Şimdi Ara

Hunter X Hunter mı One Piece mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animelerini karşılaştırsığımızda sizczce hangisi daha iyi arkadaşlar.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyvah

• Tartışmasız Hunter X Hunter
  • One piece daha geniş bir dünya ve karakter havuzu var. Daha yolu var ve dikkatli takip etmezseniz kopuyorsunuz hikayeden. Hunter x hunter ise sürükleyici ve gizemli hikayeyle sizi ekrana her zaman kitliyor. Hunter x hunter benim için bir adım önde. Ama mangaka maalesef düzenli şrkilde yayınlamıyor mangayı ve anime yarıda kaldı. Keşke devam etse animesi ama yakın zamanda zor.

• One Piece 540 'a kadar gerçekten çok güzeldi sonrasında 7 yaş altına indi dersek yalan olmaz ha yer yer/zaman zaman özgün şekline dönsede saçmalayıp gitmeye devam ediyor.

Bu yüzden Hunter X Hunter şu anki one pieceden kat kat daha güzel.
  • HxH'nin çizeri Yoshiro Togashi One Piece takip ederken ve şu anki Arc'ı yazarken One Piece'den esinleneceğini söyleyen biriyken bunu tartışmak saçmalık bence

Shounnen denilince benim için 1-One Piece 2-HxH 3-JoJo'dur Yıllardır burada nedenlerini açıklamaktan sıkıldım artık, şunu ikisini bırakıp gidiyorum.

Edit: Bu arada tamamen manga için konuşuyorum, animeyi manganın en önemli ve epik sahnelerinden birini tamemen kestiklerini gördüğümde bıraktım, Toei içine etti animenin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 27 Mayıs 2017; 18:33:17 >

• Anime olarak HxH. Manga olarak tartışılır. OP evreni çok daha büyük, world building denilen şeyi çok iyi yapıyor Oda. Yarattığı evren benim için LoTR ayarında. HxH da karakterler çok ilginçtir, arkadaşların da dediği gibi daha hikaye odaklı gider dövüşleri kesinlikle izlediğim/okuduğum en iyi shounen. Kararsızım açıkcası manga olarak ikisininde yeri ayrıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One Piece Güzel Midir ?
    11 yıl önce açıldı
    Thief vs Hunter hangisi !!!!!!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

HxH'nin çizeri Yoshiro Togashi One Piece takip ederken ve şu anki Arc'ı yazarken One Piece'den esinleneceğini söyleyen biriyken bunu tartışmak saçmalık bence

Shounnen denilince benim için 1-One Piece 2-HxH 3-JoJo'dur Yıllardır burada nedenlerini açıklamaktan sıkıldım artık, şunu ikisini bırakıp gidiyorum.

Edit: Bu arada tamamen manga için konuşuyorum, animeyi manganın en önemli ve epik sahnelerinden birini tamemen kestiklerini gördüğümde bıraktım, Toei içine etti animenin...

"Edit: Bu arada tamamen manga için konuşuyorum, animeyi manganın en önemli ve epik sahnelerinden birini tamemen kestiklerini gördüğümde bıraktım, Toei içine etti animenin..."

Hangi sahneydi hocam bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quard

One Piece 540 'a kadar gerçekten çok güzeldi sonrasında 7 yaş altına indi dersek yalan olmaz ha yer yer/zaman zaman özgün şekline dönsede saçmalayıp gitmeye devam ediyor.

Bu yüzden Hunter X Hunter şu anki one pieceden kat kat daha güzel.

Yanlış hatırlamıyorsam balık adam arc da bırakmışsın. Balık adam arc'ı savaştan sonra geçiş yeri ardından punk hazard geliyor yeni dünya nın başlangıcı şuan hikaye çok iyi ilerliyor. Punk hazard ve ondan sonra gelen arc ile yeni dünya kaos ortamına giriyor . Yonko'lar(özellikle kaido) ve devrimciler birde yeni amiraller işin içine giriyor..Bence yanlış yerde bırakmışsın 540 a kadar sevdiysen ondan sonraki arc'ları daha çok seversin

• Zıplayan Kanguru kullanıcısına yanıt
    540'tan sonra bakmaya devam ettim,baktım ki gitgide çocuksu olmaya başladı ara ara bakıyorum;yorumları okuyorum"fillerse bakmıyor"yeni bir ARC başladığındaki ilk bölümlere(komik ve eğlenceli oluyor) bir de Luffy in dövüşlerine bakıyorum.

