Bildirim
Hyundai Accent 1.3 LX hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugr06
13.700 e 2003 hyundai accent 1.3 lx aldım.130 000 de iyimidir.birde bu araba hakkında bilgi verebilecek olanlar bilgilendirebilirmi.kullanımı,yakıt tüketimi,konforu vs.
takipteyim -
quote:
Orijinalden alıntı: zobcuuuk
quote:
13.700 e 2003 hyundai accent 1.3 lx aldım.130 000 de iyimidir.birde bu araba hakkında bilgi verebilecek olanlar bilgilendirebilirmi.kullanımı,yakıt tüketimi,konforu vs.
takipteyim
1 sene önce açtık konuyu cevap veren olmadı bu saatten sonra da olmaz hocam. -
quote:
quote:
quote:
takipteyim
1 sene önce açtık konuyu cevap veren olmadı bu saatten sonra da olmaz hocam.
boş konulara yapıyoylar bizim gibilere yapmıyorlar :D
-
quote:
quote:
quote:
quote:
takipteyim
1 sene önce açtık konuyu cevap veren olmadı bu saatten sonra da olmaz hocam.
boş konulara yapıyoylar bizim gibilere yapmıyorlar :D
aynen
-
konuyu açtığınız tarihe bakılırsa yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorsun...kendi fikrin oluşmuştur heralde..
Ben de de var.. 2010 da almıştım..lpg taktırdım.. yakıt masrafım dahada düştü.. 0,20 / 0,25 kuruş gibi yakıyor..
konfor olarak çok şey beklememek lazım.. ama dört cam otomatik olması, merkezi kilit,hidrolik direksiyon gibi avantajları var iyi tabiki..birde servis masrafı yok.. senelik bakımı 200 tl yi geçmiyor.. ailecek binilebilecek masrafsız arabalardır...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X