Şimdi Ara

HyperX Cloud Kulaklık PS4 Versiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ağustos ayında anons edildi. Standart hyperx cloud ın ps4 için dizayn edilmiş versiyonu.

Değişiklikler var. Bir kere ps4 lisanslı. Yani ps4 ile tam uyumlu. Youtube da bir video var hyperx den kişiyle röportaj, linki şu:https://youtu.be/aRlt1z5mgY8

Adamın dediği standart cloud a göre kulaklık hoparlörlerinde ufak farklılaştırma yapmışlar, mikrofonda hafif iyileştirme var ve kulaklık hoparlör empedans değerini düşürmüşler. Daha önce 60 dı onu 41 e düşürmüşler. Buda kontrolcuya bağlandığında düşük sesden şikayet ediliyordu, pc kadar kontrolcu 53 mm lik kulaklıkları yeterince süremediğinden empedansını 41 ohm a düşürmüşler. Bu da daha yüksek ses demek. Burada ben bir parantez açıyım amazon da bir kullanıcı bu konuda halen daha yeterince ses yüksek değil demiş. Tabi onun beklentileri nedir onu bilmiyoruz.

Benim fark ettiklerim kulaklık kablosu kısaltılmış 1,3 metre ve kablo standart teklı jag. Mute ve ses seviye ayarıda yine kablo üzerinde. Tabiki stereo bir kulaklık yani Surround 7.1 desteği yok.

İnceleme video linki: https://youtu.be/yQPP3ciRPVQ

Sadece şu an amazon ve bestbuy da satışda. Ülkemize gelirmi ne zaman gelir bir açıklama yok, yaptığım aramalarda hiç bir web sitesinde satışda yok keza yeni ürün. İnstagram dan mesajla sordum hpyerx türkiye ye ama bir devap gelmedi.

Fiyatı 80 dolar sanırım. Türkiyede 600tl civarlarına satılır.

Türkçe bilgi linki şu:https://www.hyperxgaming.com/tr/headsets/cloud-gaming-headset-for-ps4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 6 Eylül 2018; 10:58:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cloud 2'yi hem PC hem PS4'te kullanıyorum, aşırı memnunum. Bu da daha iyidir eminim.
  • Cloud 2den bir farki yok gibi. Tam destekli zaten o da.

Gamepadin cikisinan ses kalitesi yerlerde olur. Ohm degeri onemsiz o yuzden. Kulakligin ses karti Ps4 e usbden baglanip o sekilde kullanilmali en iyi ses icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Cloud 2den bir farki yok gibi. Tam destekli zaten o da.

Gamepadin cikisinan ses kalitesi yerlerde olur. Ohm degeri onemsiz o yuzden. Kulakligin ses karti Ps4 e usbden baglanip o sekilde kullanilmali en iyi ses icin.

Merhaba, ben bu konuda size bir şey sormak istiyorum. Cloud 2 yi ses kartı aparatından bağımsız kontrolcuya bağladığınızda çok fark oluyor mu ses kartıyla usb den bağladığınızdan?

Benim kulalşığım ps3 zamanından kalma idare ettim şimdiye kadar. Fiber optik bağlantıyla ps3 e bağlanıyordu adaptörü ve ucundada kulaklık. Dollby ve dts destekliyor, virtual surround da var. Ama ben onu ps4 kontrolcüye bağladığımda çok fark hissetmedim. Tabi kulaklık kaliteli değil ama genede fena değil. Sony nin bir kulak üstü kulaklığı. Mikrofon ihtiyacımda olmadı. Ama artık daha iyilerine bakıyım dedim ve kablosuz istemiyorum beynimin dibinde elektronik devre istemediğimden. Kablolu ve ps4 den bağımsız olsun kntrolcüye bağlansın dedim ve şansa bugünlerde bunu gördüm.

Bir çok model var gerçi normal cloud da olur ama bu yeniden dizayn edilmiş bir şeyler değişmiş bunu bekliyim dedim.

Siz diyince aklıma takıldı kontrolcüden ses almak usb ye göre çokmu kötüdür yani?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Cloud 2den bir farki yok gibi. Tam destekli zaten o da.

Merhaba, ben bu konuda size bir şey sormak istiyorum. Cloud 2 yi ses kartı aparatından bağımsız kontrolcuya bağladığınızda çok fark oluyor mu ses kartıyla usb den bağladığınızdan?

Benim kulalşığım ps3 zamanından kalma idare ettim şimdiye kadar. Fiber optik bağlantıyla ps3 e bağlanıyordu adaptörü ve ucundada kulaklık. Dollby ve dts destekliyor, virtual surround da var. Ama ben onu ps4 kontrolcüye bağladığımda çok fark hissetmedim. Tabi kulaklık kaliteli değil ama genede fena değil. Sony nin bir kulak üstü kulaklığı. Mikrofon ihtiyacımda olmadı. Ama artık daha iyilerine bakıyım dedim ve kablosuz istemiyorum beynimin dibinde elektronik devre istemediğimden. Kablolu ve ps4 den bağımsız olsun kntrolcüye bağlansın dedim ve şansa bugünlerde bunu gördüm.

Bir çok model var gerçi normal cloud da olur ama bu yeniden dizayn edilmiş bir şeyler değişmiş bunu bekliyim dedim.

Siz diyince aklıma takıldı kontrolcüden ses almak usb ye göre çokmu kötüdür yani?

Alıntıları Göster
    Belirgin fark oluyor evet. Biri kendi ses karti biri ds4 un cikisi. Ses yuksekligi de cok farkli sekilde az oluyor ds4 uzerinden, ses kalitesi de oyle. Belki elinizdeki kulakligin ohm degeri dusuk oldugu icin fark goremiyorsunuzdur ama ses kartiyla kullaninca fark gorursunuz. Gercek 7.1 zaten hicbir ps4 kulakliginda yok o onemli bir kriter degil. Sanal surround da ticari yalan diyelim. Zaten hicbir kulaklik gercek 7.1 bile olsa en iyisi bile olsa asla gercek bir 7.1 ses sistemi ayarinda 3 boyut etkisi yaratamaz. Malum kulagimizin dibinde cunku suruculer. O yuzden surround kriteri koymamak lazim kulaklik alirken. Surucusu 50+ mm ve kaliteli yorumlari ile bilinen, usb ile baglanan ses karti dongle i olan hemen her kulaklik iyi is gorecektir.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HyperX Cloud Sonrası Kulaklık
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.