Şimdi Ara

Hürnet 16 mb akksiz internet 84 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese. Akksiz paket ararken buldum fiyatlar iyi gibi gözüktü 16 mb akksiz adsl paketi 80 lira 12 aylık taahütlü olarak ve her ayda 4 lira aktivasyon ücreti eklenicek toplamda 94 lira ve yalın adsl ücreti yok sabit hat yok. Kullanan varsa bilgilerini paylaşsın bana güvenilir bir firma gibi gözüktü

Ayrıca 8mb akksiz isteyenler içinde yine yalın paketli 8 mb akksiz paket 84 lira. 1 yıllık taahüt dolduğunda bu paketlerin fiyatı 100 lirayı geçicektir zaten 1 yıl sonra ya taahhüt yenilenir yada isp değiştirilir ttnete vodafone nete geçilir.

Hürnet 16 mb akksiz internet 84 TL

https://www.hurnet.com.tr/InternetPaketleri.aspx

• Hesaplamalarda hata yapmışım. 16 mbk akksiz paket 90 lira gözüküyor taahhütlü fiyat olarak amabuna 4 lira daha aktivasyon ücreti ekleniyor ve 94 lira oluyor bu fişyatın içine wireless modem dahil. Bence şuan 16 mb akksiz adsl için piyasadaki en iyi paket. Başka şehire üniye gitmicek olsam evde açtırıp kullanırdım. Akksiz paket arayanlara duyrulur en ucuz akksiz adsl paketlerini şuan hürnet satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Hesaplamalarda hata yapmışım. 16 mbk akksiz paket 90 lira gözüküyor taahhütlü fiyat olarak amabuna 4 lira daha aktivasyon ücreti ekleniyor ve 94 lira oluyor bu fişyatın içine wireless modem dahil. Bence şuan 16 mb akksiz adsl için piyasadaki en iyi paket. Başka şehire üniye gitmicek olsam evde açtırıp kullanırdım. Akksiz paket arayanlara duyrulur en ucuz akksiz adsl paketlerini şuan hürnet satıyor

+10 TL yalın ücreti eklemeyi unutmayın
  • adsl mahkumları için çok iyi fiyat, 16 mbps full sınırsız toplam 99TL
  • 104TL ama 12 Ay için yinede güzel fiyat..

Fixnette 16Mbit tahadütsüz 129TL + Sabit tel ücreti (Telekoma)
  • Ben kullanıyorum (16mbit akk sız) , son derece memnunum. 2 kere büyük problem yaşadım, ikisindede birebir ilgilendiler. Superonline da göremedim bu ilgiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Ben kullanıyorum (16mbit akk sız) , son derece memnunum. 2 kere büyük problem yaşadım, ikisindede birebir ilgilendiler. Superonline da göremedim bu ilgiyi.

Merhaba zannedersem 90 liranın üstüne 10 lira yalın ücreti ve 4 liralık aktivasyon ücreti ekleniyor ve taahhütlü olarak 12 ay boyunca 104 lira ödüyorsun doğrumu hocam? Nasıl memnunmusun kaç görüyorsun speedtest te ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Rica etsem speedtest sonucunu atabilirmisin, tam olarak ne kadar ödüyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ben kullanıyorum (16mbit akk sız) , son derece memnunum. 2 kere büyük problem yaşadım, ikisindede birebir ilgilendiler. Superonline da göremedim bu ilgiyi.

Merhaba zannedersem 90 liranın üstüne 10 lira yalın ücreti ve 4 liralık aktivasyon ücreti ekleniyor ve taahhütlü olarak 12 ay boyunca 104 lira ödüyorsun doğrumu hocam? Nasıl memnunmusun kaç görüyorsun speedtest te ?

TTnet, Superonline vs. hiçbirinden farkı yok. Ben 13mbit civarı hız alıyorum, aldığınız hız bölgeye, oturduğunuz lokasyona, bina içi tesisata göre değişir. 16mbit hızda stabil bağlantı sağlayamadığımdan modemden hızı düşürdüm.

Bende sabit telfn hattı olduğundan ben hürnete 90 TL ödüyorum sadece. Tek şikayetim henüz bankalarla anlaşması yok, otomatik ödeme talimatı verilemiyor. Çalışma yapıyorlarmış bununla ilgili.

• quote:

quote:

quote:

TTnet, Superonline vs. hiçbirinden farkı yok. Ben 13mbit civarı hız alıyorum, aldığınız hız bölgeye, oturduğunuz lokasyona, bina içi tesisata göre değişir. 16mbit hızda stabil bağlantı sağlayamadığımdan modemden hızı düşürdüm.

Bende sabit telfn hattı olduğundan ben hürnete 90 TL ödüyorum sadece. Tek şikayetim henüz bankalarla anlaşması yok, otomatik ödeme talimatı verilemiyor. Çalışma yapıyorlarmış bununla ilgili.

Teşekkür ederim hocam bende vodafone netdeki 49 lira olan 16 mb e geçtim 60 gb akkli ve aldığım hız 13.60 mb max ve 13 den aşşağı düşmüyor stabil diyebilirim.
    4 tl aktivasyon ücreti vermiyorsun 10 lira yalın ücretidemi vermiyorsun? Bildiğim kadarıyla o paket yalın paket ve yalın ücreti alıyor olmaları lazım

• Sozlesmem bittigi zaman kapattiracam AKK ne zaman kalkar o zaman internet alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 mbit akk siz alırsam sopcast 5000 kpsl yayın izliyebilirmiyim donmadan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam bende vodafone netdeki 49 lira olan 16 mb e geçtim 60 gb akkli ve aldığım hız 13.60 mb max ve 13 den aşşağı düşmüyor stabil diyebilirim.
    4 tl aktivasyon ücreti vermiyorsun 10 lira yalın ücretidemi vermiyorsun? Bildiğim kadarıyla o paket yalın paket ve yalın ücreti alıyor olmaları lazım

Yalın ücreti almaları için telefon hattının olmaması lazım. Bende olduğundan dolayı alınmıyor. Orda gördüğünüz fiyatlar yalın fiyatlar değil üzerine +10 ekleyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.