Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay nox karşıtlığı değil seni aptal yerine koyan hile yapan bi firmanın hala ağzının içine düşmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala mı aynı muhabbet :)
  • akşamları yolda fena duruyor be melet ağzı açık bakıyom
  • 73.000 mi, gerçekten şaka gibi bir fiyat. Nissan Qashqai en baz modeli bile liste fiyatı olarak aynı, üstelik 1.2 motor yani vergisi daha düşük. Eğer 1.4 motor olsa Passat'tan daha pahalı olacak demek ki.
  • Laji L kullanıcısına yanıt
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Trendline 109.500 TL
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Comfortline 121.500 TL
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Highline 137.200 TL

Böyle hocam yalnız şuanda indirim var %4 kampanya var.Yıl sonu olması sebebiyle dahada düşürebilirsiniz.Ayrıca bayilerde hazır comfortline dsg dizel bulmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timmydncn -- 16 Kasım 2015; 10:23:18 >
  • Passat 1.4 TSI 125BG DSG Trendline yeni almış arkadaşlara bir sorum olacak. VW sitesi güncel donanım listesi olmadığı için soruyorum.

1. Eylül itibari ile üretilen ve satılan trendline modellerde bluetooth standart oldu mu?
    2. Bluetooth standart oldu ise trendline da hala 5" ekran mı var ( 5" ile bluetooth alınamıyor diye biliyordum). Yoksa ekranda 6.5" standart oldu mu?
    3. Sitesinde 16" jant deniyor ama acaba trendline da 17" jantın da standart olma ihtimali var mı bluetooth gibi? Biryerden bunu da duydum ama emin olamadım.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Bi yeni a6 birde bu yolda felaket duruyor fakat asiri pahali

• zanka Z kullanıcısına yanıt
    1-Evet connectivty paket altında usb ve bt standart oldu.
    2-Bt standart olduktan sonra ilk parti araçlar geldi ve onların ekranlarıda ne yazıkki 5''.
    3-Yeni gelen araçlar hala 16'' aragon jantla geldi.Bunu nereden duydunuz acaba çünkü benim aracımda aralık sonu gibi gelecek isyan ederim öyle bişey yakın tarihte olursa çünkü. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

1-Evet connectivty paket altında usb ve bt standart oldu.
    2-Bt standart olduktan sonra ilk parti araçlar geldi ve onların ekranlarıda ne yazıkki 5''.
    3-Yeni gelen araçlar hala 16'' aragon jantla geldi.Bunu nereden duydunuz acaba çünkü benim aracımda aralık sonu gibi gelecek isyan ederim öyle bişey yakın tarihte olursa çünkü. :)

cevap için teşekkürler.

Connectivty paket'in bir bedeli var mı yoksa şu an liste fiyatının içinde mi?

Benimki de bir duyum ama pek inanmadım. Bir arkadaş anlatıyordu, komşularının aracı galiba şirket aracıymış, opsiyonsuz trendline dediler ama jantları 17" miş.
    Fabrikalarda Ağustos sonu itibari ile 2016 modeller banttan çıktığı için (genelde yeni yılın üretimlerinde ya eklemeler yada bazı esiltmeler yapılır) acaba bluetooth gibi
    bir ekleme mi yapıldı dedim. Acaba bluetooth gibi başka değişiklikler var mıdır (eksiltme veya ilave donanım).

1-2 aydır gelen araçlar normalde 2016 araçları diye biliyorum (Ama Türkiye yasalarına göre artık tescil yılı dikkate alınıyor).

• zanka Z kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim bu paketin bir bedeli var ama almak zorundasınız bir nevi standart donanım olmuş ama aracın anafiyatına eklememişler vergisiz 200 lira gibi bir fark vergili 350 lira civarı bir ücreti var.Gelen tüm opsiyonsuz araçlar 16 geliyor şuanda hocam mutlaka bir şey vardır. Heleki önceden aldıysa şuan bile gelenler dediğim gibi 16 lık.Eksiltme filan yok hocam bildiğim kadarıyla.
  • bana söylenen 16 oldugu ve teybin değişmediği. ( bluetooth ve USB eklenmiş )
  • şu BT ile alakalıda hiçbirsey anlamadım. Trendline daki teyp 5' ve BT özelliği yok. comfortline daki Teyp 6,5' ve BT özelliği var.

