Şimdi Ara

HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.385
Cevap
27
Favori
800.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LAST_DRIVER

IX 20 fiyatı da fazlasıyla şişik...

Neyse Kore'deki fiyat soruşturması neticelensin 1-2 ay bekleyin...

Özellikle Kore'ye telefon açtırdım şirket merkezine Kore'li bir aradaşım vasıtasıyla....

Yeni Hyundai Accent 25.000 liradan başlayan klimalı fiyatla satılıncaya kadar bekleyin...

Araç çok miniğer gerçekten otomatik Cruze 36.000 ise fiyatı fena sayılmaz. Ama 1.2 aşırı beslemeli Jetta 42.000 liraya dururken kim alır minik accent'ı?

sıfır km cruze geçen hafta 35.900 liraydı zam yapmışlar ama yinede 36500.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-cruze-1-6-ls-at-124-hp-48373971/detay/

• 1.6 CRDI PRIME................43.205TL

Oh; kapak olsun... O kadar sevindim ki fiyatları bu kadar şişirdiklerine, keşke 50 yapsalarmış...

B segmenti araç, 43.000 lira! Helal olsun... Ama pardon, ne de olsa Hyundai değil mi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

quote:

Orijinalden alıntı: mordal

quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

Honda City ile Blue fiyatları birbirine çok yakın. İki aracı alıcı gözle kıyaslayan var mı?

ama city dizel değil demi.

Dizel City Varmı ki ?

Honda dizel otomobil getirmiyorki.
  • birader blue b segmenti araç değil c2 segmenti araç.
    evet bu arada honda dizel üretmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

1.6 CRDI PRIME................43.205TL

Oh; kapak olsun... O kadar sevindim ki fiyatları bu kadar şişirdiklerine, keşke 50 yapsalarmış...

B segmenti araç, 43.000 lira! Helal olsun... Ama pardon, ne de olsa Hyundai değil mi!

• quote:

birader blue b segmenti araç değil c2 segmenti araç.

Sen öyle san birader!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

1.6 CRDI PRIME................43.205TL

Malesef bazı arkadaşlar hyundai fanatiği olmuş ve gözleri görmez olmuş. Sürekli VW veya alman fanatiği diyerek diğerlerini eleştirmekle yetiniyorlar. Biz burda tarafsızız, kötüleme, karalama amaçlı bulunmuyoruz. Neredeyse tüm araçlar ülkemizde olması gerektiğinden daha pahalı. Çünkü bilinçli tüketim toplumu değiliz. Üretmek yerine hazıra konmak bizim karakterimiz malesef. Markaya para vermek yerine ürün kalitesine, hakkına ederine para versek bu yabancılar burada bu kadar cirit atamazlar kafalarına göre at koşturamazlar. Bana göre blue pahalı, city pahalı, jetta pahalı, focus 3 pahalı.... Daha çok sayabiliriz ama konuşulanlar bunlar genellikle. Cruze onlara göre ucuz kalıyor gayet net, ama alınır alınmaz orası ayrı pek piyasası yok. Bunu söylemek yerine hala blue süper fiyatının hakkı ESP yeter sadece gibi komik yorumlar yapılıyor aklım almıyor. Açıkça deyin kardeşim BLUE EVET PAHALI ama biz hyundai seviyoruz, hoşumuza gidiyor değerinden, ederinden pahalı da olsa alırız veya beğeniriz. Şimdi bazı arkadaşlar kızar hatta saldırı derecesinde yorum yazar belki, ama umrumda değil ben düşüncemi açıkça ifade ettim. Ama katılırısınız veya katılmazsınız orası sizlerin takdirine kalmış. Ama gerçeklerin de inkar etmeyle ortadan kalkmadığı da ayrı bir gerçek. Ne zamanki kendi üretimimizi gerçekleştiriz, kendi yağımızla kavrulmayı beceririz, o zaman bu yabancı hegamonyasından kurtuluruz. Saygılar..

• 2 tane cok yakın arkdasım bazı arkdaslar gibi hyundai a ön yargı ile bakıyorlardı hafta sonu test sürüşüne götürdüm blue yu kullandılar dünden beri başımın etini yiyorlar bu hyundai süpermiş kanka 1.4 ü böyle gidiyorsa 1.6 dizelini hiç düşünemiyorum adamlar 2 günde hyundai manyagı oldu. amcası c tesi günü bayi ile anlaştı 34 bine gri rengini aldı daha bayiden cıkartmıs 190 gördüm diyo.
  • Sevgili hakanoztuna06, sayfalardır anlatmaya çalışıyorum, anlatamıyorum, daha doğrusu anlamak istemiyor arkadaşlar. Çünkü hepsi de arabalarıyla övünmenin ve arabalarının "en iyi" olduğunu söylemenin peşinde. Ben VW forumunda Hyundai'ye ve diğer bazı markalara "dandik" diyenlerle defalarca tartışmış ve en sonunda forumu terketmiş birisi olarak burada Hyundai sahipleriyle tartışıyorsam; demek ki ben olaya tarafsız bakabiliyorum...

Kimse Blue'ya kötü araba demiyor; sadece "pahalı" diyoruz; ancak hala bazıları Hyundai'yi savunma derdinde; halbuki Hyundai'ye saldıran yok. Ben bu başlığı ve beraberinde Avante başlığını Hyundai marka bir araç almayı düşündüğüm için takip ediyordum; ta ki fiyatlar açıklanıncaya kadar. Ne yazık ki kısa bir süre öncesine kadar fiyatına göre çok iyi araçlar üreten Hyundai, artık fiyat/performans avantajını kaybetmiş hatta bu konuda dezavantajlı hale gelmiştir. Ve arkadaşlar ne kadar kabul etmeseler de; Hyundai henüz bu dezavantajı hakedecek bir araç değildir, diğerleri neyse Hyundai de 3 aşağı 5 yukarı odur. Bu başlıktaki fanatizm öyle komik ve vahim bir hal almış ki; kardeş marka Kia bile Hyundai'den 10 gömlek aşağı tutuluyor, inanılır gibi değil... (Hatta bir ara bir arkadaş Kanada'da Sonata'nın Passat'tan pahalı olduğu gibi bir yalana bile başvurdu...sanki internet yokmuş gibi...) Kia Ceed Concept (en üst donanım) otomatik 115ps 44.150 TL'ye, 128ps 46.100 TL'ye satılırken, bir alt segment ve donanım olarak Ceed'den hala çok aşağıda olan (aktif kafalıklar, otomatik far, otomatik silecek, katlanır ayna, HAC, TCS, cruise control, direksiyon derinlik ayarı vs vs) Blue'ya (Prime otomatik) 45.705 TL fiyat biçilmesini ben içime sindiremiyorum. Hyundai Türkiye'nin bizi açık açık kazıkladığının ispatıdır. Aynen Doğuş ve Ford gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 9 Mayıs 2011; 12:05:26 >

• dizel 308 ,Bravo, Auris, C4 hatta trendline da olsa Golf fiyatına gidip de B sınıfı hyundai alan olur mu acaba gerçekten merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

dizel 308 ,Bravo, Auris, C4 hatta trendline da olsa Golf fiyatına gidip de B sınıfı hyundai alan olur mu acaba gerçekten merak ediyorum.

Bende ön yargılıydım, dün Altunizade'de aracı inceledim.
    Araç çok güzel arkadaşlar, arka diz mesafesi çok başarılı.
    Bagajı o kadar büyük ki karanlıktan bagajın dibini göremeyince telefonun ışığını tutum
    İç mekan acayip ferah.
    34,300'den başlıyor.Bu fiyata golf zaten yok.
  • quote:

birader blue b segmenti araç değil c2 segmenti araç.

