Şimdi Ara

Hytale [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hytale [ANA KONU]

Buraların değerleneceğini bildiğim için önden bir ana konumuzu açalım. Hytale 13 Ocak 2026'da erken erişim olarak çıkışını yaptı. Resmi olarak sitesinden 10 dolar gibi bir fiyata satın alabiliyorsunuz.

Hytale'ı Minecraft'tan büyük oranda esinlenmiş ama Minecraft'tan apayrı bir oyun motoru kullanan başka bir survival/sandbox oyunu olarak tanımlayabiliriz. Oyunun geliştiricileri ayrıca Minecraft'taki en büyük sunucu olan HyPixel'in de sahipleri.

Ben şahsi olarak oyundan aşırı keyif aldığımı söyleyebilirim. 2013 yılında Minecraft oynamaya başlamıştım ve o zamanlar 13 yaşındaydım. İlk yaptığım ev ve arkadaşlarla yaptığımız çiftlik unutulmazdı. Hala rüyalarıma girer ve keşke o zamanlara dönebilseydik derim. Şimdi ilk defa Minecraft dışında bir oyunda farm yapabiliyoruz ve aşırı heyecanlıyım. Resmen zamanda geriye gittim. Birkaç aldığım ekran görüntüsü:

Hytale [ANA KONU]

Hytale [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 17 Ocak 2026; 2:49:30 >

• Bu arada korsanı kesinlikle tasvip etmesem de ben de Minecraft'ı ilk oynamaya başladığımda öğrenciydim ve cebimde beş kuruş param yoktu. Şu an çok şükür kendi paramı kazanabiliyorum. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar için Hytale'ı Google'a "DODI Hytale" yazarak korsan bir şekilde indirebilirsiniz. Oyun sorunsuz şekilde çalışıyor denedim. Oyunun geliştiricilerinin de Hytale'ın korsan olarak oynanmasına karşı bir şikayeti yok. Her türlü şekilde kitleye ulaşsın istiyorlar. Bunu sunucuların korsan versiyonda bile açılabiliyor olmasından anlayabiliriz. Orijinal Minecraft da öyle idi.

Prospekt (2016) [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Thymesia | PS5 | ANA KONU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.