Şimdi Ara

██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ (1045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
32.937
Cevap
125
Favori
2.789.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yecoskunsu


    quote:

    Orijinalden alıntı: sahatay63

    arkadaslar sanırım yarın hersey yolunda giderse bende ilk arabam olan getz i yarın almıs olucam. 15.750 ye anlastik yarin gidip arabayi görücem servise gidip ekpertizde bi sorun cikmazsa alicam arac 2007 model siyah tüplü 39 bin km de sol ön ve sag arka camurlukta boya var sizce fiyat nasıl 17.000 ile basladi pazarlik ?



    çok iyi fiyata almişsin
    bende de benzer bir araba var km.si 34.000
    4 tane de kışlık lastikle beraber en az 16.500'e veririm


    malesef alamadim getzi arabayi servise ekspertize götürdük ayni araba ayni serviste 1 hafta önce sadece sol ön çamurluk ve sol arka çamurlukta boya var degiseni yoktur diye rapor veriyor busfefer ise ekstra olarak sol arka camurluk degismis bagajda boya boya ve motor kaputunda biraz boya cikti servise gecen hafta niye bunlari goremediniz diye sordugumda gecen hafta biraz yogundu arkadaslar görememis dedi gelde bu servise güven urfa hundai yetkili servisi "harmanis"




  • Selamlar GETZ ailesi,

    15000 e kadar bütcem var, temiz kazasız Dizel bir getz almaya niyetim var.

    Sizce 80000 90000 km civarında CRDI motorlu bir Dizel alınır mı? Birkaç arkadaş 100000den sonra Turbo da ABS ışığında vesaire birçok problemle karşılaştığını elden çıkardığını söylemiş. Kronik Midir Bu sorun?

    Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler?
  • Herkese Selamlar
    2007 model 76500 kmdeki Getz Dizel aracımı satıyorum.
    75.000 dahil tüm bakımları yetkili serviste yapıldı.
    2011 Ağustos ayına kadar garantisi devam ediyor.
    Aracın değişeni boyası yok, forumdan arayan arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olabilirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-getz-sahibinden-degisen-boya-yok-36821526/detay
    Saygılar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarayburnu

    Selamlar GETZ ailesi,

    15000 e kadar bütcem var, temiz kazasız Dizel bir getz almaya niyetim var.

    Sizce 80000 90000 km civarında CRDI motorlu bir Dizel alınır mı? Birkaç arkadaş 100000den sonra Turbo da ABS ışığında vesaire birçok problemle karşılaştığını elden çıkardığını söylemiş. Kronik Midir Bu sorun?

    Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler?


    benim aracım 200 binde dediğiniz problemlerle hiç karşılaşmadım. düzgün şekilde bakımı yapıldıysa bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum bu aracın.
  • Tşk.

    Bakalım Kısmetse birşeyler düşüneceğiz bu ay içinde.

    İyi Günler.


  • malesef alamadim getzi arabayi servise ekspertize götürdük ayni araba ayni serviste 1 hafta önce sadece sol ön çamurluk ve sol arka çamurlukta boya var degiseni yoktur diye rapor veriyor busfefer ise ekstra olarak sol arka camurluk degismis bagajda boya boya ve motor kaputunda biraz boya cikti servise gecen hafta niye bunlari goremediniz diye sordugumda gecen hafta biraz yogundu arkadaslar görememis dedi gelde bu servise güven urfa hundai yetkili servisi "harmanis"

    Tamam da kardeşim arabanın fiyatı zaten uçuk değil.Araç boyalı diye vazgeçmek olur mu?Hangi araba ufak tefek kaza yapmamış ki.Çok abartıyorsunuz.Araçta problem yoksa alın sürmeye başlayın.
  • Ufak kazalardan dolayı arabadan vazgeçilmesi bence de doğru değil
    Fiyatı uygun ise alınır
    her kazalı araba satılmasaydı mezarlık olurdu
    Araba tamiri çok zor bir şey değil
    Uçak değil ki
    Üstelik kaporta boyası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiSKE

