Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.328
Cevap
68
Favori
150.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün denedim. Ses yoktu. Sabah tekrar bakacağım.
  • oft1974 O kullanıcısına yanıt

El freni ayarı yapıyorlar. 3 dişte tutan el frenini 5-6 dişte tutacak şekilde ayarlıyorlar. Bende bu ayardan sonra kalkışta yapmadı. Frene sabah soğukta ilk hafif temasta yaptı. Yani biraz iyileşme sağlıyor ama el freni ciddi yokuşlarda kaçırıyor. Zankk diye en sona çekmeniz gerek.

• erAn_ kullanıcısına yanıt
    Benimkisi ayar yapıldıktan sonra ilk üç gün yaptı. Dün ve bugün sabah yapmadı.
  • Sh@D0W kullanıcısına yanıt

Yüksek sürat yaptığınız uzun yol sonrası tüm jantlara elinizle bir dokunun. Diğerlerine göre aşırı ısınan ya da balata kokusu yapan var mı bir kontrol edin.

• albayrak06 kullanıcısına yanıt

Hocam yarın bizi de bilgilendirmeyi unutmayın.

Merhaba hocam. Var mı bir gelişme aldınız mı aracı.
    Arkadaşlar merhaba bu akşam arabayı servisten aldım.sorunun fren sistemindeki sıkışmadan kaynaklı olduğu söylendi .aracı lifte kaldırarak lastikleri söküp bütün fren sistemine bakılmış ve bu sıkışma gevşetilmiş dendi.bunun yanında balata ve disklerede spreylerle yağlanmış.İki gün boyuncada test edilmiş ve sesin yapmadığı üzere bugün arabayı teslim ettiler.Yarın sabah deneyeceğim bakalım ses yapıcakmı sorunun çözülüp çözülmediği ortaya çıkıcaktır.Yine bilgilendirme yaparım

Hocam o spreyleme işini ben kendim denedim, 2 gün sonra yine ses gelmeye başladı. Sıkışma dedikleri şey fren merkezinden olabilir, o da gevşetilecek bir şey değil. Değişim gerekli. Biraz yine sallama iş yapmışlar gibime geliyor ama umarım yanılırım da çözülür şu iş. Siz gelişmelerden haberdar edin yine hocam.

Bugün durum neydi hocam? Takipteyiz.

Arkadaşlar merhaba servisten aldıktan sonra 3 defa aracı test ettim.Maalesef tahmin ettiğimiz gibi ses tamamen kesilmedi.😕 Kalkıştaki o yoğun kanırma sesi gitmiş ama hafif hafif yine ses geliyor bence bir süre sonra tekrar fazlalaşmaya devam edicek gibi .Servisteki ustalar tamamen amatör çözüm noktasında iyi bir usta bulmak lazım ama ankaradaki servis seçenekleride belli ne yapılabilir bilemiyorum bu süreçten sonra ☹️

Valla çok canımı sıkıyor bu mevzu. Servisin bu işi çözüp toplu geri çağırma kampanyası yapması lazım. Ama işte böyle yalandan iki ayarla geçiştirecekler. Sonra Mayıs ayı gelip havalar ısınacak. Ses kesilince konu bir süreliğine kapanacak. Gelecek kış sesler tekrsar ortaya çıkacak, bu arada bizim kilometreler artacak. Balata, disk sarf malzemesi olduğundan ücretli değişim önerecekler falan filan. Süreç böyle gidecek maalesef.

Bir mail hazırlayıp hyundai assana göndersek acaba dikkate alırlarmı ? Yada Ankara için Ata ve Akbakt servislerini bu sorun ile ilgili deneyimliyenler oldumu acaba?

Ata bana aracı bırakım, deneyerek bulmaya çalışacağız demişti, vakit darlığından bırakamadım.

Aslında atayıda bi deneyimlemek lazım
    Yaptıkları işlemler neymiş hocam. Yeterli bilgilendirme yaptılar mı? Disklere filan taşlama yapmamaışlardır umarım.
    Yukarıda yazdıklarım dışında ekstra birsey söylemediler.Sizde ses devam ediyormu
    Evet maalesef. Çarşamba için randevu almıştım. Sabahtan bırakacağım.
    Hangi servise gidiceksiniz
    Altınsoy'a gidecektim ama acil şehir dışına çıkmam gerekiyor. O sebeple bırakamayacağım aracı. İptal ettim randevumu.
    Bence gidiceksinizde Ataya gidin .Altınsoyu deneyimledik biliyorsunuz olumlu bir sonuç alamadık .En azından Ata farklı bir çözüm sunabilecekmi onu görürüz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.