Şimdi Ara

Hunterların oku dağı taşı deliyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece hunterlar değil büyücülerinde attıkları büyüler dağı,taşı delip geçiyormu. Ben yeni oyuncu sayılırım bu aralara pvp ye sardım. Teke tek bir hunterla kaldım adam sürekli kaçıyor uzaktan ok atıyor. Bende büyük bir taşın arkasına saklandım adam taşa biraz yaklaştı yani okun range i yetecek kadar yaklaştı ve ok atmaya başladı. Bu adamlar dağ taş tanımıyor heryerden ok atıyorlar . Böyle bir olay varmı ? yoksa hile gibi birşeymi ?

Hunterların oku dağı taşı deliyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 17 Şubat 2010; 21:48:34 >

• Nerede oynuyorsun ? Private, çakma server mı ?
  • Karazhan - EU
  • evet bende geçer warsong gulch da iken kayanın arkasında duruyordum bi yerden ok yağıodu kafama. hunterın oklar maşallah taşların içinden geçiyor
  • Özellikle dikkat ettim bu sefer. İlk önce ufak biryerde durdum , kalkan açtığım için gelmedi yanıma. Sonra dağın iyice içine sokuldum ama adam oradan bile ok geçirdi. Taş değil aslında büyük bir tümsek . Kesinlikle göremeyeceği biryerdeydim.
  • Böyle buglar olabiliyor. Normalde hedef görüşte değil demeli o iç sesimiz ve atmamalı oku.
  • Bir mage olarak söyleyebilirim ki, bir hunter'la taşın ardından birbirimize daldığımız çok oldu hatta bir tanesi az önce oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beraber oynadığım eşime az önce yapmaya kalktı bi lock tam cast ederken arkasında bi rog olarak bnm çıkmam pek hoşuna gitmemiştir sanırım
  • Normal mi karşılamamız gerekiyor böyle bir durumu ?
  • Oyundaki bazı yapılardan oyuncular geçemese dahi büyüler, oklar vs gecebiliyor. Bu Blizzard'ın 'yerine göre' uygun gördügü bir dizayn özelligi. Alterac Valley'de allylar köprünün ordaki GY'ye sıkıştıgında böyle fightlar çok olur ornegin.
  • Nagrand Arena'daki kolonlarda da böyle bir şey olsa ne güzel olur, 2 druid girip 2 saat boyunca orada dönen manyaklar var.
  • Bazen ne yapsanda geçiremiyorsun bazende hiç uğraşmadan geçirebiliyorsun bu tabiki bug ama neredeyse oyunun başlangıcından beri süre geliyor. Bazen lagda olupta size atak yapıldığında lag geçtiğinde sizi taşın arkasında görüyorsa o ana kadar sizin üstünüze gelen herşey kayanın ardından geçermiş gibi gözükür. Tabi lagla alakası olmayan durumlarda olabiliyor.
  • bazı yerlere çok kasmışlar hemen line of sight veriyor.. (bakınız violet hold içindeki merdivenler.)
    bazende dağ taş kaya öylesine koyulmuş süsü gibi olabiliyor.. özellikle bu tip bir durumla karşılaşmak istemiyorsan biraz daha içeri gir.. line of sight tam kenardan başlamasa bile 1-2 adım atınca kesin devreye giriyor..
  • O ss aldığın yer sanırım eye of storm orda bir bug var evet,kulelerin orda aşağıdan yukarıya taşın içinden range atak yapabiliyorsun,heal de oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.