Şimdi Ara

Hybrid çalışma programı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 aydır full body workout yapıyorum. Boy 1,78 kilo 71,5. Kilo vermeden yağ yakmam gerekiyor, insanity workout + full body workout karıştırsam bir yararı olur mu ? 1 gün birini diğer gün birini yapayım diye düşünüyorum. Pazar günlerini dinlenmek için ayırdım. İnsanity bildiğiniz üzere 60 günlük bir program bu şekilde yaklaşık 130-140 güne bölmüş olacağım. Günlük 143gr protein alıp ideal kaloriyi tamamlarsam insanity fazla kalori yaktıracağı için kilo hakkında tereddütlerim var. Fazla kalori yakımı sonucu kas hacminin negatif etkilenme ihtimali var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strola -- 29 Temmuz 2014; 22:58:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var, kardiyo fazlası katabolik etki yapar. Kilo verirken sadece yağlardan verilmez, yanında az da olsa kas kaybı da yaşanır, önemli olan bunu minimize edebilmek. Bunun için de özellikle antrenmanlar öncesi beslenmene dikkat etmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Var, kardiyo fazlası katabolik etki yapar. Kilo verirken sadece yağlardan verilmez, yanında az da olsa kas kaybı da yaşanır, önemli olan bunu minimize edebilmek. Bunun için de özellikle antrenmanlar öncesi beslenmene dikkat etmen gerekiyor.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobile Uygulama Testleri hk
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.