkiniz bulunmaktadir.
    Türkiye geneli yaygin servisleri vardir.Ayrica sorunsuz olarak calisan kitlerin basinda gelmektedir.
    Simdiden Hayirli olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rumeliotogaz

Sayin albati,
    tartarini 100 000 km yada 24 ay garanti ile birlikte 30 günlük iade hakkiniz bulunmaktadir.
    Türkiye geneli yaygin servisleri vardir.Ayrica sorunsuz olarak calisan kitlerin basinda gelmektedir.
    Simdiden Hayirli olsun.

Fiyatını da söylerseniz sevinirim.
  • bende 2006 model 22 binde hyundaı accent 1,6 16 v var.4 ekim 2006 da stefanelli marka taktım.çok ekonomik .aracım uzun yolda 200-250 arası yakıyordu.şimdi ise 140-150 yakıyor.bizim arkadaşta 1,3 var.gecen ay uzun yolda 120 ykrş ölçtü.haberin olsun.
  • Fİyatları hakkında da bilgi verirseniz daha iyi olur, bu markayı duymamıştım hiç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Mazda 3 LPG Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 gün önce zavolı sıralı sıstem taktırdım sımdılık guzel bi problem yok.umarım olmazda.. zavolı ızmırlı olmanda bı avantaj cunku ana dıspritoru ızmırde.. ben orada taktırdım fıyat 1300 ...dusun derım..bende çok araştırdım sonunda bunda karar kıldım..şimdiden hayırlısı olsun
  • İzmir'de distribütörü olması iyi bişey fakat taktırmakla da bitmiyor.
    Yazın memlekete gidince orada sorun yaşarsam servisleri nasıldır acaba bu da önemli.
    Neyse ben iyiden iyiye Atikere döndüm galiba.
  • Ben geçen temmuz izmir anı otogazda tartarini taktırdım. 1500 6 taksit. Temmuzun 1 inde taktırıp sinop a geldim ve o zamandan beri çok şükür en küçük bir sorun yaşamadım. Aracımı sürekli şehir içinde kullanıyorum üçüncü vitesin üstüne nerdeyse hiç çıkmıyorum ve 17,5-18 kuruş yakıyor. Uzun yolda eminim 14-15 kuruşa düşer. Diyeceğim iyi bir marka ve iyi işçilik olan bir yerde taktırırsan sanırım hiç sorunsuz kullanırsın.
  • @albati,
    atikerin kendi sitesinde getz montaşi bulunmakta bence yaygın servis ve yedek parca olarak atiker dogru secim..saygılar.
  • Sİtesindeki montajın fotoları yetersiz, hem küçük hem de az.
    Ayrıca depoyu stepne yerine koymamışlar ve bagajı öldürmüşler.
    http://www.atiker.com.tr/photo_gallery_detail.php?id=33&lang=tr
  • Zavoli 139 bayi ile türkiye nin her yerinde hizmet vermektedir.

Ne Ali ne Veli, kesinlikle ZAVOLI
  • quote:

Orjinalden alıntı: dermannn

Zavoli 139 bayi ile türkiye nin her yerinde hizmet vermektedir.

Atikercilerin sloganı da "Ne Soner ne İlker kesinlikle Atiker" olabilir mi acaba?
  • Olabilir tabi...

• ılk basta bence kesınlıkle BRC taktır.. ya da atıkerı dusun.. başka hiç bir markaya bakma başın ağrıya bılır.. saygılarımla...
  • Dostum sloganını çok sevdim ve kulübümüze bir slogan daha kazandırdığın için teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: albati

quote:

Orjinalden alıntı: dermannn

Zavoli 139 bayi ile türkiye nin her yerinde hizmet vermektedir.

Atikercilerin sloganı da "Ne Soner ne İlker kesinlikle Atiker" olabilir mi acaba?

Aklın yolu ATİKER

• Daha Atikere geçmeden slogan yaptık
  • Geçtikten sonraki halini düşünemiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: albati

Daha Atikere geçmeden slogan yaptık

Bi kere ATİKER'e gönül verdin mi kopamazsın!
    Bağımlılık yapıyor. (kendimden biliyorum)
  • Arabamın muayenesi mayıs sonunda bitiyor, muayeneye kadar beklemek istiyorum aslında.
    LPG de aldı başını gidiyor, 1.70'leri geçmiş durumda.
    Bir ara taktırmayı ciddi ciddi düşünüyodum fakat şu zam işi kafamı kurcaladı biraz.
    Allah etmeye ülkede kriz olsa hükümet yüklenecek yine benzine LPG'ye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.