Üstadı 3 senedir gören olmamış. 2019'a kadar her sene birkaç defa fuar veya aktivitelerde görülüyormuş 2019'dan sonra gören, duyan yok. Ciddi seviyede fiziksel sorunları da varmış üstadın özellikle bel ve sırtından. 2019'daki HxH fan buluşmasında fanlar en kötü senaryoda manganın kalanını roman olarak çıkartın bari diye istekte bulunmuş. Aslında hikayenin kalanını büyük oranda kafasında planlamış olduğu da söyleniyor ama manganın çizilmesini bekliyorlar o konu da hala belirsiz. 3 senedir muhtemelen hiç evinden dışarı çıkmamış olabilir umarım yakın bir gelecekte bir anda sürpriz olur da tüm bu süreçte Dark Continent arc'ını çizip bitirmiş olur. Ben şu an 4. kere izliyorum hayatımda hiç bir animeyi 4 kere izlememiştim gerçekten HxH evreni olağanüstü bir evren, inanılmaz derin ve sayısız metaforla dolu özellikle Chimera Ant arc'ı full metafor. İnsanlığın ders çıkarması gereken harika göndermelerle dolu. Bu arada şunu da bırakayım üstat kesinlikle kendisini seriye eklemiş ![]() ![]() |