Şimdi Ara

Huzursuz Ayak Sendromu Olanlar İçeri =>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende de var bu hastalık.çok küçük yaşlarda başladı sanırım 9-10 yaşımda falan.şu an 25 yaşındayım.çocukluk ve ergenlik yıllarımda çok daha sık ve şiddetli oluyordu.son yıllarda azalma gösterdi.

çok detaylı bilgim yok.genetik ve tedavisi olmayan bir durum olduğunu okumuştum.

bu hastalığa sahip olan arkadaşlar heralde iyi bilir bu durumu tarif etmek çok zor.yani ağrı desen değil o yüzden bu hastalığı yaşamayan birine anlatmak çok zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -kibar- -- 2 Aralık 2011; 3:47:34 >
  • tarif etmesi zor bir rahatsızlık. ancak yalnız olmadığımı görmek güzel bile duygu. aşağıdaki video da anlatılmış. bir takım vitamin eksikliklerinden ve çeşitli hastalıklara bağlı olarak olabiliyormuş. en güzel tarifi video da ki doktor söylemiş. bacaklarımın canı sıkılıyor

http://www.uzmantv.com/huzursuz-bacak-sendromunun-belirtileri-nelerdir

http://www.uzmantv.com/huzursuz-bacak-sendromu-yasayan-hastalar-geceleri-neler-yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorty -- 8 Şubat 2012; 20:27:14 >

• Bendede daha farklı bişi var sağ ayak bileğimi kütletme ihtiyacı duyuyorum. Kütletmeyeyim diyorum önüne geçemiyorum çok rahatsız oluyorum. Kütletince rahatlıyorum. Kireçlenme diyeceğim neden sadece sağ ayak bileği.
  • Bendede var küçüklükten beri sadece sağ ayak başparmağımda kopartasım geliyo bazen çok sinir bi durum tutup kopar bide sivri sinek ısırdı yatağın içindr debelenip duruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende var sanirim bundan,kendimi bildim bileli uykuya dalana kadar ayaklarimi ya birbirine ya yatağa veya örtüye sürterim.aşırı yorgun veya uykusuz degilsem başka türlü uykuya dalamıyorum.kontrolsüz diyemem,ama seni bunu yapmaya zorluyor bir nevi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knoxville kullanıcısına yanıt
    ‘Herkes’

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.