16 lvl oldum ve suan 6 talentim bulunmakta daha hiçbirini kullanmadım. ex kasmak için hangisine vermeliyim. konuyu araştırdım ama bulamadım. bulamayınca size sorayım dedim.
beast mastery gitmeni öneririm
kardeş Bak şimdi sordugun soruyu kendinde bulabilirsin yanıtını exp kasmanın zorlanmadan en güzel yöntemi nedir tabiki huntersan PETTİR.
petin skillide beast masterydir pet buffları fln filan onları siteden okuyup tek tek verirsin ama söleyim pvp yaparsan seni 70 e katlarlar sonra sıkıldım fln deme yani skill değişimi 1gold :D sonra 100gold sonra 1000gold
Bm hunter pvpde diger talentlere gore daha iyidir.
bm talentla bır hunter cok rahat farm ve pvp yapar . kesınlıkle bm hunter ol derim
Sana garanti veriyorum en kısa zamanda 70 olucaksın.İlk önce Bm ağacını tamamla sonra MM geç
Hunterın nerdeyse tek ağacı BM'dir. En iyi leveling, en iyi farm, en iyi pvp, en iyi PvE hepsi için BM gidilir. Tabi bu talentler arasında küçük farklar oluşur ama temelleri aynıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: bornavilivarol
kardeş Bak şimdi sordugun soruyu kendinde bulabilirsin yanıtını exp kasmanın zorlanmadan en güzel yöntemi nedir tabiki huntersan PETTİR.
petin skillide beast masterydir pet buffları fln filan onları siteden okuyup tek tek verirsin ama söleyim pvp yaparsan seni 70 e katlarlar sonra sıkıldım fln deme yani skill değişimi 1gold :D sonra 100gold sonra 1000gold
100g, 1000g mu?? Birkaç sıfır fazla yazdın sanırım.. BM hunter da en başarılı skilldir hunterda. Hem leveling için hem de pvp için...
Bm ol ve ez milleti.Millet senle uraşırken petin bitirsin işi
beast mastery gitmeni tavsiye ederim level atlamada büyük kolaylık
quote:
Orjinalden alıntı: bornavilivarol
madem bilmiyorsun, susta biliyor sansınlar
yorumlar için saolun bm den gidiyorum. en işe yararı bm oldugunu dusunuyorum
En fazla 50g olur talent sıfırlama ucreti.Yanlıs bılgiler vermeyelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme