Şimdi Ara

Hususi (yeşil) pasaport ile fransaya seyehat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeşil pasaportla fransaya giriş yapmak istiyoruz bir çok yerde de okudum vize gerekmiyor ankaradan istanbula gider gibi pasaport ve uçak biletini alıp gidebiliyosun diyorlar ama bu aracı şirket olan vfs ye e mail attık "90 günü aşmayan schengen ülkelerine seyehatte vizeden muaftır. Ek evrak ibraz etmeniz ve mülakat talebi oluşmuştur" dedi. Napmalıyız? randevu falan mı alalım yoksa pasaportu alıp havaalanına mı gidelim? tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi? Acil cevaplarsınız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mevlüt Yavuz -- 27 Haziran 2014; 0:36:38 >

• Yeşil pasaport herhangi bir harici belgeye ihtiyaç duymuyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mevlüt Yavuz

arkadaşlar yeşil pasaportla fransaya giriş yapmak istiyoruz bir çok yerde de okudum vize gerekmiyor ankaradan istanbula gider gibi pasaport ve uçak biletini alıp gidebiliyosun diyorlar ama bu aracı şirket olan vfs ye e mail attık "90 günü aşmayan schengen ülkelerine seyehatte vizeden muaftır. Ek evrak ibraz etmeniz ve mülakat talebi oluşmuştur" dedi. Napmalıyız? randevu falan mı alalım yoksa pasaportu alıp havaalanına mı gidelim? tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi? Acil cevaplarsınız memnun olurum.

Hiçbir dert çıkmaz, direkt gidebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.