Şimdi Ara

Hyundai coupe 1.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşım kredi borcunu ödeyemediğinden bu akşam bana arabasını teklif etti.Araç 2006 model hyundai coupe 1.600 motor 50.000 kilometrede sizlerden ricam kullanan yada araba hakkında fikri olan arkadaşlardan aracın hakkında bilgi ve yorum almak.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• çok yakın bir arkadaşımda var, senede 4-5 defa uzun yola gidio, istanbul-adana arası. Aracın şekli oldukça güzel,
    motoru pek verimli değil fakat vitesleri rahat geçiyor diyor. İçi basık ama alışıyor insan kullandıkça diyor,
    kalitesinden çok medet umma ama motoru fln sağlam demişti. Aklımda kalanlar bunlar. Masrafsız araçtır. Güle güle kullan.
  • hyundai coupe fx bir nevi ferrari imitasyonu şeklindeki tasarımıyla çok dikkat çekiyo bence ,diğer özelliklerini pek bilmiyorum ama ben olsam alırdım
  • Tasarımı fena değil ancak motoru spor bir otomobile malesef yakışmıyo...
  • ici getz gibi bise.. cok kalitesiz duruo... antic le incelemisdik test etmisdik bayide...

az parada istemeyecektir eminim... ne kadar istio?? 30 felansa yanasma.. e46 alirsin
  • 1.6 nın performansı spor araca göre düşük ama yeterli...tasarım zaten guzel...konfor da yeterli..guvenlik açısından ncap ten sanırım 2004 e kadar 3 yıldız almış...2004 sonrası 4 yıldızla 3 yıldız arası almış bir araç...görüntü ye aldanıp kendini ferrari de zannedip de limitleri zorlamayacaksan bence uygun ve guzel bir araç..alınabilir...
  • HİÇ KULLANMADIM AMA YOLDA GÖRDÜĞÜM ZAMAN KAFAMI O YANA DÖNDÜREN HYUNDAI'NİN EN GÜZEL TASARIMLI ARACI.FİYATI UYGUNSA ALINIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 27 Eylül 2007; 11:43:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Egea 1.4
    5 yıl önce açıldı
    Mazda 6
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dış tasarımı muhteşem olup geriside bildiğiniz Hyundai kalitesi..Eh işte bir araç..
  • güzel bir araç ben olsam alır binerim sadece 1.6 motor olması pek hoş değil spor bir araba için
  • Kızların en çok ilgi gösterdiği araçların başında geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

ici getz gibi bise.. cok kalitesiz duruo... antic le incelemisdik test etmisdik bayide...

az parada istemeyecektir eminim... ne kadar istio?? 30 felansa yanasma.. e46 alirsin

kesinlikle haklısın clikka dışı çok hoş ama içi getzden farksız bende kardeşime aldım tutturdu illa onu istiyom diye aldık bi ikinci el ..

sonuç.. araç daha alalı 11. ayında satıldı..

motor biraz hızı atklığı seviyosan vasat kalıyor...kalite getzden farkli bişey bekleme..fiyatta clikka nı deiği aralıkta ise çok daha güzel araçlar bulursun..
    ama yinede seçim senin..

• bu versiyonun aldin aldin yoksa yenisi geliyo

Hyundai coupe 1.6

Hyundai coupe 1.6

Hyundai coupe 1.6

Hyundai coupe 1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Kelso -- 27 Eylül 2007; 17:22:27 >

• hyundaı coupenın tek eksık yonu motoru motor dısında gorunusu vs cok guzel bı arac
  • valla yenisinde de iç mekanda çok bi iyileşme gözükmüyor ama bakalım görücez..
  • sadece görünüm analmında seni tatmin edecek bir otomobil motor olarak bişey beklersen zaten hüsrana uğrarsın çünkü 1.6 105hp gücünde bir motora sahip buda bir coupe araç için çok kötü güçsüz bir motor yeni çıkan kompakt sınıf otomobiller bile artık 1.6 125hp sınırına kadar dayandı ben şahsen böyle bir araçla 1.6 125hp lik kompak otomobile bile yolda kafa tutamamak sinirlerimi bozardı..

hyundai markasının bana göre yetersiz bir coupe yorumu daha iyi motorlara sahip olması lazım çünkü coupe dedinmi bu aracı kompakt sınıf otomobillerin tutmaması lazım yolda öyleki coupe bineceğim diye yolda 125hp gücünde bir civicin hışmınada uğrayabilirsin..
  • silindi fotoğraflar çıkmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdem -- 27 Eylül 2007; 18:34:43 >
  • arkadaşlar zaten bu araba performans için üretilmemişki,kasa spor olsun ,havayı sevenler pahalı spor araçlarını alamayanlar için ucuz üretilmiş

görünüşü 100.000(farzı misal) ytl'lik spor araba gibi duruyor ama motor güçsüz olduğu için fiyatı fazla şişmiyor.

görünüm olarak 10numara performans olarak 5 numara.ama bence bu kasa bu motorla gebertilmemeli çünkü gerçekten tasarımı güzel.

bence fiyatı uygun olursa al.!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

arkadaşlar zaten bu araba performans için üretilmemişki,kasa spor olsun ,havayı sevenler pahalı spor araçlarını alamayanlar için ucuz üretilmiş

görünüşü 100.000(farzı misal) ytl'lik spor araba gibi duruyor ama motor güçsüz olduğu için fiyatı fazla şişmiyor.

görünüm olarak 10numara performans olarak 5 numara.ama bence bu kasa bu motorla gebertilmemeli çünkü gerçekten tasarımı güzel.

bence fiyatı uygun olursa al.!!

aynen olay budur çok güzel açıklamış arkadaş
  • Ayıptır sorması, fiyat nekadar istedi dostum?

Şahsi fikrim kap derim bu arabayı. Tasarımı çok güzel, çok karizma. Şöyle bir yere girdiğinde insanların gözü senin üstünde olur hep Fiyatına göre çok süper araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraky -- 28 Eylül 2007; 16:14:08 >
  • Görüntü var ama ruh* yok tabirine uyan bir araç

*Motor performansı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.