Şimdi Ara

Hyperion Turkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ---Hyperion---

    Serverımız yaklaşık 2 aylık kodlama sonrasında artık sizlerin erişimine açılmıştır. Özenle hazırlanmış efektlerin yanı sıra amacımız daha çok araba daha çok modifiye değil daha iyi ve daha güzel bir RP ortamı oluşturmaktır. Tabi araçlarımızda yeterli sayıda ve güzelliktedir anck şunu belirtmek isteriz, kesinlikle kısa bir sürede kimse serverda herşeye sahip olamaz çünkü emek vererek sahip olduklarınızın yerini hiç bir şey tutamaz:) Gerçek bir RP deneyimi ve bir o kadar eğlence isteyen herkesi aramıza bekleriz.



    ---Değişiklikler---

    Kısaca bahsetmek gerekirse serverımızda polislere özel radar ve tüm oyuncular için geçerli gerçekçi kaza efekti vardır. Araçların hızlanmaları ve kontrolleri gerçeğe en yakın şekilde ayarlanmıştır. Araç HUD bölümünde aracınızın ne kadar kazalı olduğunu görebilirsiniz.Polislerin kullanabildikleri telsizler. Bunların dışında daha bir çok yeni özelliği sizlerin kendileri test etmesi ve deneyimlemesini daha uygun buluyoruz.



    ---Oynanış ve RP---

    Oyuncuların en iyi ve en verimli şekilde RP lerini yapabilmeleri için kurallarımız katıdır VDM ve RDM kesinlikle yasak olup bu kurallara uymayanların kim olduğunu gözetmeksizin serverdan uzaklaştırma cezası uygulanacağını önceden belirtmek isteriz. Mesleklerinizin olanaklarını sonuna kadar kullanmak ve bunlardan yararlanmak sizlerin elindedir. Serverımızda ilk amacımız güzel ve düzenli RP lerin olmasıdır. Kazançlar ve maaş sistemi kesinlikle zorlu olup herkesin bir anda zirveye yerleşmesini engellemek amacıyla yapılmıştır. Ancak emeklerinizin sonunda sizleri çok güzel ve eğlenceli bir oyun deneyimi beklemektedir.Polis mesleği yanlızca whiteliste alınan oyunculara verilecektir. Bunun amacı bu görevin verdiği imkanları suistimal etmeyecek ve oyun zevkini arttırıcak bilinçli kişileri görevlendirmektir.



    Bize katılmak isteyen oyuncularımız için server IP: 134.255.217.210:30160

    Bize katılmak isteyen oyuncularımız için Discord :https://discord.gg/p8XETFs

    Herkese iyi eğlenceler dileriz







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.