Şimdi Ara

Hypervenom Krampon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda krampon almayı düşünüyorum ve bu nedenle son birkaç gündür internetten krampon bakıyorum. Kramponları halı sahada oynamak için alacağım. Aklımda Nike Hypervenom ve Mercurial serisi kramponlar var. Yurtiçi satış yapan sitelerden baktım ama özellikle Hypervenom kramponlarda fazla renk seçeneği bulamadım. İnternette gezerken alttaki resimdeki Hypervenom kramponu gördüm ve açıkçası rengine bayıldım.
     Hypervenom Krampon

    HyperVenom

    Bu kramponu yurtiçinde bulma şansımız var mıdır sizce ya da yurt dışından sorunsuzca krampon alabileceğimiz internet sitesi bilen var mı? Linkteki siteyle ilgili internette biraz araştırma yaptım ama pek bir sonuç bulamadığım için alışveriş yapmaya cesaret edemedim açıkçası. Bir de aklımdayken halı saha için uygun olan kramponlar AG yazanlar mı oluyor?







  • flegga34 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle linkteki krampon halı sahaya değil çim sahaya uygun bir krampon sanırım. Ayrıca yanlış anlamayın ama ben linkteki kramponun rengini çok beğenmedim. Yine de cevap için teşekkür ederim.
  • Sanırım profesyonel serisi kramponlardan birisi. Fiyatı da ona göre tuzlu oluyor haliyle.
  • Hayatımda hiç kramponum olmadı ama bu gerçekten güzelmiş. Rengi ve alttaki skull çok iyi. Zevkli birisin

    Bu arada bende hiçbi Türk sitesinde bulamadım.

    http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/nike-krampon-hypervenom-phelon-fg-599730-700-129976753

    Şurdaki gibi bi satıcı bulup rengini sorabilirsin. GG den hiç alışveriş yapmadım orjinalliğinide araştırman lazım tabi ama benim aklıma başka bişey gelmiyo.




  • Eyvallah kardeş. Ben de şimdiye kadar hep halı saha ayakkabısı kullanmıştım. Bu, benim için de ilk olacak nasipse. Belki de o yüzden özel bir şey arıyorum ilk olacağı için yani
    Link için teşekkür ederim. Pek ümidim olmasa da satıcıya yine de soracağım. Bakalım ne cevap gelecek.
  • Arkadaşlar koca forumda bu konuda bilgi sahibi olan kimse yok mudur ya?
  • Ctr360 var bende iniestanın bi ara giydiği kanguru derisi mi öyle bi şeyler yazıyodu, ilk dokunuşum 20 oldu fm diliyle çok iyi:D hem kulüpte hem halısahada giyiyorum gecen sene almıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR de yok ondan galiba. Ben bir cok siteye baktim guvenilir.

    Belli basli renkler satiliyor sadece. Yeni uretilmisse az bekle gelir korayspora. Bu konuda en iyi site korayspordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypervenom siyah kullanıyorum. Geçenlerde ihtiyaç olduğu için o anda nitrocharge aldım adidas. Ancak Hyperla oynadığım maçlarda kendimi çok rahat hissediyorum istediklerimi yapabiliyorum. Gerçekten tam bir hucumcu kramponu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. Linkteki ürünle ilgili olarak "Homer Jay Simpson" arkadaşın linkini verdiği satıcı arkadaşa mesaj attım, cevap bekliyorum. Benzer bir mesajı Korayspor'a da atacağım. Bakalım bir sonuç alabilecek miyim? Gelişmelerden sizleri de haberdar ederim.
  • Arkadaşlar, Gittigidiyor'daki arkadaştan olumsuz cevap aldım. Korayspor'a da mesaj atmıştım ama hala bir cevap vermediler. Bu arada Aliexpress'te ürünü buldum ancak sizce bu krampon orjinal olabilir mi? Satıcı hakkındaki yorumlar çok olumlu gözüküyor ama ben ürünün orjinalliği konusunda baya şüphe içerisindeyim?
  • Forumda konu dışı bölümünde açtığımız konuya cevap almak için illa kız konusu mu açmak lazım arkadaş ya Hadi arkadaşlar bilgi sahibi birileri cevap yazsın lütfen...
  • Nike'ye git 10 numara hyperler ve mercurialler vat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lackhite kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım öneri için teşekkür ederim ama özellikle ben bu rengi istediğim için çabalıyorum. Bulamazsam eğer zaten ben de internetten beğendiğim başka bir Hypervenom modelini alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.