"c2" seğmentide nedir arkadaşım...

biraz konuyu açıp bizleri bilgilendirirsen memnun oluruz......

ek...
    quote:

ama city dizel değil demi.

quote:

city i ncelemedim ama blue 10 kere inceledim. evet haklısın biraz bahalı. bu donanımla honda 30 lira blue da 32 falan olmalı. gerçekten city e bakın honda sitesinden. bomboş ya araba nasıl 38 lira istiyolar anlamadım. blue hiç olmazsa ful +full

quote:

bu arada city de abs ,2 hava yastığı iki fren sistemin den başka hiçbişi yok. birde emniyet kemeri var.

full+ full nedir?...
    city 6 hava yastıklı!...

genç arkadaş; bu forumu okuyanlar bilgi amaçlı buradalar...
    eksik bilgilerle yanlış yönlendirme yaparak, meraklı alıcıları yanıltıyorsun..
    amacımız bilgi vermek ise, önce kendimiz araştırıp öğrenelim -ki... verilen bilgiler doğru ve düzgün olsun...

iki araç arasında açıklamalı, örnekli, doyurucu karşılaştırma yapılacaksa, oturur zevkle okuruz...
    konuyu gereksiz yazılarla kirletmenin, yanlış bilgiler vermenin anlamı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 9 Mayıs 2011; 13:44:33 >

• sn. wolfien haklısınız, haklıyız ama onlarda haklılar.
  • Arkadaşlar evet haklısınız fiyat yüksek ama ,genel olarak tüm firmalar ilk çıkan araçlarda fiyatları yüksek tutup sonra kampanyalar ile fiyatları indiriyorlar.Bu era da da oldu blue de de olacaktır,yıl sonu kampanyaları ve de bir daha ki yıla fiyatı oturacaktır.Eminim o da era gibi sınıfının en çok satanlar listesinde yerini alacaktır.Saygılarımla.

Bir de naçizane burada araç değil sadece fiyatı tartışılır olmuş,fiyat tartışmasına son verip aracı tartışsak daha iyi olmaz mı?
  • piyasaya çıkalı neredeyse iki ay olacak aracı sonunda trafikte bir örneğine rastladım ankara sıhhıyede bir taksi(bence tesadüf değil) ..sözde çağ atlıyan bir aracı yine taksi ve filo aracı dışında göreceğimi sanmıyorum......era ötv indirimi dahil 18.000 satıldığı zaman ankaranın %40 taksileri bundan olmuşta geriye kalanlarda focus ve albea idi abartılacak bir kalitesi yok edeceği maksimum 24 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL-D -- 9 Mayıs 2011; 18:41:42 >
  • evo dergisi herşeyi özetlemiş.. araç b segmenti ve fiyatı fazla...