    Ufak kazalardan dolayı arabadan vazgeçilmesi bence de doğru değil
    Fiyatı uygun ise alınır
    her kazalı araba satılmasaydı mezarlık olurdu
    Araba tamiri çok zor bir şey değil
    Uçak değil ki
    Üstelik kaporta boyası



    o sizin buda benim düşüncem her yigidin yogurt yiyisi farklıdır buda benim tarzım diyelim neyse iyi tavsiyeleriniz icin sagolun yalnız servisin yaptıgı muameleye bi yorum yok !
  • bende atık getz kullanıcısı oldum arakadaşlar. 21.300 e getz 1.4 start aldım
  • Hep iyi günlerde kazasız, cezasız kullanmanızı dilerim.
  • emin ellerde araba almak lazım.ben de her almaya karar verdğim araç kazalı olduğu için sinirlendim ve sıfır aldım :) ama şu an satmayı düşünuyourm benzın çok yakıyor hyunda getz 18500 düşünuyorum 2008 model 27 000 km de .nasıl fiyat sizce ??? ve bir kaç yerinde çiziklerden dolayı lokal boya var
  • Beyler kimse alınmasın bu benim yorumumdur; boyalı arabaya niye kötü gözle bakılıyor anlamadım, park yerinde dururken gelio biri dokunduruo yandan önden arkadan neyse. Kaportayı çiziyor, yani öyle mi binelim arabaya? Kaportacıda düzelttirip lokal boya attırıp biniyoruz, ama gel gelelim satarken sorun oluyor, Birinin gelip arabama vurması benim suçum mu? Tamam büyük bi kazaya karışırsın lokal boya değil de değişen vardır anlarım. Ama değişen olmayan kısımlarda çok da mantıksız bişey. Sonuçta arabada değişen mi yoksa sadece lokal boya mı olduğu da belli oluyor. Getzimi aldığımdan beri sağ kapı altında göçük var hafif te çizik, eski sahibi kaldırıma vurmuş, yaptırmıyorum sırf böyle düşünüyo bizim milletimiz diye.
  • mekanik aksama zarar vermemiş kazalar geçirmiş arabalar sorun çıkarmazlar. düğer kısmı sadece bir kabuk, görünüşünü bozan birşey yoksa endişe etmeyip ona uygun bir fiyattan alınabilir. bu araç satılırken de yine bu şartlarda satılabilir. fakat küçük sinek mide bulandırır sözü geçerlidir. satarken birazcık zorlar, tertemiz bir araba kadar kolay satılmaz, gününde satılmaz.
    Binecek kişiler için sorun teşkil etmez. her malın bir alıcısı bulunur. boyayı değişeni çoğunluk önemsemiyor, özellikle arkadaşın dediği gibi, evinin önünde dururken kamyonun biri manevra esnasında gelip kasasının köşesiyle 2 kapı saçınızı yırtıp, değişilmek zorunda bırakabilir, araç sahipleri bu tip olayları bizzat kendileri yaşadıkca boyalı kazalı araba konusunda daha toleranslı olmaya başlıyorlar. çünkü o kapı sacları değiştikten sonra araba yine eski araba ve o bunu artık biliyor.
    önemli olanın mekanik aksam olduğunu anlamış oluyor.
    özellikle kaskonun yaygınlaşmasından sonra en küçük çizikte ezikte bile sacları değişir oldular. çok sogutmasın sizi sac değişimi.




  • arkadaşlar merhaba;
    nisan 2010 da 2006 model getz 1,4 doch aldım.aldığımda km 31250'ydi.
    o günden beri hiç bakıma götürmedim.şuan km 33960'da.
    haftaya muayeneye götüreceğimden bakıma soktum. yetkili servisine götürmedim tabi.
    sanayide hyundai servisi olan arkadaşıma gittim.

    yapılan işlemler;

    yağ filtresi :10tl
    hava filtresi : 15tl
    4 adet buji : 35tl
    şanzıman yağı : 20tl
    motor yağı : 60tl
    polen filtresi : 25tl
    sarf sprey : 10tl
    işçilik : 50tl
    toplam : 220tl ödedim.
    birde lastiklerin yerini değiştirdim.önleri arkaya arkaları öne aldık.

    sizce fiyat nasıl ; muayeneden önce başka yaptırmam gereken birşey var mı?
    far ayarı içinde gitmeyi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpbey78 -- 25 Aralık 2010; 16:16:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmtmmt

