Şimdi Ara

Husky almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, apartmanda yaşıyorum bütün dairelerde akrabalar olduğu için köpeğin arada havlaması/uluması vs. çok sorun olmaz, bahçemiz var evde geniş. Günümün en az 3-4 saatini hayvanla beraber dışarıda geçirebilirim hareketsiz bırakmam kesinlikle ve evdede yanlız kalmaz rahatlıkla zaman ayırabilirim. Alıcağım ilk köpek olucak hayvana eziyet olsun istemiyorum alıcağım kopeğin benimle dost olmasını isterim korunma amaçlı vs değil. Sizce uygun olurmu ? çünki bu konuda pek bilgili değilim maalesef yardımlarınızı bekliyorum.

Ryzen 5 2600 3.9GHZ OC / Sapphire RX5700 / Msı B450 Gaming Plus / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ (3200MHZ OC) CL16 2X8 16GB / Xpg Sx8200 Pro 256Gb / WD Blue 1TB 7200RPM / Fsp Hydro 600W / Phanteks P300
  • Arkadaslar yokmu yardimci olabilecek birileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5 2600 3.9GHZ OC / Sapphire RX5700 / Msı B450 Gaming Plus / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ (3200MHZ OC) CL16 2X8 16GB / Xpg Sx8200 Pro 256Gb / WD Blue 1TB 7200RPM / Fsp Hydro 600W / Phanteks P300
  • benim teyzemin kızında bu hayvandan vardı..çok güzel ve asil bir hayvandı maalsef 2 yıl önce sanırım hastalıktan öldü..pek ev köpeği olduğu söylenemez..çok güçlü bir hayvandı..akıllı ve egitilmesi çok zor olmayan bir hayvadı..bizde dişi vardı..erkekleri nasıldır bilemiyorum..kötü yanına gelince bu hayvanlar soğuk yerlerde yaşaması lazım..eğer erzurumda karsda iseniz hemen alın ama istanbul da bu hayvanlara eziyet etmiş olursunuz..gerçi bizdeki sıcağa alışmıştı ama köpek kar yağdıgı zaman kendini kaybediyordu..karın içinde uyuyurdu çünkü derisi kürkü inanılmazz kalın...sıcakta bayada tüy döküyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 31 Ocak 2015; 12:25:04 >

Orijinalden alıntı: reko

benim teyzemin kızında bu hayvandan vardı..çok güzel ve asil bir hayvandı maalsef 2 yıl önce sanırım hastalıktan öldü..pek ev köpeği olduğu söylenemez..çok güçlü bir hayvandı..akıllı ve egitilmesi çok zor olmayan bir hayvadı..bizde dişi vardı..erkekleri nasıldır bilemiyorum..kötü yanına gelince bu hayvanlar soğuk yerlerde yaşaması lazım..eğer erzurumda karsda iseniz hemen alın ama istanbul da bu hayvanlara eziyet etmiş olursunuz..gerçi bizdeki sıcağa alışmıştı ama köpek kar yağdıgı zaman kendini kaybediyordu..karın içinde uyuyurdu çünkü derisi kürkü inanılmazz kalın...sıcakta bayada tüy döküyordu..

Oncelikle tesekkurler hocam, sonuna kadar haklisiniz bu hayvanlar kolay hayvanlar degil. Arkadasa yaz/kis klima saglayabilirim hic sorun olmaz. Ki yazin beraber Rizeye gidicez orda yazini enerjisini istedigi gibi atarak gecirebilir bende cok isterim onla beraber kosmak oynamak. Ben pek bir sorun olucagini sanmiyorum hayvani serin tutup enerjisini atmasini rahat saglayabilirim ama yinede daha tecrubeli kisilere danismakda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alman kurdu almayı düşündünüz mü?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.