Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
54
Favori
111.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheSerial kullanıcısına yanıt
    Sabah markete giderken çektim fotoğrafı. Bir deneyin gerçekten ses kesildi. Üzücü malesef ama kronik bir hata olmaya başlamış sanırım bu durum.

    Hyundai BAYON Ana Konu
  • Yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. Kazasız, belasız binmenizi ümit ederim. Yolcu tarafında, konsol ile ön cam arasından geldiğini tahmin ettiğim trim sesi bende de başladı ancak bagajdan henüz bir ses almadım. Çözebiliriz umarım.
    İnceleme videosunu ilk mesaja ekliyorum.
  • arkadaşlar selam. 1500 km civarındayım soğutma suyuna ve yağına bakan oldu mu rodaj süresince eksiltme falan var mıdır. bende ki su L seviyesinin biraz üstünde yağına hiç bakmadım.

  • Chili pepper C kullanıcısına yanıt
    Ben 3000 km de arkadan gelen ses için gittiğimde yapmışlardı kontrolleri bir sıkıntı yoktu ama içiniz rahat etmiyorsa bence gidin servisinize ve gösterin. Araç yeni olduğu için bayiler de baya ilgililer, geri dönüşleri merak ediyorlar.
  • Chili pepper C kullanıcısına yanıt
    Selam, bana aracı alırken satış temsilcisi 5000 km’ de ücretsiz kontrole getirebileceğimi söylemişti.
  • BallıBey kullanıcısına yanıt
    Selam, bugün uzun yolda bir ara bozuk bir yolda kısa bir süre sesi ben de aldım. Tam olarak ön konsol tarafından geliyor. Ancak sonrasında yine o tarz yollardan geçmeme rağmen tekrarlamadı.
  • arda_yaman kullanıcısına yanıt
    Bagajdan gelen basit bir yöntem ile halledilmiş ama asıl ön konsoldaki sorun olacak gibi görünüyor.
  • arda_yaman kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler. Bahsettiğiniz tüm ayarları kontrol ettim, hatta daha fazlasını ama bir türlü çözülmemişti ki whatsapp I telefondan tamamen kaldırıp tekrar yükleyemedim kadar. Şu an sorun yok.

    Lastik basınçları gerçekten yüksek hafif çukurlarda bile küt ediyor. Ben de düşürecektim ama araç full yüklü olduğu için olduğu gibi bıraktım.

    Bu arada İstanbul Ayvalık arası yaklaşık 500 e yakın km de ortalama yakıt tüketimi 4.6 oldu, 2 yetişkin iki çocuk ve full yüklü bagaj. Ben 6 gibi bekliyordum çok şaşırttı açıkçası.
  • TheSerial kullanıcısına yanıt
    Selam, belki yanıtlanmıştır ama bana söylenen 5000 de ücretsiz kontrole getirmem, 15 bin yada 1 yıl da periyodik bakıma getirmem şeklinde.
  • Bu arada apple CarPlay kullanıp kablo ile bağlanmayı deneyen yada bağlanabilen oldu mu. Evet gerek yok kabloya ama bu whatsapp sorunu ile uğraşırken kablo ile bağlanmayı denedim ama sadece şarj ediyor CarPlay aktif olmadı bir türlü.
  • zaferfb kullanıcısına yanıt

    Arada kesiliyor bende de.

  • servise götürdüm ve aracın sağ kapısını izolasyon ile oradaki sesi çözdüler.

    arkadan gelen ses bagajdan değil pandizottan geliyormuş. çok ilginç kontrol etmeme rağmen pandizottan sesi kesememiştim ama sanırım iki aşamalı bir oturma sistemi var plastiğin ya da servis bana söylemeden vida falan mı sıktı bilemedim ama o ses de gitti. şu anda arabadan hiç ses gelmiyor.


    tek canımı sıkan devletin ayak üstü 50 bin tl itelemesi oldu. o canımı baya acıttı.

  • TheSerial kullanıcısına yanıt

    bi bayiye sordum, otv indirimi bayon fiyatlarini etkilemedi dediler.

  • TheSerial kullanıcısına yanıt
    Ben şu ana kadar o tıkırtıyı iki defa yaşadım ama neye göre yapıp yapmadığını anlamadım. Sürekli olmadığı için de bayiye götürsem tespitin zor olacağını düşünüyorum. Ama aklımızda olsun bu çözümünüz en azından faydalı oldu, teşekkürler.

    Ben o matrah arttırımının bayileri pek etkilemeyeceğini düşünüyorum, zaten sürekli bir oynama var % 50 % 80 sınırında olan araçlar için.
  • zaferfb kullanıcısına yanıt
    Denemedim ama kablo ile CarPlay için sağ taraftaki USB'yi kullanmak gerekiyor denmişti bana. Soldaki sadece şarj ediyor data aktarmıyor diye biliyorum.
  • TheSerial kullanıcısına yanıt
    evet ben de şahsen 1.4 alacağıma turbolu modeli ve en üst paketi alabilirdim açıkçası, hatta bayiye de en başında bunu söylemiştim ama temmuz başında da henüz bir bilgi yoktu. ben de 20k daha verip üst model almayı tercşh ederdim açıkçası ama şu an düşününce 280 civarında alıp da eğer indirim uygulanırsa daha da canım sıkılırdı buna da şükür deyip kapatayım konuyu artık kendi içimde =) ama tabi ki eğer etkilenirse indirimden çok can sıkıcı bir durum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nawres

    bi bayiye sordum, otv indirimi bayon fiyatlarini etkilemedi dediler.

    1.0T Style DCT (Benzinli) modeli 246 a düşmüş 40 bin tl düşmüş


    Düşük paketlerde bi indirim yok

  • Bu arada araç çok yakıyor diye alamamıştım



    1.0T Style DCT (Benzinli) Bayon modeli fiyatı oldukça düşmüş. Acaba bunun istanbul içi yakıt rakamları kaç. Tecrübe eden arkadaşlarım bilgi verirse çok mutlu olurum

  • Herkese merhaba, bu aracı almaya karar vermiştim ancak; inceleme videolarinda atmosferik motor, gitmiyor, sollama yapmak zor, hem gitmiyor hrm 10 litre yakıyor gibi cok kötü yorumlar var. Kullanıcı deneyimi olanlar bu konuda ne der?
  • cemagrba C kullanıcısına yanıt
    şehir içinde 7-8 lt arası 1.4 atmosferik motorla. Bununla beraber şehir içi hızlanmasında hehangi bir sııkıntı yok.

    Şehirler arası yollarda da 150-160 basmayacaksanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Konya - İzmir yolculuğum sırasında 1 kilometre öteden sellektör yapa yapa gelen piskopatlar dışında neredeyse sol şeridi bırakmadım. Gidin test sürüşü yapın kimse sizin sürüş tarzınızı bilip de ona uygun olup olmamasına göre yorum yapamaz malesef. Ha şu var ki turbolu motor olmadığı için istediğiniz itişi her an sağlamayabilir. Klimayla uzun yol 600 km uzun yolda 6,8lt yaktı bu arada. Ama şehir içi illa ki daha fazla olacaktır.

    Hırçın araba kullanan birisi değilim yol veririm, şehir içinde 82 ya da 70 zaten limitler, bunlara uyarım ve bu durumlarda hiç sıkıntı yaşamadım.
    Gidin test edin test araçları geldi artık tüm bayilerde var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.