Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet dizelden bahsetmistim..kusura bakmayin tdi yazmayi unutmusum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isnuerog

evet dizelden bahsetmistim..kusura bakmayin tdi yazmayi unutmusum.

rica ederim.
  • Arkadaşlar passat 1.4 act 150 hp dsg nasıldır? Yakıt ekonomisini de merak ediyorum performansını da. Sedefli beyaz 109bin anahtar teslim fiyat sizce iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende beyaz renk comfortline Passat Variant alma arifesindeyim.
  • D segmentte İnsignia, Avensis ve Superb araçlara baktım. İnsignia özellikle fiyat, Superb ise iç hacim doğrultusunda gayet başarılı araçlar. Ancak benim için herşeyi ile bir bütün olan araç olarak Passat tercih sebebi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

Hocam güzel aydınlattınız. Üsteki beyefendinin bahsettiği araç dizel.

BT lu teyp örneği

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

Hocam güzel aydınlattınız. Üsteki beyefendinin bahsettiği araç dizel.

BT lu teyp örneği

Saolun hocam bende sizden sonra arastirdim oyleymis.Guzel haber bu.

• Arkadaşlar merhaba , aracıma kaliteli bir bagaj havuzu almak istiyorum. alan kullanan ve bana tavsiye edebilecek biri olursa cok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Mesela şu nasıl sizce ? :http://urun.n11.com/bagaj-havuzu/passat-bagaj-havuzu-yeni-passat-bagaj-havuzu-vw-passat-b8-kasa-P60949561

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 1 Aralık 2015; 23:23:21 >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba , aracıma kaliteli bir bagaj havuzu almak istiyorum. alan kullanan ve bana tavsiye edebilecek biri olursa cok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Mesela şu nasıl sizce ? :http://urun.n11.com/bagaj-havuzu/passat-bagaj-havuzu-yeni-passat-bagaj-havuzu-vw-passat-b8-kasa-P60949561

Bir ara araştırmıştım herkes tavsiye ediyor 3 farklı kalite seçeneği var. Türkiye de üretiliyor.
    http://www.ypsplast.com.tr/sm/VOLKSWAGEN/PASSAT-SEDAN-(B8)-(2015--Sonras%C4%B1)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozancango

quote:

Arkadaşlar merhaba , aracıma kaliteli bir bagaj havuzu almak istiyorum. alan kullanan ve bana tavsiye edebilecek biri olursa cok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Bir ara araştırmıştım herkes tavsiye ediyor 3 farklı kalite seçeneği var. Türkiye de üretiliyor.

teşekkürler. direk servisten alsak orjinali varmıdır bunun bilginiz varmı ? varsa kaç tl dir ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozancango

quote:

teşekkürler. direk servisten alsak orjinali varmıdır bunun bilginiz varmı ? varsa kaç tl dir ?

Kendim cevap veriyim. 160 tl

• SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın.
    Sakıncası yoksa kaça aldığınızı ve ekstra donanım olup olmadığını paylaşır mısınız?
  • Arkadaslar detaylara net karar verememekle birlikte bizde passat bakiyoruz, Dogus sasmaz'dan fiyat aldik, %5 indirim yapiyorlar, daha uygun alabilecegimiz bir bayii varmi? Yada daha fazla indirim yapiyorlarmi?

Araci comfortline + DSG + cam tavan + metalik istiyorum, fakat 120.700 TL verip isitmali koltugu, ayna katlamasi, led fari olmayan bir araba almak icime sinmiyor. Bunun yerine duz vites comfortline dizel alayim diyorum, 103 bin TL civari sanirim, ne dersiniz?

Ayrica Variant istiyorum, ama sifir fiyati ayni olsada ikinci elde 5 bin TL daha ucuza gider gibime geliyor, ne dusunuyorsunuz?

• 2015 dizel Highline Passat inceledim. Direksiyon simidinin malzemesini benden başka beğenmeyen var mı?

• Erkopge E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Araç 1.4 tsi 125 bg Passat Variant Comfortline herhangi bir ek donanım yok. Ekletme şansım olsaydı elektrikli bagaj kapağı ve anahtarsız giriş dışında bir şey eklemezdim sanırım. 83.600 TL fiyat aldım araç adıma ayrıldı şimdi 2015 dizel Focus' umu satmaya çalışıyorum ama insanlar gerçekten çok ölücü olmuş. Normalde sedan Passat için gitmiştim ama ailemiz genişliyor bagaj kapasitesi ve ferahlık nedeniyle bu eşimde bende bu aracı görür görmez almaya karar verdik. Birde sedanda soğutmalı torpido gözü yok variant ta var sanırım :) çok etkiledi bizi :)
  • Gözünüzü seveyim 120.000 bin tl'yi passata vereceğinize gidin bi bmw 3 serisi, audi a4 serisi veya volvo s60 alın arkadaşlar. Hiç değilse premium araca biniyorum dersiniz.

