Bildirim
Hunter x Hunter (2011) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ilk bölümü izledim gerçekten çok güzeldi. _____________________________ -
savaş başladı. dolu dolu 10 bölüm izleriz bence bayağı bir malzeme var _____________________________ kek -
-
-
_____________________________ I don't want to believe, i want to know! -
@Senbonzakura,
Hayır, mangaya sadık kalınmamış diye bir şey yok 1999 serisinde, yanlış bilgi vermeyin. Mangayla ayni noktaya geldiği için bitti anime. Ardından sonraki arcı Ova (Greed Island) olarak verdiler. Ve eski seri mangaya daha sadık. Manga'da olan ama yeni seride olmayan karakterler var. Yeni seri mangadan biraz daha bağımsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kariya -- 16 Ekim 2012; 0:25:41 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kariya
@Senbonzakura,
Hayır, mangaya sadık kalınmamış diye bir şey yok 1999 serisinde, yanlış bilgi vermeyin. Mangayla ayni noktaya geldiği için bitti anime. Ardından sonraki arcı Ova (Greed Island) olarak verdiler. Ve eski seri mangaya daha sadık. Manga'da olan ama yeni seride olmayan karakterler var. Yeni seri mangadan biraz daha bağımsız.
Hangisi mangaya daha sadık gidiyor bilemiyorum mangasını okuma fırsatım olmadı Türkçe çeviri olmadığı için ama fansub yapan grup sitelerinde ki HxH konularında bahsi bu şekilde geçti, 2011 mangaya daha sadık şekilde ilerleyecek diye. Benim gördüğüm iki seride farklı noktalar, sahneler var, bir tanesini üstte bir yerde söylemiştim, diğerlerini söylersem spoiler'a girer, eğer ki izlediyseniz belki fark etmişsinizdir. Fark etmediyseniz zaten ilginizi çekmeyecek kadar dikkatsiz takip ediyorsunuz demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 16 Ekim 2012; 3:14:12 >_____________________________ I don't want to believe, i want to know!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Espâda
51. Bölüm
_____________________________ kek
-
quote:
Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a
quote:
@Senbonzakura,
Hangisi mangaya daha sadık gidiyor bilemiyorum mangasını okuma fırsatım olmadı Türkçe çeviri olmadığı için ama fansub yapan grup sitelerinde ki HxH konularında bahsi bu şekilde geçti, 2011 mangaya daha sadık şekilde ilerleyecek diye. Benim gördüğüm iki seride farklı noktalar, sahneler var, bir tanesini üstte bir yerde söylemiştim, diğerlerini söylersem spoiler'a girer, eğer ki izlediyseniz belki fark etmişsinizdir. Fark etmediyseniz zaten ilginizi çekmeyecek kadar dikkatsiz takip ediyorsunuz demektir.
Zaten her şeyin başı bu fansub grupları ya neyse... :) 340 bölüm mangasını okudum, eski seriyi ovalarıyla izledim yeni seriyi de izliyorum. Eski seri ayrıntılı mangayla birebir, yeni seri ise daha mangadan biraz bağımsız, mesela gelecekteki olayları şekillendirecek çok önemli bir karakter yok yeni seride mesela. O açıdan eski seri mangaya sadık yeni seri eskisi kadar değil._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
@Senbonzakura,
Zaten her şeyin başı bu fansub grupları ya neyse... :) 340 bölüm mangasını okudum, eski seriyi ovalarıyla izledim yeni seriyi de izliyorum. Eski seri ayrıntılı mangayla birebir, yeni seri ise daha mangadan biraz bağımsız, mesela gelecekteki olayları şekillendirecek çok önemli bir karakter yok yeni seride mesela. O açıdan eski seri mangaya sadık yeni seri eskisi kadar değil.
yeni seride güncele geldim ve ne yazıkki beklemek zorundayım acaba bahsettiğiniz eski seridede karakterler tip olarak aynımı? olmadı ondan devam edim diyorum yada tekrar ondan başlamayı düşünüyorum beklemekden nefret ediyorum çünkü_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Grozny
quote:
quote:
quote:
@Senbonzakura,
Zaten her şeyin başı bu fansub grupları ya neyse... :) 340 bölüm mangasını okudum, eski seriyi ovalarıyla izledim yeni seriyi de izliyorum. Eski seri ayrıntılı mangayla birebir, yeni seri ise daha mangadan biraz bağımsız, mesela gelecekteki olayları şekillendirecek çok önemli bir karakter yok yeni seride mesela. O açıdan eski seri mangaya sadık yeni seri eskisi kadar değil.
yeni seride güncele geldim ve ne yazıkki beklemek zorundayım acaba bahsettiğiniz eski seridede karakterler tip olarak aynımı? olmadı ondan devam edim diyorum yada tekrar ondan başlamayı düşünüyorum beklemekden nefret ediyorum çünkü
Yeni serideki karakter çizimleri daha iyi. Eski seriden başlamanıza da gerek yok olayları daha ayrıntısız ama sıkmadan işliyorlar. Dayanamam diyorsanız mangayı okuyun derdim ama onu da diyemem ziraa manga da mangaka kafasına ne zaman o zaman çıkartıyor. En son 7 ay önce çıktı manga. O açıdan bu işkenceden kurtuluş yok. :D_____________________________
-
51. bölüm
_____________________________ -
-
-
müzik seçimleri harika ya _____________________________ -
52.bölüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeprem -- 23 Ekim 2012; 18:13:10 >_____________________________
Uyuyan höyük krallarından prensesler kaçırdım. Trebon kasabasını yakıp kül ettim. Felurian’la bir gece geçirdim ve hem canıma hem de aklıma mukayyet olabildim. Çoğu insanın kabul edildiğinden daha küçük bir yaşta Üniversite’den atıldım. Başkalarının gündüz gözüyle ağızlarına almaktan bile korktukları yollardan ay ışığı altında geçtim. Tanrılarla konuştum, kadınlar sevdim ve ozanları ağlatan şarkılar yazdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: bydeprem
52.bölüm
karakterlerde power up oluyor mu ?_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: etzelious
(prensip geregi içinde güç olmayan shounen izlemiyorum)
One Piece izlediyseniz HAKİ olayını biliyorsunuzdur, Hunter x Hunter animesinde HAKİ benzer bir olay var, çok daha detaylı ve mantıklı._____________________________ I don't want to believe, i want to know!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X