Şimdi Ara

hyundai accent 1.5 glx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    hyundai accent 1.5 glx şu aracı aldık.model yılı 98.büyük kazası yok.sağ çamurluktan darbe yemiş onun dışında bir problemi yok.km si 160.000 aracı tanıdıktan aldık.1 aydır kullanıyoruz bir sorunu yok.fiyatı 8.000 tl.iyi bir fiyata mı almışız?

Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Satmayı düşünürsen o fiyata hemen alıcıyım
    Güzel arabadır, lpgyle sıkıtnı yaşamazsınız. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin, güzel bir seçim yapmışsınız.

unutmuşum araç sıralı sistem ruhsata işli lpg.
    aracı 3 sene sonra babam emekli olunca satacağız.düşünürsen pm

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Satmayı düşünürsen o fiyata hemen alıcıyım
    Güzel arabadır, lpgyle sıkıtnı yaşamazsınız. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin, güzel bir seçim yapmışsınız.

unutmuşum araç sıralı sistem ruhsata işli lpg.
    aracı 3 sene sonra babam emekli olunca satacağız.düşünürsen pm

Tadından yenmez Güle güle binin.
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~

• valla bende bi tane buldum 98 model accent 1.5 GLS buldum abs-klima -hidrolik dirk. 125 binde mavi renk 11.500 diyor ama çok mu ne bu fiyat?

Orijinalden alıntı: matetech

valla bende bi tane buldum 98 model accent 1.5 GLS buldum abs-klima -hidrolik dirk. 125 binde mavi renk 11.500 diyor ama çok mu ne bu fiyat?

10.000 e kapatırsan iyidir.araç diriyse 11 de verilir.
    Hyundai Elantra 1.6 CRDİ TEST!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bedava almışsın.

Orijinalden alıntı: concorde99

Hayırlı uğurlu olsun.

eyvallah sağolasın.
    Bizde de 98 Met. Okyanus Mavisi Accent 1.5GLS vardı ABS ve LPG yoktu. 2008 yılında 152.000km'deyken 9.800TL'ye sattık. Bizden önceki sahibindeyken arkadan çarpmışlar, bagaj kapağı değişikti sadece...

Çok güzel araçtır hocam. 16V 90Bg ve 935kg ağırlığında bir araç. Çok atiktir... Ara hızlanmaları yeterli seviyededir. Düz yolda 195i görürsünüz biz görmüştük ama araç havada gidiyormuş gibi oluyor... 200ü geçmez eğimli yol da olsa...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.