Şimdi Ara

Hunter X Hunter mı One Piece mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hunter'ı bi yerden sonrasını bıraktım şu palyaço elemanla dövüşüyorlardı filan.

Bi kere one piecede sırf ana karakterlerin üzerinden birkaç seri çıkartılır,o kadar derin,geniş işlenmiş ve duyguyu sana geçiriyor bir ruhu var manga-animenin ama Hunter'da böyle bişey yok ama gizem olayı iyiydi bir sonraki tehlike ne olacak,dövüş stili vs.

Bir anime-manganın ruhu olacak,samimiyeti olacak ki içine işlesin,bu genelde eski serilerde var ama yeni serilerde pek yok malesef.
    Dragonball mesela goku,veya bir pokemonun pikaçusu insanı görünce bile mutlu eder,tıpkı one piecedeki luffyi gibi zaten db daki gokudan esinlenilmiştir(oburluğu,saflığı vs.).

En son bu duyguyu bana metal simyacı vermişti,gerçekten çok iyi bir animeydi ve çok farklıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

One piece hertürlü alır.

Hunter'ı bi yerden sonrasını bıraktım şu palyaço elemanla dövüşüyorlardı filan.

Bi kere one piecede sırf ana karakterlerin üzerinden birkaç seri çıkartılır,o kadar derin,geniş işlenmiş ve duyguyu sana geçiriyor bir ruhu var manga-animenin ama Hunter'da böyle bişey yok ama gizem olayı iyiydi bir sonraki tehlike ne olacak,dövüş stili vs.

Bir anime-manganın ruhu olacak,samimiyeti olacak ki içine işlesin,bu genelde eski serilerde var ama yeni serilerde pek yok malesef.
    Dragonball mesela goku,veya bir pokemonun pikaçusu insanı görünce bile mutlu eder,tıpkı one piecedeki luffyi gibi zaten db daki gokudan esinlenilmiştir(oburluğu,saflığı vs.).

En son bu duyguyu bana metal simyacı vermişti,gerçekten çok iyi bir animeydi ve çok farklıydı.

Aynen öyle. Misal bu sahne de bile ayrı bir duygu var;

Hunter X Hunter mı One Piece mi?

HxH ye daha başlamadım ama beklentim yüksek bazı konularda, beklediğimi alırsam da benimde öveceğim serilerden biri olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütün shounen ana karakterleri Goku'dan esinlenilmiştir. İki serinin de birbirine üstün yanları var. OP'in eline world building konusunda kimse su dökemez. Cidden inanılmaz büyük ve detaylı bir evren. Seri ilerledikçe herşey birbirine bağlanıyor, epic foreshadowingler var. Evreni resmen yaşıyor.

HxH ın hikaye işleyişi çok daha başarılı öte yandan. Hatta bu konuda FMA Brotherhood dan bile bir adım ileride bana göre. Seri bazen shounen ve seinen arasında dolanıyor resmen. Shounen beklentisi ile birlikte başlayıp dumur olmuştum ilk iki arctan sonra Dövüşleri inanılmaz yaratıcı ve stratejik. Bu konuda OP i darma duman eder

Özet olarak kesinlikle izlemenizi öneriyorum, hayal kırıklığına uğratmaz

• Bölüm başı performans olarak açık ara Hunter x Hunter
    Daha geniş dünya,karakter gelişimi vs için One Piece
  • quote:

Orijinalden alıntı: GwynBlade

Bütün shounen ana karakterleri Goku'dan esinlenilmiştir. İki serinin de birbirine üstün yanları var. OP'in eline world building konusunda kimse su dökemez. Cidden inanılmaz büyük ve detaylı bir evren. Seri ilerledikçe herşey birbirine bağlanıyor, epic foreshadowingler var. Evreni resmen yaşıyor.

HxH ın hikaye işleyişi çok daha başarılı öte yandan. Hatta bu konuda FMA Brotherhood dan bile bir adım ileride bana göre. Seri bazen shounen ve seinen arasında dolanıyor resmen. Shounen beklentisi ile birlikte başlayıp dumur olmuştum ilk iki arctan sonra Dövüşleri inanılmaz yaratıcı ve stratejik. Bu konuda OP i darma duman eder

Hayal kırıklığına uğratacağını ben de düşünmüyorum aslında da, listemin favorisi One Piece ile ne kadar yarışır, gözümde normal bir serinin ne kadar ötesine geçer, bunları merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GwynBlade

Bütün shounen ana karakterleri Goku'dan esinlenilmiştir. İki serinin de birbirine üstün yanları var. OP'in eline world building konusunda kimse su dökemez. Cidden inanılmaz büyük ve detaylı bir evren. Seri ilerledikçe herşey birbirine bağlanıyor, epic foreshadowingler var. Evreni resmen yaşıyor.

Dövüşleri gerçekten baya zekice Avatarındaki olaydan önceki vs baya zekice kurgulanmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.