Şimdi Ara

## HWMonitor 1.11 Kullanıma Sunuldu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## HWMonitor 1.11 Kullanıma Sunuldu ##

En popüler donanım uygulamalarından biri olarak kabul gören CPU-Z'nin arkasındaki isim olan CPUID ekibi tarafından hazırlanan HWMonitor'ün 1.11 sürüm numaralı yeni versiyonu kullanıma sunuldu. İşlemci çekirdek sıcaklıklarına ek olarak ekran kartı ve sabit disk sıcaklarınlarını da gösteren ayrıca destek verilen güç kaynaklarıyla ilgili olarak detaylı verileri de kullanıcılarına sunabilen uygulamanın yeni versiyonunda Nvidia'nın ESA platformuna yönelik geliştirilmiş destek, bazı yeni sensörlere destek ve özelleştirilebilir parametreler için yeni bir .ini dosyası öne çıkan yenilikler olarak göze çarpıyor.

HWMonitor 1.11'i indirmek için;
    http://www.cpuid.com/hwmonitor.php
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hemen indiriyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :HAKAN: -- 10 Eylül 2008; 0:07:35 >
  • Başarılı bir program.Çok işime yarıyor.
  • Çok faydalı bi program hemen indiriyorum
  • İndirdim sağol paylaştığın için her pc'ye lazım bu programdan.
  • indirdim saolasın fx57 çok yarar sağlayacaktır
  • bende indirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende PSU ile ilgili bilgiler gözükmüyor. acaba kullandığım marka yüzünden mi?

kullandığım PSU: cooler master 430 watt
  • indirdim kullanıyorum..teşekkürler
  • Teşekkürler.
  • saol bea usta çok iyi bir program bu
  • Benim kartı tanımadı , MA78GM-S2H , ama kullanışlı ve boyutu küçük bir proğram , haber için teşekkürler.
  • Birde bunu deneyin setupu tıklayıp bekleyin sessiz kurulur sonra denetim masasına bakın neler eklenecek neler...
    bununla ;
    -Ramlerini test edersin
    -Harddiskini kontrol + test edersin
    -İşlemcin hakkında ayrıntılı bilgi alırsın
    -Clear type yazı tipi daha ayrıntılı ayar yaparsın
    -Dvd - Cd medyalarının kalitesini imal türünü öğrenirsin

Kısaca denetim masasına ek olarak 24 görev ekler zaten bu ekledikleri bilinen programlar amaç hepsi bir yerde tek tıkla elinin altında..

Download :http://www.wpiw.net/downloads/addons/Kels_CPLBonus_v8.6.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomcak -- 10 Eylül 2008; 12:26:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Birde bunu deneyin setupu tıklayıp bekleyin sessiz kurulur sonra denetim masasına bakın neler eklenecek neler...
    bununla ;
    -Ramlerini test edersin
    -Harddiskini kontrol + test edersin
    -İşlemcin hakkında ayrıntılı bilgi alırsın
    -Clear type yazı tipi daha ayrıntılı ayar yaparsın
    -Dvd - Cd medyalarının kalitesini imal türünü öğrenirsin

Kısaca denetim masasına ek olarak 24 görev ekler zaten bu ekledikleri bilinen programlar amaç hepsi bir yerde tek tıkla elinin altında..

Download :http://www.wpiw.net/downloads/addons/Kels_CPLBonus_v8.6.exe

Adamım sen harikasın fx57 sen zaten harikasın alınma hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 10 Eylül 2008; 13:24:48 >

• Teşekkürler
  • Uzun süredir kullanıyorum. Alternatif programlar çok ama hiç biri bu kadar basit ve kullanışlı değil. Yanlız her sürümde aklıma takılan bir şey var. Güç kaynağı ile ilgili verilerin ben de çıkmayışının sebebi.

Masaüstü simgesi değişmiş, cpuz gibi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 10 Eylül 2008; 18:02:00 >
  • Bende baya işe yaradı.İşlemci sıcaklığı artık gerçekci seviyelerde.Eski sürümde boşta 55 ti sürekli.45nm cpu lar için birebir bu sürüm
    http://img55.imageshack.us/my.php?image=mypccv9.jpg
    Edit:yaw beyler bu imageshack ta neden direkt link çıkmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 10 Eylül 2008; 20:47:39 >
  • bakalım ne gibi değişiklikler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.