Şimdi Ara

Hunter mı Rogue mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine benden 2.ci noob topici ama sormak zorundayım En son hunterda karar kılmıştım fakat orda burda 'keşke rog kassaydım' 'roglar imba' gibi yazılar görünce kararsız kaldım yine. (2 classı da severim sorun değil ama lag olayı var bi de..). Yani düşünüyorum da hunterda sorun çok yani spot bulmak olsun işte raidlerde istenmeme gibi olaylar.. Eğer aramızda rogue oynayan veya oynamış arkadaşlar varsa onlardan biraz akıl vermelerini rica ediyorum. (Biliyorum baydım artık bi türlü başlayamadım ama başladıgım anda hardcore kasacagım için bi de 2 saat class düşünmek istemiyorum)

• Öncelikle raide alınmama gibi sorunları düşünme sen class ını iyi oynadığın sürece seni raide alırlar :)
    Class seçimin için de eğer zamanın varsa blood elf, orc yada troll (bu classlar hem rogue hem hunter olabiliyor) mekanları ayırmamak adına bu classlardan 2 tane char aç, hunter ve rogue, lvl10 a kadar kas, hangisini daha çok beğenirsen onunla oyna, arada sıkılabilirsin charından doğaldır 2 gün wow oynama yada alt char aç onunla oyalan biraz geçer :)
    Ama yine kesin ve tek öneri şudur; en çok hangisini seviyorsan o class ı seç
  • Benim oynamadığım karakter kalmadı nerdeyse ama nedense hunter beni hep sıktı. Zevk meselesi aksiyon seviyorum fakat hunterde aksiyon pek bol değil :) Uzaktan aim multi at dur dmg güzel ama aksiyon pek fazla değil.

En aksiyon Melee sınıf rogue, Ranged ise magedir bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 20 Mayıs 2007; 14:07:56 >
  • hunter ın grafik efektleri de hoşuma gitmiyor pek. ok atışı falan. sonra peti kontrol etmek vs.. rogue sen ve daggerlarından başka birşey yok. bas poisonı gir stealthe. bir de oyunlar zaten adrenalin yükselten şeyler, stealth seni kısa süreli olsa da rahatlatan bi olay :) dota oynayanlar bilir bi rikimaruyla kasmak kadar rahatı yoktur ve ona ölmek de en sinir bozucu şeylerden biri rogue derim. orc rogue lar da çok karizma mesela.
  • Orc Female Rogue aç

hunter bana feci bayıcı geldi, adrenalin 0 :D
  • LOL lock ac
  • Troll Rogue hastasıyım ben ama şimdi undead olmadıgım için millet bana aptal gözüyle bakıcak neden wotf li ırk seçmedim diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    83 Magede Flame mi ? Light mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bnm de bi ark var adamın ırk takıntısı var resmen UD oluo baska bisii olmuo
  • Hunter bence çok zevkli bir karakter !! Ama rogue da zevkli !! Ben hunter ı tercih ettim 1 yılı aşın süredir hunter layım bıkmadım şahsen !!
  • Hocam 35lv mage i benim 30lv lık kedim tek başına aldığından beri gözüm başka class görmez oldu

He şu da var burda ben mage e kötü felan demiyorum ama, işini bilen ve iyi item giden hasar bile yemiyor. Misal bi 33 mage yakaladım azıcık canlı(ben 32) a daha öldürüyodu her attığım ok şu bu Immune oluyodu :) (mage den anlamam da)
  • Miex aslında hem rogue hemde hunter çok zevklidir.Bu benim görüşüm sen eğer hunterla iyi oynarsan varya ortalığı dağıtırsın.Hele koşarak ok atması yokmu acayip zevk veriyor (ama sadece büyüleri koşarak atıyor).Ben bir hunter oyuncusuyum ve kolay kolay gruplarda yer bulabiliyorum.O yüzden hunterla oynarsan hiç canını sıkma.Hunterın peti olmasından dolayı gruplara girme şansı %50 artıyor.Hunterların mail giymesi onu dahada üstün kılıyor.Hunter savaşlarda o kadar kolay kolay yatmaz.Birde arada sıra hunter takla atarak ok atması yokmu ona hasta oluyum.
    Ben sanaderim ilk terciğin hunter olusun.Eğer kötü çıkarsan gel bana küfür et.İstediğini de Hunter açarsanda night elf açmayı tercih et.Güçlü görünmezliği var ve görünmezlik baya bir işe yarıyor.Birde hunterın bir farkı birden fazla noob alması.Pvplerde hem 1.,2.,3. çıkması onu daha iyi yapıyor.

