Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.685
Cevap
80
Favori
171.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle ayarlardan Kablosuz şarjın açık olması lazım. Kablosuz şarjın olduğu zeminde silikon bir ped var. Onu çıkartıp deneyin. Tasarım hatası var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Telefonu öyle bir noktaya koymanız gerekiyor ki şarj etsin. Milim kenara kaysa şarj kesiliyor bende, pek verim alamadım ben. Gittim kablo aldım takıp dolduruyorum. Kablosuz hem telefonu fazla ısıtıyor hemde yavaş dolduruyor, bu nedenle de pek tercih etmiyorum.

Ayarlardan kablosuz şarjı kapatıp bir daha açın, yazılımsal bi sorun olabilir. Eğer yine çalışmazsa gidin servise baksınlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2023 1.4 elite kullanıyorum, yakıt dışında üzmedi beni (aldığımdan beri 3500 km ortalamam 7 lt), 2024 makyajlı kasalarını bekliyorum daha fabrikada üretimdeymiş Kocaeli'de, paletten iner inmez bir takasla üstüne nakit arabayı güncellemeyi düşünüyorum, 2024 modelinde satellite güncelleme ve kör nokta uyarı gibi özellikler koyacaklarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bthn1907 B kullanıcısına yanıt
    4000 km ortlamam 9 Lt :)

2023 modelinde de var dediğiniz özellikler ama TR de satılanlarda yok. Umarım TR de satılanlara koyulur, ki bazı özellikleri donanımı olsa da yazılımla bile kapatıp veriyorlar satıyorlar TR ye

• daquied kullanıcısına yanıt

9 lt. de çokmuş :) dur kalk trafikte büyük şehirlerdeyseniz olabiliyor

Yurtdışında elektrikli modeli de var evet malesef Pazarlama stratejisini bu yönde kuruyor firmalar Türkiye ye karşı, ben ilk kez 2021 yılında çıkardıkları ve aniden ne olduysa kaldırdıkları 1.0 elite boss paketini çok arayıp bulamayanlardanım.

O yüzden kör nokta uyarı, bluelink gibi özellikler yeni makyajlı kasasında gelsin bir zahmet be hyundai :)

• arkadaşlar ikinci el araç aldığımızda ruhsat adımıza çıktığında hemen trafik sigortası ve kasko yaptırabilir miyiz? yani önceki sahibinin trafik sigortası ve kaskosunu iptal ettirmesini beklemek gerekir mi? tam olarak kafamdakini sora bildim mi? yada ben yaptırınca eskiler otomatik iptal mi oluyor? bilgisi olan var mı?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Yaptırabilirsiniz hocam. O durum eski satıcıyla ilgili.

• erAn_ kullanıcısına yanıt

peki genel bilgi için kafamda kalsın ileride satış yaparsam bileyim diye soruyorum eski trafik ve kasko otomatik iptal olur mu mesela ben aracı sattım 3 ay sonra yoksa illa başvurumu yapmak gerekir???

• 2253 km ortalamam 6,8 lt/100 km gözüküyor araç verisinde. Aracı aldığımızda 15 kmdeydi. Yani şu an 2268 kmde.

Aldığımdan bu yana benzin alımlarımı kaydediyorum mobil uygulamaya. 2253 kmnin bana maliyeti 7939,5 lira olmuş, km başına 3,5 lira diyor yani.  

Bayramda uzun yol yapacağım için daha da düşecektir ortalama tüketim. 6.8 ortalama şu haliyle bile gayet iyi benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 3 Nisan 2024; 11:32:35 >
  • Heyea kullanıcısına yanıt

1.4 otomatik mi?

Satışı yapınca otomatik olarak kasko ve trafik sigortanız iptal olmaz. İptal etmesi için acentenize bildirmeniz gerekir. Hatta bunları iptal ettirmeden yeni kasko ve trafik poliçesi de yaptıramazsınız. Daha doğrusu yaptırırsınız da, iptal olmadığı için sanki ikinci bir araç almış gibi yaparlar ve primler yüksek çıkar.

Benim aracım 18.000 km'de. Aldığımdan beri hiç sıfırlamadım. Yarısı uzun yol yarısı şehir içidir bunun. Ortalamam 7,2 litre görünüyor.

Ben fazla basıyorum sanırım pedala

• daquied kullanıcısına yanıt

Hocam bu şekilde anlamak çok zor. Her birimiz farklı koşullarda, farklı yollarda, farklı sürüş alışkanlıklarıyla kullanıyoruz. Hepsi birbirini tutmaz o yüzden. :)

Ayrıca 6,8 litre gayet iyi. Daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 3 Nisan 2024; 16:14:40 >
    9 benim :) uzun yol 6.8 - 7 oluyor genelde, genel ortalama 9

Evet hocam

güzel değer bence... bir arkadaşım da 6,5 ortalama ile geziniyordu bence 7 ye kadar normal yani.

Evet hocam katılıyorum. Bundan önce clio 4 kullanıyordum 1.5 dci. Ona göre daha fazla yakıt masrafı yapacağımı biliyordum, ama clio ile yaptığım kmyi yapmayacağım için benzinli araç tercih ettim. Bu değerler benim için normal değerler, araçtan da çok memnunum yani.

• Arkadaşlar merhaba,kısmet olursa bayon 1.4 style yada elite paket alma niyetindeyim.

Almadan önce bayiden yaptırmam/actirmam gereken bir husus,özellik,islem var mı? Bunlar ne diye geçer,ne işe yarar bu konuda bilgi rica ediyorum.

Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

• Crauls kullanıcısına yanıt

Tabela/levha okuma sistemi var hocam. Aracın özelliklerinde var gözüküyor ama kapalı halde geliyor, sonradan serviste açtırılıyor. Ben henüz açtırmadım ancak siz aracı almadan önce belirtip açtırırsanız iyi olur. Neticede aracın sahip olduğu bir özellik.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.