Şimdi Ara

Hyosung GT 250r hakkında??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
46.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    600rr alıcam sanırım kime sorsam 250cc o kasada bir motora alışmanla 600cc yine aynı boyutlardaki kasaya alışma sürecinde cok farklılık olmaz diyorlar deneme şansım olucak 1 haftaya kadar bakalım.. yorumun için teşekkür ederim suzıkı nasıldır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MooNSpeLL_ kullanıcısına yanıt
    sizce bu mantıklı mı? kilo kasa her şey aynı olsun biri kedi biri aslan elinden kaçtı mı nasıl tutacaksın?
    tabi bu benim görüşüm

• MooNSpeLL_ kullanıcısına yanıt
    ayrıca suzuki candır gerisi heycandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arge48 -- 24 Şubat 2014; 15:52:20 >
  • Sürekli çok yüksek devirde kullanırsanız krank kırıyor diye okuduydum bir kaç yerde

• quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

Hyosung iyi makinedir. Alın pişman olmazsınız.Uzun yolda olsun şehir içi olsun oldukça kullanışlıdır. Maalesef ülkemizde kullanıcıları değilde gereksiz bilgi kirliliğine sahip olan özellikle Hyosung düşmanı,her türlü karalama yapmaya çalışan tipler bol bol, bol keseden konuşur.
    Zaten kafası karışık olan arkadaşlarda kendini garantiye alır. Sanki Japon motorları servise gitmez,arıza yapmazmış gibi..
    2007 model 250R ile 3. yılda 45bin Km ye girdim. Bakımlarına dikkat ettikten sonra sorun çıkarmaz.

kardeşim millet niye durduk yerde kötülesinki,çıkarı ne zararı ne,benim arkadaşımda var gt250r,evet güzel makina,görüntü olsun gidişi olsun,fakat park halindeyken yan düştü motor ,ve çalıuşmadı,kamyonetle servise göt,ürdüler,soğudu çocuk sattı,görüntüsü 600 lük makina gibi çokta şık fakat sıkıntılı,250nakedlerdede 2010 dan öncesinde devir kesmeme sorunu var,grank kırıyor

• quote:

Hyosung iyi makinedir. Alın pişman olmazsınız.Uzun yolda olsun şehir içi olsun oldukça kullanışlıdır. Maalesef ülkemizde kullanıcıları değilde gereksiz bilgi kirliliğine sahip olan özellikle Hyosung düşmanı,her türlü karalama yapmaya çalışan tipler bol bol, bol keseden konuşur.
    Zaten kafası karışık olan arkadaşlarda kendini garantiye alır. Sanki Japon motorları servise gitmez,arıza yapmazmış gibi..
    2007 model 250R ile 3. yılda 45bin Km ye girdim. Bakımlarına dikkat ettikten sonra sorun çıkarmaz.
    quote:

Orijinalden alinti: pulvo47

Hyosung iyi makinedir. Alin pisman olmazsiniz.Uzun yolda olsun sehir içi olsun oldukça kullanislidir. Maalesef ülkemizde kullanicilari degilde gereksiz bilgi kirliligine sahip olan özellikle Hyosung düsmani,her türlü karalama yapmaya çalisan tipler bol bol, bol keseden konusur.
    Zaten kafasi karisik olan arkadaslarda kendini garantiye alir. Sanki Japon motorlari servise gitmez,ariza yapmazmis gibi..
    2007 model 250R ile 3. yilda 45bin Km ye girdim. Bakimlarina dikkat ettikten sonra sorun çikarmaz.

?ehir içinde pek rahat de?ildir kullanymy, hem oturu? pozisyonu hem de dönü?ler sebebiyle bazen sykynty ya?ayabilirsin.

Ama ?ehir dy?ynda tadyndan yenmeyecek makinedir. Keyfine varyrsyn.

• quote:

Orijinalden alıntı: aknbrn

quote:

kardeşim millet niye durduk yerde kötülesinki,çıkarı ne zararı ne,benim arkadaşımda var gt250r,evet güzel makina,görüntü olsun gidişi olsun,fakat park halindeyken yan düştü motor ,ve çalıuşmadı,kamyonetle servise göt,ürdüler,soğudu çocuk sattı,görüntüsü 600 lük makina gibi çokta şık fakat sıkıntılı,250nakedlerdede 2010 dan öncesinde devir kesmeme sorunu var,grank kırıyor

65bin KM dir binen benim,sizin dediğiniz olsun...
    Almayın ,binmeyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aknbrn

quote:

65bin KM dir binen benim,sizin dediğiniz olsun...
    Almayın ,binmeyin.

ben gözümle gördüğümü söylüyorum,artı ben gt250 naked ini alıcam ondada 2010 öncesi devir kesmeme sıkıntısı var o yüzden almıyorum,

• Hyosung GT250R Kullandım 2 Sene Bakımlarını Düzgün Yaptırıyodum Hiçbişeyini Eksik Etmiyodum 45870 km ye Geldi Sattım GT250R Hız İçin Yapılmadı şehiriçi Kullanırsın Gezmek İçin Kullanırsın Uzun Yol İçin Kullanırsın Hız İçin Alıp Motoru Zorlarsan Krank Kırarsın O Motor Hız Motoru Değil Eğer Hız Tutkunuyosanız GT650R Alın Paranız Varsa 81 Beygir Paranız Varsa Tavsiye Ederim Ayrıca GT250R Gayet Güzel Almak İstiyosanız Temiz Kazasız Değişensiz Bulup Alabilirler Ben 2 Sene Kullandım 2011'de 0 Km Almıştım 12.200 Tl'ye Şimdi Tekrar Almayı Düşünüyorum Bakımları Eksiksiz Yaptırırsanız İyi Bakarsanız Motoru Zorlamazsanız Sizi Üzmez Alacak Kişiler Temiz Bulup Alsınlar Ayrıca Hyosung GT250R Honda CBR250R'Yi havada Karada geçer Honda Tek Silindir 26 Beygir Hyosung Çift Silindir 28 beygir Ve Hondadan Daha Yapılı Bi motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven3112 -- 22 Mart 2014; 0:23:23 >

• kardeşim gt 250 r kullanıcısıyım çift silindir olması büyük avantaj gazı acmanla gitmesi harika yakıtta çift silindir olmasına rağmen az tavsiyem 2008 üstü enjeksiyonlulara bakman 2008 altı karbüratördür sıkıntı cıkarabilir afyondan antalyaya geldim yaklaşık 400 km yakın yol yaptım tık demedi arkadaşında dediği gibi bakımlarını yaptırdıkdan sonra sana masraf cıkarmaz ama diyim şunuda diğer 250 liklere göre tur özelliği cok az tur özelliği dediğim gidonun dönme mesefasi seni diğer 250 liklere göre yorar alırsanda mutlaka shinkoysa lastiği kaldır at pilot lastik al şimdiden hayırlı olsun
  • Görünüşü çok güzel bir motor kullanıcılar performansından'da memnum ama hangi ustaya sorsam uzak dur onlardan alırsın satamazsın diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FUELTOBURN

Görünüşü çok güzel bir motor kullanıcılar performansından'da memnum ama hangi ustaya sorsam uzak dur onlardan alırsın satamazsın diyor.

PARÇASI YOK
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.