• Türkiye'de rogue açılmaz bu kadar lag varken yok bende lag falan diyosan aç ama onun dışında Hunter
  • bende priestimin yanina yeni char kasicam bende arkadas gibi hunter rogue arasinda kaldim ama sanirim hunter kasicam :)
  • hunter aç oyunu öğren zaten 70 lemeden sıkılacaksın bu arada diğer classlar hakkında bilgi edinirsin sıkılmazsan devam edersin

tüm classlardan açıp lvl 40a getiren arkadaşlar vardı :D
  • Arkadaşlar ben oyunu zaten biliyorum yeteri kadar eskiden free serverlarda pvp terörü estirirdim Fakat orjinaldeki durumu merak ettim bu kadar (free server dediğim de funserver değil ayrıca blizz de kasmıstım)
  • Oynarken eğlenmek istiyorsanız UD,NE rog ya da Tauren,NE hunter açın.Bu söylediğim pvp için.Pve yapmak isterseniz human rog yada night elves hunter.Hunterların şu sıralar raidlerde pek işlevi yok auto shot modundalar anlıyacağın.Benim tavsiyem human rog açman racial skiller ile baya bi fark hissettriyor classta.
    Alt charlarımdan bi tanesi lvl60 NE hunter traplarla az adam deli etmedim
    lvl19 Twink roguemde var,arada girip tek atakla adam indirmesi güzel oluyor.
  • Sen beni dinle lock ac
    Bilen arkadaslar varsa priest hakkında braz bilgi verebilirmi ama klasik heal basar shadow olanıda shadow form kullanır tarzı cumlelerden farklı olursa iyi olur
  • Miex iki classta bana göre birbirinin ikizi birisi görünüyo göründüğü için bu dezavantajını uzaktan damage vererek gideriyo biriside görünmezliğe sahip olduğu için uzaktan damage veremiyo. Bu zıtlığa rağmen harici herşeyde ikiz gibiler. ikiz gibi derken yaptıkları ortalama damage ve crit şanslarını kastediyorum.

ben olsam lvl 70 i düşünüyorsam rogue açarım. dungeonlarda ikisinin şansıda eşit o bakımdanda benzerler. neden rogue? dersen 70 de uçan bineğe bindin aşağıda adamın birine dalıcan ilk ne yapman lazım? pet.. rogueye ne lazım direk combata girmek. bu kadar ufak bir sebebten roguemi seçilirmiş diyeceksin bende warlock olduğum için petle uğraşmaktan bıktım diyecem.

ha bu arada sen arkadaşlara bakma lock açma eskiden bir partiye lock lazımken saatlerce lock arardık şimdi hepsi general chatte benide alın diye ağlıyor. Dahada lock açılırsa büyük ihtimal lockları ezicek blizzard.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 20 Mayıs 2007; 20:23:36 >

• Haklısın lock guzel hos ama birde o boyutu var olayın tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

Öncelikle raide alınmama gibi sorunları düşünme sen class ını iyi oynadığın sürece seni raide alırlar :)
    Class seçimin için de eğer zamanın varsa blood elf, orc yada troll (bu classlar hem rogue hem hunter olabiliyor) mekanları ayırmamak adına bu classlardan 2 tane char aç, hunter ve rogue, lvl10 a kadar kas, hangisini daha çok beğenirsen onunla oyna, arada sıkılabilirsin charından doğaldır 2 gün wow oynama yada alt char aç onunla oyalan biraz geçer :)
    Ama yine kesin ve tek öneri şudur; en çok hangisini seviyorsan o class ı seç

İyi tamam ama hunter zaten Lvl10'da pet alıyor. Hunterin esas oynanışı L10'dan sonra ortaya çıkıyor. L10 kasana kadar son derece ezik kalıyor. Pet aldıktan sonra diğerlerine kafa tutabilir. Level10 yanıltıcı olur, en azından 20'ye kadar kasmak lazım ki değerlendirme adil olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.