Şimdi Ara

HWA WrisTCutterN'a ezilirkene [SS]'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam biriyle premade girmiş, belki de elo boost bilemiyorum. Ama bronz maçına geldi, önce fake sandım ama meğersem gerçekmiş, maçta iyi oynadı, elimden geleni yaptım ama ağır ezildik zaten dk 20'de noluyora kalmadan karşıda HWA var sur deyip 4 kişi sur verdiler

Buyrun bu da SS:

HWA WrisTCutterN'a ezilirkene [SS]'li

Not: Bu mesajı okuyorsa, oyunumda gördüğü eksikleri iletirse sevinirim

• amac: hwa'dan adamla mac yaptım.
  • benim karşıma normal oyunda geldi 2 hafta önce :D
  • nocturne direk botrk çıkma bence.biraz tanky gitmekte fayda var.
  • Jjungle da jungle gibi kasmakta fayda var, ad carry ye dogru gidiyo gibi buildin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusterBaroN -- 12 Nisan 2013; 15:15:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aah siz düşük elolar
  • ben de atar gamingle yaptım :d :d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o build ne la öle
  • Senin gibi insanlar jungle yapmasın sinir oluyorum builde bak, berseker bot çıkmış bide.

umarım tüm oyunların lose olur ve bronzedan çıkamazsın oyunu öğrenmediğin sürece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

Senin gibi insanlar jungle yapmasın sinir oluyorum builde bak, berseker bot çıkmış bide.

umarım tüm oyunların lose olur ve bronzedan çıkamazsın oyunu öğrenmediğin sürece.

Önce Madred çıkmıştım aslında ama sonra Pant ve Kassadin'in ward almaya niyeti olmadığını görünce satıp ward aldım, ilk item ve bot yanlış olabilir, zaten bir sonraki item olarak mallet alacaktım, ben de zaten oyunu öğrenmeden (haketmeden) bronze'dan çıkmak istemem ayrıca.

• Kolay maç olmuş kardaşım

• 10 dakika daha bekleseniz seçtiğiniz şampiyonlar sizin yerinize oynamaya başlıycaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliisot

quote:

Senin gibi insanlar jungle yapmasın sinir oluyorum builde bak, berseker bot çıkmış bide.

Önce Madred çıkmıştım aslında ama sonra Pant ve Kassadin'in ward almaya niyeti olmadığını görünce satıp ward aldım, ilk item ve bot yanlış olabilir, zaten bir sonraki item olarak mallet alacaktım, ben de zaten oyunu öğrenmeden (haketmeden) bronze'dan çıkmak istemem ayrıca.

Normal Game oyna

• kasadin ağır fail olmuş
  • quote:

quote:

hocam sonraki itemi şöyle alacamla olmaz. botrk ucuz bi item değil. nocturne'nin 2 skilli ad, as veriyo zaten. hiçbir şey kasmasa da damage i var. şu tenacity-can-cooldown veren jungler iteminin fiyatı ucuzladı. direkt onu rushlayabilirsin mesela. sen bi sonraki itemi şöyle alcam derken oyun biter böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

quote:

hocam sonraki itemi şöyle alacamla olmaz. botrk ucuz bi item değil. nocturne'nin 2 skilli ad, as veriyo zaten. hiçbir şey kasmasa da damage i var. şu tenacity-can-cooldown veren jungler iteminin fiyatı ucuzladı. direkt onu rushlayabilirsin mesela. sen bi sonraki itemi şöyle alcam derken oyun biter böyle.

Hatamı fakettim, sağolun yardım için

• karşıma dunpy geldi az daha benim heroyu nerfliyordu tr serveri hiç bi konu açmadım
  • Lol mesajı ne lae.
  • Pantheon farm yapsaymış ya az.
  • Kassadin op
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.