Şimdi Ara

Hürriyet / Şevket Süreyya Aydemir - Tek Adam & İkinci Adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Hürriyet / Şevket Süreyya Aydemir - Tek Adam & İkinci Adam

Şevket Süreyya Aydemir'in Unutulmaz Eserleri

Tek Adam
    İkinci Adam

Türk ulusunun destansı kurtuluş hikayesi ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı, ilkeleri, devrimleri...
    Atatürk'ün silah arkadaşı İsmet İnönü'nün hayatı...
    Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk yılları ve çok partili döneme geçiş...

* Toplam 6 cilt, 3030 sayfa, Hürriyet Gazetesi ile birlikte 35 kupona...

• bu kampanyayı yaz başı gibi yapmışlardı bende almıştım tavsiye ederim.
  • 3 Ciltli Tek Adam'ı D&R mağazasından 75 tl'ye almıştım. Atatürk'ü ve o dönemi anlatan çok güzel ve eşsiz bir kaynak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

bu kampanyayı yaz başı gibi yapmışlardı bende almıştım tavsiye ederim.

kitabın kalitesi nasıl daha önce başka bir gazeteden kuponla almıştım çok kötüydü. bir daha kuponla almayacağım demiştim. ama şimdi bunları merak ettim.
  • @drakin
    ben de kupon biriktirmeye başladım ancak kafama takılan birşey var.
    kitaplar, kitapçılarda satılanların aynısı mı kalite olarak ?
  • Hürriyet Gazetesinin yaz başında yaptığı ilk kampanyadan yararlanarak bu 3'lü setleri aldım. Baskı kalitesi olarak; 3. hamur kâğıt kullanılmış, kitaplar gayet düzgün ve kaliteliydi. Özellikle Remzi Kitabevi'ni arayıp kampanya ile ilgili bilgi almıştım. Biraz gecikmeli gönderilmesi haricinde ürünlerde bir sorun yoktu. Özel kutusunda geldi. Kampanyadan yararlanmanızı tavsiye ederim. İyi forumlar.
  • kitapçılardaki satılan kitapları elime alıp incelemedim açıkçası.ama kalitesi gayet güzel.sayfalar tam saman kağıt desem uygun kaçmaz saman kağıt ile normal beyaz kağıt arası birşey.dnr gibi mağazalarda satılan kitaplar ile fark olcağını zannetmiyorum.kitabın cildinde de en altta remzi kitabevi yazıyor zaten.kitap satan yerlerden pahalıya almakdansa 35 kupon gayet mantıklı oluyor 35*50=17.5 TL ye 6 ciltlik mükemmel bir kaynak oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kitapçılardaki satılan kitapları elime alıp incelemedim açıkçası.ama kalitesi gayet güzel.sayfalar tam saman kağıt desem uygun kaçmaz saman kağıt ile normal beyaz kağıt arası birşey.dnr gibi mağazalarda satılan kitaplar ile fark olcağını zannetmiyorum.kitabın cildinde de en altta remzi kitabevi yazıyor zaten.kitap satan yerlerden pahalıya almakdansa 35 kupon gayet mantıklı oluyor 35*50=17.5 TL ye 6 ciltlik mükemmel bir kaynak oluyor.

hımm yarın başlayayım o zaman çok teşekkürler
  • Ben de bu kampanyada 3.kupondayım ama kayıt olamadım gazetede öyle bir şey yazmıyor nereden kayıt olabiliriz?Yoksa ileriki bir tarihte mi kayıt olunacak?
  • ileri bir tarihte olmuştu geçen kampanyada.kod veriyorlardı onu sms ve tc kimlik no ile sanırım bir numaraya mesaj olarak atıyorduk yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

ileri bir tarihte olmuştu geçen kampanyada.kod veriyorlardı onu sms ve tc kimlik no ile sanırım bir numaraya mesaj olarak atıyorduk yanlış hatırlamıyorsam.

teşekkürler hocam Yaysat'a sordum dediğin gibi ileri bir tarihte kayıt gazetede yazacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

ileri bir tarihte olmuştu geçen kampanyada.kod veriyorlardı onu sms ve tc kimlik no ile sanırım bir numaraya mesaj olarak atıyorduk yanlış hatırlamıyorsam.

teşekkürler hocam Yaysat'a sordum dediğin gibi ileri bir tarihte kayıt gazetede yazacak

rica ederim.fırsat sıcak kaçırmayın derim
  • milliyet miydi birkaç kupon fazla vererek adrese teslim yapıyordu böyle olay yokmu hürriyete
  • Kitaplar, kapak olarak orta kalitede, iç sayfaları ise saman kağıt yani bir nevi gazete matbaa basımı. Buna rağmen sayfaları kaliteli. Kitapçılarda satılan setlerin kapakları, kutusu ve sayfa kalitesi çok daha farklı ancak kaliteli olanın tek dezavantajı bence, sayfalarının beyaz olması ki, gözleri aşırı yoruyor.

Ez cümle, kitaplar gazete kampanyası ile "yok" denecek paraya geliyor.
  • 10 sene olmuştur sanırım radikal gazetesi ile almıştım.remzi kitapevi tarafından basılmış.Karton kapak,Saman kağıda ama gayet kaliteli kitaplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

Tek Adam
    İkinci Adam

Türk ulusunun destansı kurtuluş hikayesi ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı, ilkeleri, devrimleri...

Haber verdiginiz icin tesekkurler.
    Bugun 3.kupondan basladim ama eksikler icin son gunlerde yedekkupon vs verirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

Tek Adam
    İkinci Adam

Haber verdiginiz icin tesekkurler.
    Bugun 3.kupondan basladim ama eksikler icin son gunlerde yedekkupon vs verirler mi?

son gün 3tane alırsın istersen karışık al sayı tutsun yeter ;)

• 12 kasım tarihinde ilk olarak aldım ve devam etmeyi düşünüyorm. eksiklikler için ne yapmamız lazım
  • Bende dün 3. kupondan başladım.1 ve 2. kuponu telafi etme şansımız varsa devam edicem veya 5. kampanyayla yeniden başlarlarsa.Bilgili biri bizi aydınlatırsa sevinirim.

@inexo

Kuponun üzerinde ''Sıralı 35 kupon biriktirmeniz yeterlidir.'' yazıyor.Yani dediğin geçersiz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZinedineZidane

Bende dün 3. kupondan başladım.1 ve 2. kuponu telafi etme şansımız varsa devam edicem veya 5. kampanyayla yeniden başlarlarsa.Bilgili biri bizi aydınlatırsa sevinirim.

@inexo

Kuponun üzerinde ''Sıralı 35 kupon biriktirmeniz yeterlidir.'' yazıyor.Yani dediğin geçersiz sanırım.

bakmıyo ki sayıp zimba basıyor tecrübe ile sabit. Sadece gıcık biri denk gelir tek tek bakar mi onu bilmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.