Hepsine bakmadım ama bana mı öyle geliyor movieleri(sinemaları)daha bir güzel geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 28 Mayıs 2017; 10:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

540'tan sonra bakmaya devam ettim,baktım ki gitgide çocuksu olmaya başladı ara ara bakıyorum;yorumları okuyorum"fillerse bakmıyor"yeni bir ARC başladığındaki ilk bölümlere(komik ve eğlenceli oluyor) bir de Luffy in dövüşlerine bakıyorum.

Hepsine bakmadım ama bana mı öyle geliyor movieleri(sinemaları)daha bir güzel geliyor.

Aslında tam tersi hikaye daha da ciddileşti belki düzenli olarak takip etmediğinden sana öyle gelmiş olabilir.Özellikle yeni çok karakter gösterildi.Ama eğer manga seviyorsan manga dan takip etmek gerek şuanda bölümler uzasın diye hikayeyi çok yavaş ilerletiyorlar zamanın varsa sıkıntı olmuyor ama😀Yakında umarım düzelir.

Filmlerinde(hepsine bakmadım) senaryo gişe için yazılmış havası var. E.oda yazmıyor zaten film senaryolarını ama bence boş vakitte izlenebilir özellikle episode 0 garp ve roger'ın gençlikleri gösteriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

HxH'nin çizeri Yoshiro Togashi One Piece takip ederken ve şu anki Arc'ı yazarken One Piece'den esinleneceğini söyleyen biriyken bunu tartışmak saçmalık bence

"Edit: Bu arada tamamen manga için konuşuyorum, animeyi manganın en önemli ve epik sahnelerinden birini tamemen kestiklerini gördüğümde bıraktım, Toei içine etti animenin..."

Hangi sahneydi hocam bu?

Yeni Dünya'ya giriş, Kan Denizi.

• Hunter x Hunter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Hangi sahneydi hocam bu?

Yeni Dünya'ya giriş, Kan Denizi.

Sağ olun

• Bölüm numarası atabilir misin? Bir ara mangaya baştan başlayasım var, animatörlerin kestiği değiştirdiği sahneleri falan yakalamak ve hikayeyi en baştan adam akıllı kavramak için.

• Tilqi_Gin kullanıcısına yanıt
    Animede 517 2 sene sonrası oluyor buluşma bölümü,görüntü ise Dressrosa Arc'ta batıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tilqi_Gin

Bölüm numarası atabilir misin? Bir ara mangaya baştan başlayasım var, animatörlerin kestiği değiştirdiği sahneleri falan yakalamak ve hikayeyi en baştan adam akıllı kavramak için.

Aslında Marineford'dan başlasan mangayı okumaya daha iyi olur, malum Toei ilk büyük fireyi orda verdi.

Marineford'dan başlamak istersen 550 olması lazım.
    Daha ilerden istersen 603 iyi olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Animede 517 2 sene sonrası oluyor buluşma bölümü,görüntü ise Dressrosa Arc'ta batıyor

7 gün ne çabuk geçmiş hocam hoşgeldiniz
  • quote:

quote:

Bölüm numarası atabilir misin? Bir ara mangaya baştan başlayasım var, animatörlerin kestiği değiştirdiği sahneleri falan yakalamak ve hikayeyi en baştan adam akıllı kavramak için.

Aslında Marineford'dan başlasan mangayı okumaya daha iyi olur, malum Toei ilk büyük fireyi orda verdi.

Usta benim sorduğum bölüm numarası senin animeye çekmediler dediğin bölüm. Ben mangada güncelim zaten, Dressrosada bırakmıştım animeyi artık hayatta izleyemem herhalde, insan manganın tadını alınca animeyi izleyemez bildiğin. Zou arcı bile olmamış ki Zou arcı şuan benim için sıralamada en üstlere oynar. Resmen dönüm noktası oldu Zou arc mangada, ondan beridir manga hızlandı ve seri artık hep daha iyiye gidecek gibi duruyor.

• quote:

quote:

quote:

Usta benim sorduğum bölüm numarası senin animeye çekmediler dediğin bölüm. Ben mangada güncelim zaten, Dressrosada bırakmıştım animeyi artık hayatta izleyemem herhalde, insan manganın tadını alınca animeyi izleyemez bildiğin. Zou arcı bile olmamış ki Zou arcı şuan benim için sıralamada en üstlere oynar. Resmen dönüm noktası oldu Zou arc mangada, ondan beridir manga hızlandı ve seri artık hep daha iyiye gidecek gibi duruyor.

653 yada 654

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.