Sase no ile 3 ayrı yetkile servise sordum parça degisimi görünmüyor. Sadece boya işlemi yapılmış serviste. Fabrikayı aradım ulaşamadım ama yetkili servisler uretimde böyle bir uygulamanın asla olamayacağını söyledi net bir şekilde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HYUNDAİ BAYON HAKKINDA DENEYİMLERİM - 2024 (3. sayfa)

-
-
Bayon airbagleri, i20 ile aynı, 2022 araçta önceki yıla ait airbag çıkması normal, asil 2023/2024 tarihli airbag çıksa idi sorun teşkil ederdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama hyundai asla eski tarihli bir airbag takilmasinin söz konusu olmayacağını net bir şekilde söylüyor. Hyundai net bir şekilde 'evet' bu tarz durumlar olabilir ya da olabiliyor dese tamam ama net bir şekilde yok diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Airnag kaza sonucu değişti ise şayet bunun araçta bir belirtisinin olması lazım şaseye darbe altta kaynaklı değişmiş bir parçalar olması lazım. Hiç bir yerinde oynama olmadıysa araç neden airbagi patlatsın ki misal.
Ve bir de airbagle beraber emniyet kemeri de patlar oralarda bir değişim olmuş mu sürücü emniyet kemerinde. Geri çağırma olsa mecbur serviste kaydının olması lazım. Fabrika Türkiyede o belki bu durumla ilgili bilgi verebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fabrikayı aradık ama asla ulaşamadım. 3 4 farklı Yetkili servisler görüştüm daha önce böyle bir durum yaşanmadığını söylediler. Hatta birisi bana böyle bir uretim sürecinin kusurlu uretim kabul edilebileceğini söyledi.
Kemer ve dileklerde bir sey yok. Evet belki fabrikasyon takildi ama kimse bunu ispat ve kabul etmiyor. Yarın oburgun arac önden kucuk bir kaza yapıp plastik tampon değişse kimseye izah edemezsin. Tampon değişik airbag eski tarihli. Hyundai bir yazı vs vermeden asla kimse inanmaz buna. Hyundai böyle bir uretim durumu olamaz diyor net bir sekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X