• c2 segmenti hyundai bayi söylei. şu dingil mesafeleri falan filan. anlattı. bu arada hyundai faniktiliği değil yaptığım. tabiki biraz pahalı. ama bu fiyata bu donanım hangi araçta var gösterin bana onu alalım. indirin hyndai blue donanımını gidin bakalım başka markalara verin eline bu kağıdı ben böyle araba isityorum(dizel mesela) diyin. bakalım kaç para çıkaracak. olay birde segment olayı değil ihtiyaç olayı. bu konfor bu donanım bu teknik özellikler bu genişlik varken bu araba çok cazip geliyor. toyota corolla almak istedim 51 700 lira dediler(istedim model ama yinede blue ya çok eksiğı v<ar) cumartesi yine gittim corollayı incelemeye 52500 tl yapmışlar. hondanın benzinlisi 44 46 lira arası. ford focus alınmaz artık çünkü yeni kasa çıktı. oda baz model,i 48 lira benim istedğim özeliikli focus ise 55 lira. jetta ona keza 55-60 lira arası. yani bunların arasında ne alabilirsinki.
    bu arada panter kardeş. kirliği sen yaratmıssın orada hiçbir yorum yapmadan insanlar hakkında değil arabalar hakkında konuş. BEN CİTY NİN BAZ MODELİNİ SÖYLEDİM.
    AŞAĞIYA BAK. HONDA SİTESİNDEN
    CİTY NİN EN FULU 6 HAVA YASTIĞI
    fren sistemi ●
    ACC (Uyarlanabilir Hız Sabitleyici) yok
    Acil durum fren desteği (Brake Assist) ●
    AFS (Aktif Ön Aydınlatma Sistemi) yok
    Akıllı kapatma sistemi (Sunroof ve camlar için) yok
    Aktif gergili ve yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri ●
    CMBS (Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi) yok
    Değişken kodlu Immobilizer ●
    EBD – Elektronik fren gücü dağıtımı ●
    Güvenlik alarmı (Sesli uyarı sistemi)
    ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı noktaları ●
    Lastik basınç ikaz göstergesi
    Motion Adaptive EPS – Harekete duyarlı elektrikli direksiyon sistemi
    Ön ve arkada disk frenler ●
    Arka emniyet kemeri ikaz sistemi
    Önde Aktif kafalıklar
    Ön emniyet kemerleri uyarı sistemi ●
    Perde hava yastıkları ●
    Sürücü ve yolcu hava yastıkları ● 2 hava yastığı
    TSA (Römork Denge Kontrol Sistemi)
    Tüm koltuklarda 3 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri ●
    Uzaktan kumandalı bagaj açma/anahtara entegre
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit ●
    VSA (Araç Denge Kontrol Sistemi)
    Yan hava yastıkları ●
    Yokuşta kalkış desteği (i-Shift’li modellerde)
    Yolcu hava yastığı iptal fonksiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mordal -- 9 Mayıs 2011; 18:50:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xd22

piyasaya çıkalı neredeyse iki ay olacak aracı sonunda trafikte bir örneğine rastladım ankara sıhhıyede bir taksi(bence tesadüf değil) ..sözde çağ atlıyan bir aracı yine taksi ve filo aracı dışında göreceğimi sanmıyorum......era ötv indirimi dahil 18.000 satıldığı zaman ankaranın %40 taksileri bundan olmuşta geriye kalanlarda focus ve albea idi abartılacak bir kalitesi yok edeceği maksimum 24 civarı

Ciddi Olamazsınız 24 Bile Fazla 16 Olsun Bence

Tamam Fiyat Biraz Fazla, Yerine İX20 Alınabilir Ama Hyundai Diyede Bu Kadar Öldürmeye Gerek Yok.. Benzinli Baz Modeli 30000 Full Dizel 40000 Olsa İdealdi...

Şu Anda Bayilerin Elinde Blue Kalmamış 1 Ay Sonra Geliyor Diger Teslimat .. Görülmememsi Normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 9 Mayıs 2011; 19:09:02 >

• quote:

piyasaya çıkalı neredeyse iki ay olacak aracı sonunda trafikte bir örneğine rastladım ankara sıhhıyede bir taksi(bence tesadüf değil) ..sözde çağ atlıyan bir aracı yine taksi ve filo aracı dışında göreceğimi sanmıyorum......era ötv indirimi dahil 18.000 satıldığı zaman ankaranın %40 taksileri bundan olmuşta geriye kalanlarda focus ve albea idi abartılacak bir kalitesi yok edeceği maksimum 24 civarı

Cidden ayıp yahu git bi hyundai bayisine aracı incele..
    Daha dün gördüm inceledim, bu fiyatlar pahalı olabilir lakin kesinlikle eski era ve albea ile alakası yok olardan kat kat üstün.
  • quote:

şen şu yazdığına inanıyormusun? istersen üste para versinler...
    aslında sizin gibiler gidip focus 3 alsınlar

37 bin liralık blueda esp, dijital klima, 16 alaşım jant, sis farı, sinyalli ısıtmalı katlanabilir ayna, bluetooth, yan ve perde hava yastığı var
    48 bin liralık focus 3 Trend 1.6TDCi 95PS 4K bu yukarıda yazdıklarımın hiç biri yok,

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.