Şimdi Ara

Hurda Teşvik Rakamları Belli Oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu hesaba göre sahibinden de 2.500 liraya satılan 85- 90 model 6 araç alınır

2.500x6= 15.000lira

6 araç 5.000 liradan verilir

6x5000= 30.000 lira para alınır

ve 15.000 liraya sıfır km araç alınmış olur
  • he adam gibi 0 araba alalım dedik bayileri gezdik 38 den aşağı doğru düzgün araba yok.30 a 1.0 1.2 motorlu sandero ibiza 208 var başka da yok.Aile kalabalık bunlara da sığamayız.en mantıklısı heralde 30 bine 2. el 2010 model daha üst bir araç almak heralde.Ha bir de cabası artık tüp de olmuyor bu euro norm 5 motorlara.Hurdayı verelim de 0 araç alalım alalım da en uygun dizel 301 elysse var onlarda yerli değil.gariban 3 binlik hurdayı verecek de 40 e doğru düzgün araç alacak, hikaye...
  • 6.000e şahini vermeyan yaşar ötv geçtikten sonra kalan şahin direkt 15.000 der 80 model arabası olan adam 3500tl indirim alacak diye 0 km arabamı alıcak şimdi
  • Geçen sene çalışır durumda 90 model lada samarayı ( motor istiyordu) 2500 liraya satıp sıfır fiesta aldım , keşke satmayıp kapının önüne çekseydim hem arada kullanırdım hem 6500 lira edecekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette enflasyon tavan yapmış, alım gücü 0 millet olmayan parayı harcıyor adamlar hurda teşviği ile kredi kolaylıkları zabazingosu altında milleti gene borçlandıracak gene ithalatı artıracak...Eski otomobili kullanan zaten parası olmadığı için eskiyi kullanmaya devam ediyor bu yasa kime yarayacak tabiki esnafa, fırsatçılara vb. Belirli bir yaş üzeri otomobillerin trafikte dolaşmasına ben de karşıyım fakat bizim ülke bu tür kanunlara hazır değil...
  • Hemen işi ticarete dökenler olmuş. 85-90 model aracı olan adam hurda teşviğiyle 6500 e vermek varken, sana niye 2500 den versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Hemen işi ticarete dökenler olmuş. 85-90 model aracı olan adam hurda teşviğiyle 6500 e vermek varken, sana niye 2500 den versin

istesem yarin alirim daha millet uyanmamis. gerci detaylarda belli degil direkt milletin eline 6.500 sayacaklarmi bakalim. Bana imkansiz geliyo. 4.5 milyon arac varmis 20 yas ustu. Ekonomi coker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.