Şimdi Ara

Hyundai'de Blue anlamı nedir. İşte size tanımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hyundai Blue Drive, Yakıt tüketimini iyileştirmeyi ve emisyonları azaltmaya yardımcı olmak maksadıyla geliştirlmiş bir hyundai ürünüdür. Altı ana geliştirme barındırır.
    Alternatör Yönetim Sistemi (AMS)
    Bu akıllı teknoloji, Akünün sadece yavaşlama sırasında ya da motorun fazla güç beslemesi sırasında şarj edilmesini ve bu sayede yakıt tasarrufu sağlanması.
    Elektrikli direksiyon
    Pompalar, hortumlar ve yağlara dayanan geleneksel sistemlerin değiştirilmesi, Elektrikli Hidrolik Direksiyonun daha az komponenti vardır, daha az ağırlığındadır ve daha az motor gücü tüketir.
    Dizel Partikül Filtresi (DPF)
    Bu filtre kurum parçacıklarını yakalar, bu nedenle egzoz dumanı neredeyse ortadan kaldırılır.
    Düşük yuvarlanma direnci lastikleri
    Daha az çaba, daha az enerji demektir. Bu lastikler, kavrama veya güvenlikten ödün vermeden yakıt tüketiminizi ve CO2 emisyonlarınızı azaltmaya yardımcı olur.
    Eko sürücü göstergesi
    Bu yenilikçi sistem, yakıt verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için vites değiştirmek için en iyi zamanı gösterir. Yakıt faturalarını% 7-9 oranında azaltabilir.
    ISG (Akıllı Dur ve Devam)
    Trafikte ya da ışıklarda beklerken ISG otomatik olarak motoru durdurur, ardından debriyaja bastığınızda anında yeniden başlatır. Bunu pek fark etmeyeceksin. Ancak% 15'e varan oranda yakıt tasarrufu görüyorsunuz.

Bu vidoda size AMS sistemini göstermeye çalıştım. Alternatör ilk 10 km rampa inişleri hariç hiç çalışmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 22 Ekim 2019; 17:43:43 >

• Peki aynı durum Accent Blue içinde geçerli mi ? Saydıklarınızın çoğu bu araçta yok,üstelik hiç ekonomik bir araçta değil.10 litrelerde geziyorum şehir içi CVT 1.4 Accent ile.Accent Blue herhalde adı artık kalıtsallaştığı için öyle kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda blue'nun anlamı dışında her bilgi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai ürünü değil de hayal ürünü gibi geliyor bana ama neyse. Neredeyse her sınıfta rakiplerinden daha fazla tüketiyor ve daha performanssız.
  • 2012'de sıfır ix35 almıştık. o dönem ix35'in aynısı sportage'de start stop mevcutken ix35'in en dolusunda bile yoktu. çok garipsemiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

2012'de sıfır ix35 almıştık. o dönem ix35'in aynısı sportage'de start stop mevcutken ix35'in en dolusunda bile yoktu. çok garipsemiştim...
    Takılabiliyor sonradan. İstersen takabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

2012'de sıfır ix35 almıştık. o dönem ix35'in aynısı sportage'de start stop mevcutken ix35'in en dolusunda bile yoktu. çok garipsemiştim...
    daha az talep olan ürünü daha fazla donanımla satmaya çalışmak gayet normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSB açılımı ve anlamı nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

daha az talep olan ürünü daha fazla donanımla satmaya çalışmak gayet normal.

Alıntıları Göster
    2013 ve sonrası bütün sportage'lerden kaldırmışlardı işin ilginci. sadece 2012 modellerinde varmış. hatta o sportage'lerin bagaj kapağında bir sembol vardı eco mu ne yazıyordu yanılmıyorsam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.