• Arabayı değiştirmeye karar verdiğimde ilk hoşuma giden Passat olmuştu ve sonrasında pek çok marka - model daha eklendi seçeneklere. Fiyatlar da artınca araba değiştirme işinden vazgeçmiştim ama bir haftadır yine kaşıntım tuttu ve araç değiştirmeye karar verdim gibi. Tabi o kadar araç bakınca Passat'ı bir kenara bırakıp bu sefer yüksek bir araç almak istedim. Qashqai'nin 2014-2015 model 2. ellerinin fiyatı aklıma yattı, gidip baktım ve hoşuma da gitti. Sonrasında sıfırı ile ikinci eli arasındaki az fiyat farkından dolayı sıfır alırım dedim. Sonra Kadjar'a baktım ve beğendiğim yönleri de oldu beğenmediğim yönleri de. Ancak dizel otomatik olması, yüksek olması, led farları, cam tavanı dahil fiyatı 100 bin tl'nin altında kalınca tamam Kadjar olsun dedim. Sonra bir Passat vardı çok istediğim ona da son kez bakayım dedim ve tam bu noktada kafam karıştı

Kalite olarak Passat ile Kadjar arasında çok ciddi fark var bence. Tabi tarz olarakta çok ciddi fark var, normal şartlarda kıyaslanmaz bile, ihtiyaca göre araç seçilir. Passat'ın 1.4 TSI motorunu 1.5 dci ile kıyaslayınca, üstüne de led farları katınca Kadjar ben buradayım diyor benim açımdan ama onun dışında Passat daha ilgi çekici.

1.4 TSI motorun yakıt tüketimi hakkındaki yorumları okuyunca (yakıt tüketimi bir aracın herşeyi değil ama benzin parası ödemekten biraz şikayetçi olan birisi olarak) 1.5 dci motor ciddi olarak aklımı çeliyor.

Bu arada bahsettiğim araçlar; Passat 1.4 125 DSG Comfortline ile Kadjar 1.5 dci EDC Icon

• quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Arabayı değiştirmeye karar verdiğimde ilk hoşuma giden Passat olmuştu ve sonrasında pek çok marka - model daha eklendi seçeneklere. Fiyatlar da artınca araba değiştirme işinden vazgeçmiştim ama bir haftadır yine kaşıntım tuttu ve araç değiştirmeye karar verdim gibi. Tabi o kadar araç bakınca Passat'ı bir kenara bırakıp bu sefer yüksek bir araç almak istedim. Qashqai'nin 2014-2015 model 2. ellerinin fiyatı aklıma yattı, gidip baktım ve hoşuma da gitti. Sonrasında sıfırı ile ikinci eli arasındaki az fiyat farkından dolayı sıfır alırım dedim. Sonra Kadjar'a baktım ve beğendiğim yönleri de oldu beğenmediğim yönleri de. Ancak dizel otomatik olması, yüksek olması, led farları, cam tavanı dahil fiyatı 100 bin tl'nin altında kalınca tamam Kadjar olsun dedim. Sonra bir Passat vardı çok istediğim ona da son kez bakayım dedim ve tam bu noktada kafam karıştı

Kalite olarak Passat ile Kadjar arasında çok ciddi fark var bence. Tabi tarz olarakta çok ciddi fark var, normal şartlarda kıyaslanmaz bile, ihtiyaca göre araç seçilir. Passat'ın 1.4 TSI motorunu 1.5 dci ile kıyaslayınca, üstüne de led farları katınca Kadjar ben buradayım diyor benim açımdan ama onun dışında Passat daha ilgi çekici.

1.4 TSI motorun yakıt tüketimi hakkındaki yorumları okuyunca (yakıt tüketimi bir aracın herşeyi değil ama benzin parası ödemekten biraz şikayetçi olan birisi olarak) 1.5 dci motor ciddi olarak aklımı çeliyor.

Bu arada bahsettiğim araçlar; Passat 1.4 125 DSG Comfortline ile Kadjar 1.5 dci EDC Icon

Tespitleriniz doğru. Bence ne istediğinize tam olarak karar verin. Tercih ve ihtiyaç unsurlarınız yakıt tüketimimi yoksa konfor kalitemi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Arabayı değiştirmeye karar verdiğimde ilk hoşuma giden Passat olmuştu ve sonrasında pek çok marka - model daha eklendi seçeneklere. Fiyatlar da artınca araba değiştirme işinden vazgeçmiştim ama bir haftadır yine kaşıntım tuttu ve araç değiştirmeye karar verdim gibi. Tabi o kadar araç bakınca Passat'ı bir kenara bırakıp bu sefer yüksek bir araç almak istedim. Qashqai'nin 2014-2015 model 2. ellerinin fiyatı aklıma yattı, gidip baktım ve hoşuma da gitti. Sonrasında sıfırı ile ikinci eli arasındaki az fiyat farkından dolayı sıfır alırım dedim. Sonra Kadjar'a baktım ve beğendiğim yönleri de oldu beğenmediğim yönleri de. Ancak dizel otomatik olması, yüksek olması, led farları, cam tavanı dahil fiyatı 100 bin tl'nin altında kalınca tamam Kadjar olsun dedim. Sonra bir Passat vardı çok istediğim ona da son kez bakayım dedim ve tam bu noktada kafam karıştı

Ben genel olarak kadjari begenen biri olarak tek canimi sıkan nokta icteki trim sesleri olacaktir.Ama dci edc bence sizin icin dogru secim gibi gozukuyor yazdiklarinizdan sonra ancak cok km yapilmiyorsa keyif icin passat favoridir.

• Mantık çerçevesinde bütçeye daha az dokunacak olması sebebiyle Kadjar, daha keyifli ve konforlu olması açısından da Passat.
    Aslında çok km yapmıyorum ama Kadjarı'ı alıp yapmak istiyorum diyeceğim de, vakti nereden bulacağım onu bilmiyorum :)

Haftasonu test sürüşü yapma niyetim var iki araç arasında, açıkçası Kadjar üzmezse tercihim Kadjar gibi. Tabi Passat tahminimden çok etkilerse Passat'ta olabilir :)
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.