Şimdi Ara

hunter talentleri hakkında sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 lvl oldum ve suan 6 talentim bulunmakta daha hiçbirini kullanmadım. ex kasmak için hangisine vermeliyim. konuyu araştırdım ama bulamadım. bulamayınca size sorayım dedim.

• beast mastery gitmeni öneririm
  • kardeş Bak şimdi sordugun soruyu kendinde bulabilirsin yanıtını exp kasmanın zorlanmadan en güzel yöntemi nedir tabiki huntersan PETTİR.

petin skillide beast masterydir pet buffları fln filan onları siteden okuyup tek tek verirsin ama söleyim pvp yaparsan seni 70 e katlarlar sonra sıkıldım fln deme yani skill değişimi 1gold :D sonra 100gold sonra 1000gold
  • Bm hunter pvpde diger talentlere gore daha iyidir.
  • bm talentla bır hunter cok rahat farm ve pvp yapar . kesınlıkle bm hunter ol derim
  • eger level kasmak istiyorsan kesinlikle Marksmanship gitmeni öneririm. Beastmastery PVP içindir
  • google a gir

hunter talent yaz çıkan sonuçlara bak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thief vs Hunter hangisi !!!!!!!!
    17 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: shenby

eger level kasmak istiyorsan kesinlikle Marksmanship gitmeni öneririm. Beastmastery PVP içindir

Alakası bile yok MM ile çok kötü level kasılıyor.Kardeş hunter oynayıcısı olarak Bm öneririm.BM ile çok iyi pvp de yapılır.

Al kardeş bu talentsi uygula

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/hunter/talents.html?5500322150511215012510515201000000000000000000000000000000000000

Sana garanti veriyorum en kısa zamanda 70 olucaksın.İlk önce Bm ağacını tamamla sonra MM geç

• Hunterın nerdeyse tek ağacı BM'dir. En iyi leveling, en iyi farm, en iyi pvp, en iyi PvE hepsi için BM gidilir. Tabi bu talentler arasında küçük farklar oluşur ama temelleri aynıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

kardeş Bak şimdi sordugun soruyu kendinde bulabilirsin yanıtını exp kasmanın zorlanmadan en güzel yöntemi nedir tabiki huntersan PETTİR.

petin skillide beast masterydir pet buffları fln filan onları siteden okuyup tek tek verirsin ama söleyim pvp yaparsan seni 70 e katlarlar sonra sıkıldım fln deme yani skill değişimi 1gold :D sonra 100gold sonra 1000gold

100g, 1000g mu?? Birkaç sıfır fazla yazdın sanırım..
    BM hunter da en başarılı skilldir hunterda. Hem leveling için hem de pvp için...
  • Bm ol ve ez milleti.Millet senle uraşırken petin bitirsin işi
  • beast mastery gitmeni tavsiye ederim level atlamada büyük kolaylık
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

kardeş Bak şimdi sordugun soruyu kendinde bulabilirsin yanıtını exp kasmanın zorlanmadan en güzel yöntemi nedir tabiki huntersan PETTİR.

madem bilmiyorsun, susta biliyor sansınlar
  • yorumlar için saolun bm den gidiyorum. en işe yararı bm oldugunu dusunuyorum
  • En fazla 50g olur talent sıfırlama ucreti.Yanlıs bılgiler vermeyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.