Şimdi Ara

hyundai accent era-fiat linea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece tek açıdan bakmayıp,her yönüyle düşündüğümüz zaman sizce hangisini almalıyım?
    (her açıdan kasıt;tip ve görünüş hariç her şey)

• Linea bazı arkadaşlar kabul etmese de c segment araçtır ve era dan bir üst sınıftır.

bu sebeple karşılaştırılmasını uygun bulmuyorum.

iki aracı da test et içine sineni al.

çünkü iki araç da fiyat&perfomans olarak gayet iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Linea bazı arkadaşlar kabul etmese de c segment araçtır ve era dan bir üst sınıftır.

• konfor,donanım ve güvenlik açısından hangisi öne çıkar?
  • güvenlikte çok aman aman bişey bekleme ikiisde genelde ucuz ( halka hitap etsin fazla satsın mantığı ) araba üreten firmalar..

doanımda base modelde zaten bişey bekleme.. full olucaksa linea iyi ama ben olsam full une lineaya o parayı vermem...

sonuçta en iyi seçme kriteri iki aracıda test etmen yol tutşları sürüşü yakıtları vs bi nebze olsun kendi gözünle görmen..
  • bence linea bakmalısın daha ferah daha büyük bir araçtır . fiyatlarda linea biraz daha yüksek gibi ama fiat bayileri yeterince indirim yapar bence linea düşünmelisin
  • donanım olarak linea daha iyi gibi.fullu e bence o para değmez.hyundai de sorunsuz ve ekonomik olarak biliniyor.ikisinide test et.görünüşü,rahatlığı hangisi içine sinerse onu al.sonuçta aman aman bir araç değiller.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota corolla
    7 ay önce açıldı
    Fiat Egea- Hyundai i20 ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki araçta gözüm de eşit olarak gözüküyor
    ama konfor bakımından era daha iyidir,
    linea'da---> era'ya göre arka hacim daha geniştir, era dardır
    linea'nın full donanımında kaç tane hava yastıgı war ?
    Era ' da 10 tane bulunmaktadır (dizel - style)
  • quote:

Linea bazı arkadaşlar kabul etmese de c segment araçtır ve era dan bir üst sınıftır.

gerken cevap verilmiş zaten..

İki araç yanyana durduğunda ve özellikleri karşılaştırıdığında linea nın daha önde olduğu ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 1 Ekim 2007; 13:15:44 >
  • Linea daha geniş daha geniş bagaj hacmi var, daha az yakan ve modern motoru var. Daha güncel donanıma sahip, güvenlik olarak da muhtemelene daha iyi. Biraz daha pahalı ama bence değer. Eralarda çok sorun yaşayan oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Linea daha geniş daha geniş bagaj hacmi var, daha az yakan ve modern motoru var. Daha güncel donanıma sahip, güvenlik olarak da muhtemelene daha iyi. Biraz daha pahalı ama bence değer. Eralarda çok sorun yaşayan oldu.

• tabiki linea
  • işin açığı linea nın arka dizaynı hoşuma gitmiyor,albeada gözü tırmalayan sanki havada duruyormuş hissi lineada da var,oysa araba çıkmadan önce gördüğüm resimlerde bayılmıştım arabaya,

pekiyi iç mekandaki malzeme ve işçilik kalitesi nasıl arkadaşlar,motor sesi ve yol sesi rahatsız edicimi?
    bunları sormamdaki kasıt kısa deneme sürüşlerinde bunlara yeterince dikkat edemeyip fikir sahibi olamayacağım korkusu,malum bazı şeyler iş işten geçtikten sonra farkediliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leigh_hunt

işin açığı linea nın arka dizaynı hoşuma gitmiyor,albeada gözü tırmalayan sanki havada duruyormuş hissi lineada da var,oysa araba çıkmadan önce gördüğüm resimlerde bayılmıştım arabaya,

pekiyi iç mekandaki malzeme ve işçilik kalitesi nasıl arkadaşlar,motor sesi ve yol sesi rahatsız edicimi?
    bunları sormamdaki kasıt kısa deneme sürüşlerinde bunlara yeterince dikkat edemeyip fikir sahibi olamayacağım korkusu,malum bazı şeyler iş işten geçtikten sonra farkediliyor...

istersen 16 jant geniş lastikli tiplere de bak.belki görüşün değişir.

