Dacia:Logan projesiyle gerçekten bir atılım yaptı ve bunu da satışlarını artırarak gösterdi.Logan sanılanın aksine bence kötü bir araç değil;bence tek kusuru dış arka tasarımı çok kült duruyor.bunun haricinde tavanın yüksekliği filan uzun boylu kişiler için yeterli.araç Clio II'nin şasesi üzerine kurulu;clio yürürü;megane-I şanzımanı ve tüm renault'larda kullanılan dci motor ve bazı modellerde kullanılan mpi benzinli motora sahip.araç;bu sınıfta makul fiyata alınabilecek;uygun fiyatıyla yeteri donanımı veren bir araç."Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı."
Hyundai:Bu Kore'li marka da son yıllarda ciddi bir yatırımla atağa geçti ve bunun da mevvelerini topluyor şimdi.özellikle son çıkan İ30 modeli hyundai'in c sınıfında eksik kaldığı bir boşluğu doldurdu.Accent Era ise bu sınıfta fiyat/performans olarak gayet konforlu;performanslı bir araç.Bence Era'nın bu sınıftaki tek ciddi rakibi Linea'dır bana göre.
eğer ki sıfır araç alınmak isteniyorsa ben Hyundai alın derim ama;2.el almak durumu varsa işte o zaman logan alın derim;çünkü logan'lar 2.elde daha yeni ve daha makul fiyata satılıyorlar.
hort olacak ama hundai derim
hort bu ikili arasında ercih yapacak insanlar için yararlı olabilir. tabii ki hyundai ama fiyatları da oderece pahalı.
era
1. 2. el kaybın az olur.. 2. daha konforludur ... açık ara.. 3. 5 yıl garanti 4. 2. el alacaksan dizelinide düşün 5. 5 yıllık takiplerimnde arıza istatistikleri daha düşüktür.. hatta bazı araştırmalarda en az arıza sıralamasında 4. bazılarında da 5 . sıradadır. toyota, honda mazda nın ardından gelir.. 6. hatta 2. el dizel de neden olmasın...
biraz daha pahallıdır. ama 2. elde satarken kaybınız az olacaktır ,, buda 5 yıllık binim maliyetlerinizi ciddi düşürecektir..
arkadasım daci hiçbir zaman hyundai ın rakibi bile olamaz. hyundai artık aldı başını gidiyor. hafta sonu arkadasımın dacia mcv panelvan nını kullandım bir arac bu kadarmı berbat olur ya arac 2010 daha 6 bin kmde fakat yol tutuşu kesinlikle aramayın konfor adına hiç birsey yok bütün parcalardan calmışlar abartmıorum kartal daha konforlu daha çekiş gücüne sahip tek sevdigim yönü yakıtı düşük oda zaten kasası hafif bırakında az yaksın. dacia dan inip hyundai era ya binmek ucaga binmek gibi gelir tekrar tekrar söylüyorum daci hiç bir zaman hyundai ın rakibi olamaz . duster a bakın ne söylemek istedigimi anlarsınız
100bin km de en az arıza isttatistiklerinde 40 araç içerisinde 5-6 sırada..
elbette hyundailer.. problemsiz araçlar.. 5 yıl garanti
daha kondorlu,,
2. eli daha iyi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme