Şimdi Ara

Husky ile birkaç soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kırıkkalede yaşıyorum gerçekden 9 ay kış 3 ay yaz oda serin bi yaz oluyo husky türkiyede yaşayamaz felan gibi cevaplar vermeyin gerçekden bu köpekler hakkında sağlam bilgim var.
    Ama benim besleyenlerin yorumlarını almak istediğim için konu açtım ırk standartlarının özelliklerini biliyorum başına buyruk söz dinlemez kaçar vs. vs.
    Benim sorum daha önceden belkide 15 e yakın köpek besledim bunların içinde alman kurdu, pitbull,boxer,kangal dahil ha hepsini ölene kadar besleyemedim ama emin ellere teslim ettim bundan emin olabilirsiniz.2 haftaya doğuracak olan arkadaşımın çok güzel bi husky si var çift olarak besliyor.Yavru doğdukdan sonra 1 tane erkek yavruyu 3 haftalıkken felan ben sahiplencem biraz erken ama daha önceki tecrübelerimce (kendi görüşüm) anneden biraz erken ayrılan yavru genelde sahibine daha sadık oluyo bana bu saatten sonra ömür boyu hangiminizin ömrü daha erken biterse ancak öyle bırakırız birbirimizi dost olacabilecek bi köpek lazım.Komut ları dinlemesi veya saldırması önemli değil sadık olsun yeter çok büyük bi bahçem var köpeği yalnız büyüteceğim benden başka insanı zor görür genelde bahçede tasmasız gezecek sadece mahalleye dolaşmaya çıktıgımızda akşamları tasma takacam ama olurda tasmayıda çözsem gerçekden bu şartlarda bile yetişen husky bırakıp gidermi 3 haftalıkken serbest gezecek sahibine bağlı olacak bi köpek ne olursa olsun sonuçda bir köpekdir yani besleyenlerin yorumları çok önemli.Rottweiler, alman kurdu besleyin demeyin çünkü ne hikmettir bilinmez belkide sadece beni görerek büyüdüğü için olsa gerek daha önceki beslediğim tüm köpeklerim aşırı saldırgan dı hepsi hemde başıma çok iş geldi husky saldırmaz diyorlar birde husky denicem gerçekden saldırması komut dinlemesi önemli değil kendimi korumak için köpeğe ihtiyacım yok bana satıp gitmeyecek bi dost bi sırdaş lazım sizce husky bana bi dostluğu yapabilirmi besleyenlerin görüşlerini bekliyorum biraz fazla konuştum zahmet edip yazımı okuyan herkese teşekkür ederim Saygılar...

• Ben ankarada besliyorum yazın gölge bir ortam hazırladıgında sorun olmuyor. Evet fazla itaat etmez ama asaleti gözlerinin rengi yeter. Çok güçlü ve herşeyi hissedebilen köpekler. Küçükken alıp besleyeceğin için uyum sorunu olmaz çok iyi dost olucaktır sana. İtaat sorun değilse gerçekten güzel bir köpek cinsi
     Husky ile birkaç soru...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotodaki benim oğlum 8 Ay önce barınaktan sahiplendim bu yaramazı:)

• Gerçekden köpeğiniz hoş köpekmiş ama küçüklükden itibaren beraber büyütmüş 4-5 yaşındaki husky sahiplerinin yorumu benim için çok önemli ama konuyla pek ilgilenen olmadı malesef.
  • SiMuR S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 3 haftalık köpeği annesinden ayırmak hiç doğru bir davranış değil daha sadık oluyor falan böyle şeyler boş kesinlikle yok öyle birşey.Hiçbir köpek sahibini bırakıp gitmez.Sizin yapacağiniz 50 günlük olana kadar bekleyip öyle sahiplenmek sonra köpeğe sevgi vermen yeticektir.Gerekli eğitimi verip sosyalleştirmeyi gerçekleştirirseniz hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.
  • Aynen ben de annesinin yanında kalması taraftarıyım. Annesini emsin bağışıklığı güçlensin biraz

• EN AZ 2 AYLIKKEN AL HUSKYLER SADIK DEĞİLDİR , 2 AYLIKKEN ALDIĞIM HUSKY ,ŞUAN 4 YAŞINDA ONDAN ÖNCEDE 5 SENE BAŞKA BİR HUSKY'İMİZ VARDI ARTIK BU HUSKYLERİN UZMANI OLDUM , ALMAN KURDUNUN ÇEYREĞİ KADAR SADIK DEĞİL ,DİKKATİ ÇOK DAĞINIKTIR.HER AN ARABA ÇARPMA İHTİMALİ VAR.ŞEHİRDE TASMASIZ GEZDİRMEK= ÖLÜME DAVET ETMEK GİBİ BİRŞEY. SALDIRGAN DEĞİL SADECE AŞIRI OYUNCU. BAŞKA KÖPEKLERE KARŞI AŞIRI AGRESİF DEĞİL AMA Bİ ÖZGÜVENİ VAR NEDENSİZCE , KANGALLARA FALAN KAFA TUTABİLİRLER BAZEN. HUSKY ÖYLE BİR CİNSKİ , ALMAN KURDU DESEYDİN KESİNLİKLE BIRAKIP GİTMEZ SENİ AMA BU HUSKY'YE GELİNCE BİRŞEY DİYEMİYORSUN.SENİ ÇOK SEVER AMA BAZEN DE DELİLİK YAPAR. NE DESEM YALAN OLUR ÇÜNKÜ BEN SALINCA BELLİ BİR MESAFEDEN SONRA DÖNÜP BANA BAKIYOR VE GİTMİYOR. AMA İŞTE GENLERİNDE VAR. ÇOK HAREKETLİ , ENERJİSİ AKLININ ÖNÜNE GEÇEN BİR CİNS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

EN AZ 2 AYLIKKEN AL HUSKYLER SADIK DEĞİLDİR , 2 AYLIKKEN ALDIĞIM HUSKY ,ŞUAN 4 YAŞINDA ONDAN ÖNCEDE 5 SENE BAŞKA BİR HUSKY'İMİZ VARDI ARTIK BU HUSKYLERİN UZMANI OLDUM , ALMAN KURDUNUN ÇEYREĞİ KADAR SADIK DEĞİL ,DİKKATİ ÇOK DAĞINIKTIR.HER AN ARABA ÇARPMA İHTİMALİ VAR.ŞEHİRDE TASMASIZ GEZDİRMEK= ÖLÜME DAVET ETMEK GİBİ BİRŞEY. SALDIRGAN DEĞİL SADECE AŞIRI OYUNCU. BAŞKA KÖPEKLERE KARŞI AŞIRI AGRESİF DEĞİL AMA Bİ ÖZGÜVENİ VAR NEDENSİZCE , KANGALLARA FALAN KAFA TUTABİLİRLER BAZEN. HUSKY ÖYLE BİR CİNSKİ , ALMAN KURDU DESEYDİN KESİNLİKLE BIRAKIP GİTMEZ SENİ AMA BU HUSKY'YE GELİNCE BİRŞEY DİYEMİYORSUN.SENİ ÇOK SEVER AMA BAZEN DE DELİLİK YAPAR. NE DESEM YALAN OLUR ÇÜNKÜ BEN SALINCA BELLİ BİR MESAFEDEN SONRA DÖNÜP BANA BAKIYOR VE GİTMİYOR. AMA İŞTE GENLERİNDE VAR. ÇOK HAREKETLİ , ENERJİSİ AKLININ ÖNÜNE GEÇEN BİR CİNS

Anladım sanırım küçük beyimizle biraz uğraşıcaz gibi ama gerçekden gözleri ve asaleti diğer kötü huylarının önüne geçecektir diye umuyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.