Şimdi trendline da teyp aynı teyp ama BT özelliğimi eklenmiş ? bilen biri aydınlatırsa cok sevinicem.
  • arkadaslar comfortline standart araclarda xenon far standart mı yoksa extra mı extra ise fiyat nedir bilen varmı

aslında golf highline dsg istiyorum ama passat comfort ta aklımı celiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

arkadaslar comfortline standart araclarda xenon far standart mı yoksa extra mı extra ise fiyat nedir bilen varmı

aslında golf highline dsg istiyorum ama passat comfort ta aklımı celiyor

Hocam comfortlinelarda halojen farlar standarttır passatta xenon yok led far var bu opsiyonda vergi dahil 4 bin lira civarında olması lazım. Hazır bazı araçlarda comfortline + led far opsiyonu bulmanız olasılık dahilinde.Özel siparişinizde ise 4 bin lira farkla opsiyonlatabilirsiniz.Benzer bir ikilemi bizde yaşadık highline manuel golf almanın kıyısından döndük. Sizin kullanımınız gerekleriniz dahilinde bir araç seçmeniz gerekmekte.
  • Hocam cok tesekkurler ilginiz icin benim için olmassa olmaz degil xenon

su anda da golf 6 ya biniyorum trend bir araba , cok asıra o olsun bu olunda değilim :) bana verilen fiyatlarda golf highline dsg (standart opsiyon yok arabada) passat beyaz comft. manuel vites arasında 4000 tl fark olunca ve sınıfı fark ettiğinden istemeden de akıl kayıyor bence conf. donanımları yeterli bana görede bir golf high ile aralarında daglar kadar fark yok
    tek dusuncem golften 110 kg daha agır bir araba motor performansuı asırı oynarmı 4 kişi binidigimizde araba cok bayılmasından korkuyorum

normalde sakin kullanırım uzun yolda 120 140 arası olur en fazla
  • quote:

Hocam cok tesekkurler ilginiz icin benim için olmassa olmaz degil xenon

su anda da golf 6 ya biniyorum trend bir araba , cok asıra o olsun bu olunda değilim :) bana verilen fiyatlarda golf highline dsg (standart opsiyon yok arabada) passat beyaz comft. manuel vites arasında 4000 tl fark olunca ve sınıfı fark ettiğinden istemeden de akıl kayıyor bence conf. donanımları yeterli bana görede bir golf high ile aralarında daglar kadar fark yok
    tek dusuncem golften 110 kg daha agır bir araba motor performansuı asırı oynarmı 4 kişi binidigimizde araba cok bayılmasından korkuyorum

normalde sakin kullanırım uzun yolda 120 140 arası olur en fazla

Sakin kullanıcıysanız bence tatmin edecektir sizi.Hocam sakıncası yoksa 2 araç için aldığınız fiyatları öğrenebilirmiyim hazırda manuel 1.4 tsi comfortline bulabilidiniz mi acaba?
    Yerinizde olsam comfortline passat alırdım.Bende highline manuel golften opsiyonlu trendline passat sipariş vermek üzere vazgeçtimde.

• tabiki 84400 fiyat aldım passata beyaz renk istanbul jantlar 1.4 125 ps duz vites idi (hemen teslim ellerinde idi ama ayın 7 si idi )

golf duz vites 1 tane bulabildiler ay sonu teslim o 72 800 idi
  • quote:

tabiki 84400 fiyat aldım passata beyaz renk istanbul jantlar 1.4 125 ps duz vites idi (hemen teslim ellerinde idi ama ayın 7 si idi )

golf duz vites 1 tane bulabildiler ay sonu teslim o 72 800 idi

Teşekkür ederim hocam comfortline a güzel bir indirim almışsınız. Sanırım pek aceleniz yok arac almakta şimdi aralık ve ocakta stok eritmek isteyeceklerdir malum 2016 geliyor.Eğer model takıntınız yok ise indirimden iyi bir araca sahip olabilirsiniz.
  • Arkadaşlar tdi comfortline led far ve cam tavanlı passat için 122 k teklif aldım nasıl sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge34

Arkadaşlar tdi comfortline led far ve cam tavanlı passat için 122 k teklif aldım nasıl sizce?

Nereden fiyat aldınız ?

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.