Bildirim
Hyundai fiyat listesi güncelleniyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2015 modeller vardı fiyat listesinde.
Belki onları kaldırıyorlardır listeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçirecekler yine
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükselecek diye birşey yokki belki indirim vardır
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Yükselecek diye birşey yokki belki indirim vardır
Kur güncellemesi mi acabaama sanmam
Atın ölümü arpadan olsun, gittiği yere kadar gider, aceleye gerek yok
Ben bugün anlaştım 2015 model i30 CW eski fiyattan.
i30 93bindi en son daha artmaz herhaldequote:
Orijinalden alıntı: cool82
Ben bugün anlaştım 2015 model i30 CW eski fiyattan. -
Toplam ne kadara geldi ?
Elini çabuk mu tutsun :) i30 da sinek avlıyor hyundai şuan i20 güzel satıyor oda pahalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DoctorEconomy
Elini çabuk mu tutsun :) i30 da sinek avlıyor hyundai şuan i20 güzel satıyor oda pahalı.
Sinek mi avlıyor? Bir haftadır araç bulamadım tüm Türkiye de .CW hoşuma gitti ve son kalan araçlardan birisini aldım.Bayi 2016 model gelecek araçlar icin 6 tane kapora almıştı.Araçlar haziran da gelecekmis
Artmasını beklemiyorum.Şuan i20 hariç bütün araçların fiyatları şişik,Hele,hele i30 un..quote:
Geçen sene 75'e CRDİ/Dct Elite,52'binede Blue drive 1.4 Mpı'ı sattılar.Fiyatlar Focus,Golf,Astra K Gibi araçlar ile yarışıyor.Hyundai severim ama kimse kusura bakmasın.Sürüşü keyifli ve tok 136 cdti astra varken veya Mükemmel yol tutuş ve sürüş keyfi sunan iç ve bagaj hacmi dışında hiç bir eksi yönü olmayan focus ve Golf gibi her kriterde ortalama üstü hatta kafaya oynayan araç varken i30 fiyat avantajı yoksa alınmaz. -
Hanı kadar revaçta bilmiyorum son durumu ama en azından düşünen fiyat avantajı elde eder
1500tl indirim olur o kdr onuda yapmazlar honda hariç indirim yapan olmadı diye
quote:
Orijinalden alıntı: cool82
quote:
Sinek mi avlıyor? Bir haftadır araç bulamadım tüm Türkiye de .CW hoşuma gitti ve son kalan araçlardan birisini aldım.Bayi 2016 model gelecek araçlar icin 6 tane kapora almıştı.Araçlar haziran da gelecekmis
Farkındaysanız 5. Aya girdik 2016 lar yeni mi giriyor daha ? Buradaki bayi elindeki 2015leri zor eritti i30 için konuşuyorum otoparklarını biliyorum çünkü. İ20 satışları güzel ama yalan yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük hissediyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
i30 93bindi en son daha artmaz herhalde
uzun zamandır fiyatlara bakmıyordum ciddi misiniz hocam 93 bin mi olmuştu i30
daha 1 sene olmadı en dolusunu navigasyonla beraber 76 ya aldım bu nasıl bir artıştır 100 yapsınlar düz hesap olsun -
Önceden dolar endeksli diyorduk, dolar düştü hala zam. Dolar çıkınca da dolar çıktı abi diyip yine zamı yapıştıracaklarquote:
Orijinalden alıntı: aykut467quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
i30 93bindi en son daha artmaz herhalde
uzun zamandır fiyatlara bakmıyordum ciddi misiniz hocam 93 bin mi olmuştu i30
daha 1 sene olmadı en dolusunu navigasyonla beraber 76 ya aldım bu nasıl bir artıştır 100 yapsınlar düz hesap olsun
Alıntıları Göster
-
Ne kadar satıyor bilmiyorum ama sokaklarda caddelerde makyajlı i30 görmüyoruz. Bu fiyattan da sinek avlar artık rekabetçi bir fiyata sahip değil. Üç beş daha üstüne bırakarak focus golf astra alınabiliyor artık ki sanırım tüketiciler böyle davranıyor.quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
Önceden dolar endeksli diyorduk, dolar düştü hala zam. Dolar çıkınca da dolar çıktı abi diyip yine zamı yapıştıracaklar
Alıntıları Göster -
I20 dışında rekabet edecek iyi bir modelleri yok. Fiyatları aldı başını gitti, millet Hyundai ve KIA gibi markaları emsallerine oranla ucuz diye tercih ediyordu. Bu fiyatlardan sonra; VW, Opel, Ford ve Toyota gibi modeller ucuza araba satar duruma geldi.quote:
Orijinalden alıntı: tavernac1
Ne kadar satıyor bilmiyorum ama sokaklarda caddelerde makyajlı i30 görmüyoruz. Bu fiyattan da sinek avlar artık rekabetçi bir fiyata sahip değil. Üç beş daha üstüne bırakarak focus golf astra alınabiliyor artık ki sanırım tüketiciler böyle davranıyor.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- 0.9 tce motor kronik sorunları
- byd dolphin yorumlar
- renault trafic 1.6 dci kullanıcı yorumları
- skoda octavia optimal yorum
- ford transit 140 ps motor yorumları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X