Şimdi Ara

Hyper x Cloud Kulaklık hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar;

    İki sene önce Hyper X Cloud kulaklık aldım. Kulaklık almadan evvel bilgisayarın kulaklık jack girişi bozuktu, kulaklığı aldıktan sonra onu da tamir ettiririm diye erteledim. Kulaklık geldi ve içinden bir adet mobil cihazlara bağlamak için aparat çıktı. İlk önce jack girişini tamir ettirene kadar bir süre kulaklığı mobil cihazımda test ettim(yaklaşık bir hafta kadar). Bir gün aklıma bu aparatla kulaklığı bilgisayara bağlamak geldi. Aparatta kulaklık ve mikrofon jacklarını tek bir jacka çeviriyor, bu yüzden mantıklı buldum.

    Akabinde kulaklığı bilgisayara taktığımda tek taraftan ses geldiğini fark ettim. Taktığım jackı biraz sağa sola öne arkaya oynatınca birden frekans tuttu bilgisayarın jack girişi bozuk olmasına rağmen kulaklık bilgisayara bağlı halde iki taraftan da ses almaya başladı. E tabi durum böyle olunca ben de jack girişini tamir ettirmeyi bir hayli erteledim. Bu iki sene boyunca bazen jack girişi yerinden çıktı yada temassızlık yaptı, elimde bir iki oynadım toparladım kendisini sorun çözüldü.

    Asıl mevzu bu iki senenin sonunda patlak verdi. İki gün önce kulaklık artık bütün temaslarıma rağmen bilgisayarda hiç ses vermemeye başladı, bilgisayardan çıkardığım kulaklığı götürüp telefonuma taktığımda ise tek taraftan ses vermeye başladı.

    Benim size bu konu hakkında iki sorum var;

    1) Sorun kulaklıkta mı yoksa bilgisayar jack girişi tamamıyla öldü mü ?
    2) Eğer sorun kulaklıktaysa ben bu sorunu nasıl halledebilirim? Çünkü artık garantisi yok.

    Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olacağım, hayırlı akşamlar.







  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.