Şimdi Ara

Hyundai benimle kafa buluyor olabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Benim 2014 model ve garantisi devam eden 1.0 i10 elite lpg aracım var.

    Araç 89binde ve ben periyodik bakım 300 tl daha ucuz olduğu için 90bin bakımda bosch car service'i seçtim. Kendileri de garantinin bozulmadığını dile getirdiler. neyse yaklaşık bir ay sonra araç teklemeye ve lpg'ye geçmemeye başladı. Ben de dün aracımı yetkili servise götürdüm. sonuç olarak bobinlerde arıza çıktı. Garanti kapsamına giriyor. Fakat yetkili servis 90bin bakımının gözükmediğini bu yüzden bobinlerin 900 küsür tl'lik bedelinin tahsil edileceğini bana bildirdiler. ya da 90bin bakımının servisde yapılıp 850 tl'ye bu işin hallolacağını söylediler. Ama ben 90bin bakımını zaten yapmıştım.

    Ben bu işin içinden çıkamadım. Bir tarafta garantinin bozulmayacağını söyleyen bosch, diğer tarafta periyodik bakımı illa bizde yapacaksınız diyen hyundai var. Önerilerinizi bekliyorum.







  • bosch size yalan söylemiş.

    garantisi devam eden arabanın bakımını yetkili serviste yapmazsanız, garanti bozulur. garanti bittikten sonra bu yöntemi tercih etmeliydiniz.
  • Hyundainon dediğinde problem yok. Bakımı yapılmayan araç garanti dışı kalır her markada. Ustelik lpgde dışarda taktirdiysaniz ordan bile garanti disi kalir. Bazi markalar servise bile sokmuyor lpgli arabayi bi tak garanti vermeyi. Biizm ford da basimiza geldi 14 aylik bi firsta aldik bakimi disarda yapilmis. 600 lira verip bi daha bakim uaptirdik yoksa garanti disi kalacakti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai değil Bosch Car Service sizinle kafa bulmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosch Car Service ile ilgili mahkeme kararı var garantinin bozulmayacağı ile ilgili. Bosch Car Service'de bununla ilgili broşür görmüştüm. Ama uğraşmak gerek işte mahkeme mahkeme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 tl daha ucuz diye özel servise gidersin, 900 tl lik problem çıkar ortada kalırsın.

    garantisi var işte ne diye şartları zorluyorsunuz. kaç bin tl lik araç için özel servise gitmeye değer mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.