Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA FAN KULÜBÜ (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.705
Cevap
69
Favori
702.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c segmenti butun araçların yakıtı bu seviyede. Buna civic focus jetta vs hepsi dahil. Kasa agirliklari ayni seviyede bu agirli yurutmek icin gerekli enerji marka degişsede sabit. O az yaz yakıyor bu cok yakıyor demeyin bosuna. Az yakan araba istiyorsanız suzuki alto alabilirsiniz. B segmenti yakıt verileri ile başlığı kirletmeyin lutfen.
  • mscsi nin tüm söylediklerine sonun a kadar katılıyorum. elmayla armudu (b sınıfı ile c sınıfını) karşılaştırmak abes olur.
  • selam arkadaşlar.bende 2004 model elantra var aracım bugün elektrik kesti yolda giderken birden stop ediyor kontak açık olmasına rağmen hiçbir ışık yanmıyor marş basıyor fakat araba çalışmıyor bir süre sonra kontağı açınca tabi baya aç kapa yaptım göstergelerdeki ışıklar yandı ve bu şekilde çalışıyor.bugün üç defa yaptı daha önce 1 ay önce iki defa yapmıştı bir aydır birşey yoktu tam arıza zamanında ustaya denk gelmediğinden ustada birşey diyemedi kabloları sigortaları oynadı o kadar.yardımcı olabilecek başına gelen arkadaşlar varsa sevinirim.
  • Merhaba, akü kutupbaşında oksitlenme olabilir mi, hiç kontrol ettiniz mi?
  • akü kutup başından değil öyle olsaydı marş basmazdı sanırım. ya kontak ya da immobilizer okuyan beyin arıza yapacak sabah bindim gayet normal çalıştı bakalım ne zaman yolda bırakır
  • Marş basmıyor olarak okumuşum, ETACs modülünde bir arıza yoksa kontakta yada konnektörlerinde bir sıkıntı olabilir.
  • Arkadaşlar bir süredir bir sorunum var. Zaman zaman arabayı ilk çalıştırdığımda devir saati çalışmıyor. Ama iki veya üç sefer kontağı kapatıp açınca genelde çalışıyor. Bazen de hiç bir sorun olmuyor. Ancak bir kaç gün önce aynı şey hız göstergesi için de oldu sizce problem ne olabilir?
  • Arkadaslar 99 model 1.6 GLS Elantra hakkında bilgi almak istiyorum. LPG mevcut değil.
    yakıtı, yedek parçaları vs nasıl bir araç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra_R

Arkadaslar 99 model 1.6 GLS Elantra hakkında bilgi almak istiyorum. LPG mevcut değil.
    yakıtı, yedek parçaları vs nasıl bir araç ?

Arkadasım aramıza hoşgeldin.99 model elantra hakkında fazla bilgim yok ama Elantra elantradır...
  • Merhaba,
    Elantra'mla ilgili bir sorunum var, daha önce yaşayanınız var mı diye soracaktım;
    99 Model Hyundai Elantra 1.6 GLS, otomatik, benzinli, 150000km.
    Vitesteki Overdrive düğmesi basılıyken, 2inci vitesten 3üncü vitese geçerken vites boşalıyor, kendi kendine aragazı veriyor, düğmeye basıp Overdrive off yapınca düzeliyor ve devam edebiliyor.
    Bu overdrive tam olarak nedir, ne iş yapar bileniniz var mı?
    Bir de sizce hangi yağı kullanmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmzn

Merhaba,
    Elantra'mla ilgili bir sorunum var, daha önce yaşayanınız var mı diye soracaktım;
    99 Model Hyundai Elantra 1.6 GLS, otomatik, benzinli, 150000km.
    Vitesteki Overdrive düğmesi basılıyken, 2inci vitesten 3üncü vitese geçerken vites boşalıyor, kendi kendine aragazı veriyor, düğmeye basıp Overdrive off yapınca düzeliyor ve devam edebiliyor.
    Bu overdrive tam olarak nedir, ne iş yapar bileniniz var mı?
    Bir de sizce hangi yağı kullanmalıyım?

99 model elantra hakkında bir bilgim yok ama Overdrive düğmesi vitesi 4 ten 3 e çekiyor...
  • 2 den 3 geçerken o/d bi işe yaramaz boşa falan alıpta ara gazı da vermez. bi baktır istersen. o/d sadece 4. vitesten 3. vitese çeker. kapalı konumda kullanırsanda 4. vitese geçmez. bizzat kendi arabamdan ve yetkili servisten biliyorum. her ne kadar bazı arkadaslar tüm viteslerde geçerli desede, diğer arabaları bilmem ama 2005 otomatik elantramda aynen servisin ve benim dediğim gibi. yukarıdaki paylaşımları okusaydın görürdün. 1 de 2 de 3 te bi işe yaramaz.. heleki boşa alıp ara gazı vermek gibi bişe olmazzz
  • hosmurat arkadasım sorunun hakkında yardımcı olamicam. pekte olunacağını sanmıyorum. sorun temassızlık olabilir bi elektrikçiye baktr istersen. bazen yapıp bazende yapmaması insanı gıcık eder öyle dimi
  • cobra r arkadasım burada genelde 2004-2006 arası elantra var ama o kasalarda güzel ben tavsiye ederim lpg ile düz vites ise rahat rahat binersin rahat ve konforludur. parça sıkıntısıda çekmezsin çok ta pahalı değildir. temiz kullanılmış ve bakılmış bi 99 elantra tercih edilebilir..
  • herkese merhaba. acil yardımınız gerekli. jredi kartı borcu yüzünden arabamı sattım ve yeni araba almak için 10.000 lira ayıdım. ekteki ilandaki hyundai dikkatimi çekti. arçta yok yok gibi ve ilk sahibinden. araç lpgli , 1 sene vizesi var v.s. 10.500 liraya bırakıyor sahibi. arç otomatik vites. sizce alınır mı , parça bulma sıkıntısı yaşanırmı. bu fiyata alınacak 99 paliodan sienadan daha iyidir diye düşünüyorum. alma son sahibi olursun diyenler olmuş. çok kararsızım arabaya yarın bakmaya gideceğim. teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-elantra-ful-ful-ilk-sahibinden-49832155/detay/

• mrb. palio ve siena dan iyi olduğu kesin. neticede c sınıfı, daha kaliteli ve konforlu bir araç. araç temizse alınabilir. yalnız 1.8 motor olduğundan şehiriçinde fazla yakabilir. vergiside biraz fazladır. almadan önce iyi bir yere gösterin derim. karar sizin.
  • bugün sabah arabayı aldım. aracın değişeni yok. masraf olarak ön kaputta güneş yanığı var ama çok fazla değil. sunroofun etrafında paslanma var oraların boyatılması lazım. motor experde %83 verdi. içi çok temiz , lpgnin garantisi devam ediyor sıralı sistem.lastikler değişse iyi olur. gaza geldik aldık umarım pişman olmayız.biraz da otomatik vites kullanalım.
  • bu arada yaşı yüksek olduğu için vergisi 6 aylık 64 lira. yakıt tüketimini kullanıp göreceğiz , burdan haberdar ederim sizi.
  • bence iyi bir fiyata almışsınız,araba temiz gözüküyor,güle güle kullanın.
  • hayrlı olsun kazasız belasız kullan inş. iyidir konforludur ama çok yakacağını tahmin ediyorum. güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.