    Herkese Selamlar
    2007 model 76500 kmdeki Getz Dizel aracımı satıyorum.
    75.000 dahil tüm bakımları yetkili serviste yapıldı.
    2011 Ağustos ayına kadar garantisi devam ediyor.
    Aracın değişeni boyası yok, forumdan arayan arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olabilirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-getz-sahibinden-degisen-boya-yok-36821526/detay
    Saygılar..


    temiz araca benziyor, umarım istediğiniz fiyata satarsınız, Getz alan pişman olmaz




  • Aracım 110.000 km ye yaklaştı. Akü yeni olmasına rağmen sabahları marşı bazen geç alıyor. Duyduğuma göre bu kilometrelerde Kurum Temizliği yaptırmak gerekiyormuş dizel araçlara.

    Aranızda yaptıran varmı? yetkili serviste yapılıyor bütün bakımlar. Birisi Bosch Servisleri önerdi kurum temizliği için. Daha önce yaptıran varsa nerede ve kaça yaptırdığınızı yazabilirmisiniz. Aracın performansı artıyormuş kurum temizliği sonrası. Yakıt tüketiminide etkiliyor diye duydum. Bu olay nedir hangi parçalar sökülecek. Nerede yaptırmalı?
  • Merhaba arkadaşlar
    İnternette o kadar araştırdım ama çokta fazla bilgi edinemedim, yarına kadar bir karar vermem lazım bende sizlere sorayım dedim
    Araba alacağım 3 taneye indirdim alternatiflerimi, hepsini sıralıyorum şimdi:

    1-)2006 model Hyundai Getz 1.6 Cool
    Lavato marka tüplü,70.000 km de ,ilk sahibinden,sunroof,ABS,klima cd çalar,ilk sahibinden,temiz kullanılmış,2 kapılı,sadece ön ve arka tamponunda boya var değişen yok ,servis bakımlı,kırmızı. 16.000 TL

    2-)2006 model Hyundai Getz 1.5 VGT,Dizel,74.000 km de,ilk sahibinden,klima,cd çalar,sağ ön tampon boyalı,sağ far değişmiş,kaputta lokal boya var sağ ön farın değiştiği tarafta,60.000 bakımı hariç diğer bakımları serviste yapılmış,gri. 17.000 TL

    3-)2004 model Opel Corsa 1.3 TDCI
    Dizel,105.000 de,ABS, bayandan, sol ön kapıda avuç içi kadar lokal boya var,arka tamponda boya var,değişeni yok,kar lastikleri ve muayenesi yeni,beyaz 17.100 TL

    Yarına kadar bir karar verip aramam lazım adamları benden haber bekliyorlar lütfen seçmeme yardımcı olun. Benim ilk yazdığıma içim gitti ama iki kapılı olması düşündürüyor beni. Acil yardımlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden




  • 1.6 motorlu getz coolun benzin masrafının altından kalkabileceksen 1. sıradakini al derim ama hatırlatiyim benzin 4 tl sınırında.. =(( lpg si varsa ayrı konu tabi...
    2.sıradaki araç sağ önden hasarlı varsa kaza fotoğrafları varsa bi bak ondan sonra al derim
    3.sıradaki corsanın motoru ufak ancak kmsi 2.sıradaki getze göre daha yüksek...1.3 cdti corsayı 1.5 crdi getzle kıyaslarsak 1.5 crdi getzden çokda farklı değildir yakıtı.ancak getz daha iyi kaçar(88ps getz) tercih sizin =))
  • selam arkadaşlar
    bizde getz dunyasına yeni girdik 2010 model 1.4 benzinli start model bir aracımız var sizlere sormak istediğim soru bu araca lpg takılması gerekip gerekmediği 350 km civarı arasında yarım depodan biraz fazla yaktı lpg takılsa ne kadar tasarruf edilebilir?
  • Teşekkürler _By_BoSs_,,
    Belirttim gerçi ama 1.6 cool da lavato marka sıralı sistem lpg var,benimde içime sinen o açıkçası ama iki kapılı olması ve hakkında çok yorum bulamamam beni tereddüte düşürdü.
    Çok kararsızım
  • 
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.