çift renk konsolu olan emotion linea alırsan malzeme şık ve kaliteli .ancak active ler kalitesiz duruyor.

zaten donanımı da zayıf biniciye active tavsiye etmem.

accent ın da işçiliği ve malzeme kalitesi sınıfına göre gayet iyi.

motor olarak hangi tipleri seçtiğini belirtirsen daha iyi olur.

ama dizel düşünüyorsan ikisi de common-rail.

linea da güç daha homogen dağıtılmış olduğu için ve süspansiyonları gereği daha konforlu.

ancak accent daha performanslı.

• quote:

quote:

işin açığı linea nın arka dizaynı hoşuma gitmiyor,albeada gözü tırmalayan sanki havada duruyormuş hissi lineada da var,oysa araba çıkmadan önce gördüğüm resimlerde bayılmıştım arabaya,

istersen 16 jant geniş lastikli tiplere de bak.belki görüşün değişir.

çift renk konsolu olan emotion linea alırsan malzeme şık ve kaliteli .ancak active ler kalitesiz duruyor.

zaten donanımı da zayıf biniciye active tavsiye etmem.

accent ın da işçiliği ve malzeme kalitesi sınıfına göre gayet iyi.

motor olarak hangi tipleri seçtiğini belirtirsen daha iyi olur.

ama dizel düşünüyorsan ikisi de common-rail.

linea da güç daha homogen dağıtılmış olduğu için ve süspansiyonları gereği daha konforlu.

ancak accent daha performanslı.

öncelikle dizel düşünüyorum,ama benzinliyede ön yargım yok,lakin benzinli olursa 1,6 olur,daha küçük motor almam...

• Linea da 1.6 benzinli yok.

onun yerine 1.4 turbo var 120 hp 206 Nm tork

atmosferik 1.6 motorlar 5000-6000 devirde 150-157 Nm tork üretirken

linea daki 1.4 turbo 1750 devirde 206 Nm max tork veriyor.hem düşük devirde bayılmadan ilerleyip ekonomi

yapabiliyorsun hem de üst devirlerde 1.6 ları geçebiliyorsun.performansı hakkında fikir sahibi olman için söylüyorum fabrika verisi 0-100 9 sn son hız 200Km/h

test edersen performansı görebilirsin.

benzilide turbolu araç almam diyorsan zaten accent kalıyor geriye.

dizel de performans beklentim var dersen yine accent al.

çünkü linea ekonomi düşünenlere ortalama performans bekleyenlere cevap verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 1 Ekim 2007; 15:51:10 >
  • quote:

sadece tek açıdan bakmayıp,her yönüyle düşündüğümüz zaman sizce hangisini almalıyım?

bence dostum hiç düşünmeden hyundaı accent era için git pazarlığını yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: yengeç kazım

quote:

sadece tek açıdan bakmayıp,her yönüyle düşündüğümüz zaman sizce hangisini almalıyım?

bence dostum hiç düşünmeden hyundaı accent era için git pazarlığını yap

Niye hiç düşünmüyor?

hiç düşünmeden ,test sürüşü yapmadan araba mı alınır
  • Şu forum başlığına bakabilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/m_17866395/tm.htm

Bir üye, "Linea alayım mı?" başlığıyla konuyu açmış.
  • Linea-Accent arasında kalmış isen sen ihtiyacını ve beklentini belirlemişsin demektir. Bu durumda hangisini seçersen seç, beklenti ve isteğine göre yi bir seçim yapmış olursun. Ufaka tefek teferruatlar ve beğeniler nihai kararını belirler.

İkisi de yaygın servise sahip.
    Yedek parça, bakım masrafı vs gibi sorunların olmaz.

Accent çok uzun zamandır yollarda. Türkiye bu arabayı iyi tanıyor artık.
    Linea yolara yeni çıkmış bir araç ama sınıfı bir üst sınıf! Accentle aynı kulvarda değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.