Şimdi Ara

Hunter ile ilgili bilgi istemi TALENTLER HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hunter hakkında bilgi verirmisiniz acaba genel olarak.

edit: aslında demek istediğim talentler kıyafet v.s bu tarz şeyler çok iyi wow oyuncusu değilim yani

edit 2: catac 4.3.4 talentlerin türkçesini bulabilirmiyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norman Reedus. -- 6 Mayıs 2014; 22:46:16 >

• Arena canavarı, karşıdaki healerların ana bacı sövdüğü class, cc ve damage fazlalığı, rusların elinde şahlanan at, Arena boost master. En az 4 ranged instant cc ve invisible ile çift trinket avantajı, BM her rbg raid liderinin base bekleterek içinin rahat olduğu cisim.

Pve olarak bilemeyeceğim ama random bg'de bile 1300'lük adamların scatter shot freezing trape alması kadar sinir bozucu birşey olamaz.

Kısacası geçen sezon veya bu sezon hunter oynayıpta 2.2 rating yapmamış pvp'ciden hiç bir hayır gelmez silsin o charı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2v1 girip birini cc tutarken diğerini kesebilen bir class. Tabi işini bilen kesebilir. Mage ile duel'de zorlandığım class'lardan biridir.
  • Bkz. Baslik ile sorulan sorunun arasinda baglanti olmamak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Bkz. Baslik ile sorulan sorunun arasinda baglanti olmamak....

bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Arena canavarı, karşıdaki healerların ana bacı sövdüğü class, cc ve damage fazlalığı, rusların elinde şahlanan at, Arena boost master. En az 4 ranged instant cc ve invisible ile çift trinket avantajı, BM her rbg raid liderinin base bekleterek içinin rahat olduğu cisim.

Pve olarak bilemeyeceğim ama random bg'de bile 1300'lük adamların scatter shot freezing trape alması kadar sinir bozucu birşey olamaz.

Kısacası geçen sezon veya bu sezon hunter oynayıpta 2.2 rating yapmamış pvp'ciden hiç bir hayır gelmez silsin o charı.

Moralim bozuldu valla BM hunter oynuyordum bundan 5 ay öncesine kadar 1.9 maksimum gördüm onu da görene kadar canım çıkmıştı .
    Holy Pri-BM Hunter girerdik genelde 1.6 dan sonra karşımıza sürekli Warrior-Resto Dru,Monk-Healer geldi diye hatırlıyorum .
    Acaba setup'da mı sorun vardı ya da ben mi çok yeteneksizim bilemedim

• ha su olabilir, daha once defalarca uyarida bulunmus wow yoneticisi alakasizligi cok laubali bulup silebilir mesela :)

editledim basligi, sonraki konulara dikkat lutfen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

quote:

Arena canavarı, karşıdaki healerların ana bacı sövdüğü class, cc ve damage fazlalığı, rusların elinde şahlanan at, Arena boost master. En az 4 ranged instant cc ve invisible ile çift trinket avantajı, BM her rbg raid liderinin base bekleterek içinin rahat olduğu cisim.

Moralim bozuldu valla BM hunter oynuyordum bundan 5 ay öncesine kadar 1.9 maksimum gördüm onu da görene kadar canım çıkmıştı .
    Holy Pri-BM Hunter girerdik genelde 1.6 dan sonra karşımıza sürekli Warrior-Resto Dru,Monk-Healer geldi diye hatırlıyorum .

Fazla yorum yapmayacağım ama yazık olmuş şuan için holy pri - MM hunter efsane yada rdruid-MM ama 5.2 de disc-BM çok iyiydi.

Uzun lafın kısası şuan için hunterlar 2.2'yi aldı aldı yoksa daha tillahı gelse çok zorlanır, WOD hunterlar için kabus olacak içimden bir ses çığlık atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

ha su olabilir, daha once defalarca uyarida bulunmus wow yoneticisi alakasizligi cok laubali bulup silebilir mesela :)

editledim basligi, sonraki konulara dikkat lutfen :)

iyi yaptın ayol
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

2v1 girip birini cc tutarken diğerini kesebilen bir class. Tabi işini bilen kesebilir. Mage ile duel'de zorlandığım class'lardan biridir.

Aynısı bugün geldi başımıza, Druid ve Mage olarak girdik.İkimizinde pvp gear 530 dolaylarıda adam 2 mizi birden halletti.Ama daha sinir olunan ise 2 tane lock, bir o fear atıyor bir bu fear atıyor manyağa döndüm.

Pve
  • Bilgi verin lo talentler v.s nasıl yapayım nasıl gideyim kardeşinize bi yardım
  • Yapacağın şey armoryden hunter bulup onun yaptıklarını uygulamak, orada herşey yazıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

quote:

Fazla yorum yapmayacağım ama yazık olmuş şuan için holy pri - MM hunter efsane yada rdruid-MM ama 5.2 de disc-BM çok iyiydi.

Uzun lafın kısası şuan için hunterlar 2.2'yi aldı aldı yoksa daha tillahı gelse çok zorlanır, WOD hunterlar için kabus olacak içimden bir ses çığlık atıyor.

Valla hocam hunter hiç bi zaman Rogue-Mage-Warrior kadar populer ve yüksek ratinge oynayan bi class olmadı yanılmıyorsam .
    Sizden duyunca Hunterların yüksek ratingi kapattığını şaşırdım . Bıraktığımda Warriordan,Mageden geçilmiyordu 2.2'ler 2.4'ler.
    Rogue biraz sıkıntı çekti MoP'da galiba. En azından Cata-LK'da ki PvP başarısını gösteremedi. WoD Roguelar için iyi geçer mi bilinmez ama umarım Hunterları itin g.tüne sokmazlar kaç yıldır belkide ilk defa bu kadar popüler ve iyi olmuştur , bunu çok görüp nerfin kralını yapıştırmasınlar .

• TwinExist kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin 3s için zaten hala geçerli, fakat 2s için hunter bir canavar 3s'dede çooook iş görüyor. Ama ben en çok godcomp ve LSD seviyorum.
  • quote:

Senin dediğin 3s için zaten hala geçerli, fakat 2s için hunter bir canavar 3s'dede çooook iş görüyor. Ama ben en çok godcomp ve LSD seviyorum.

Godcomp tekrar moda oldu ya ölsem gam yemem

• Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Daha dün Snutz 3s atıyordu niye moda olmasın gayet zevkliydi.
  • quote:

Daha dün Snutz 3s atıyordu niye moda olmasın gayet zevkliydi.

Shadowpriest aslında berbat. 5.2 den beri belleri doğrulmadı buff gelmediği halde bir anda GODcomp oldu. Neden çünkü gear büyücülere yarıyorda ondan. Sadece gearın classlar arasındaki dengeleri değiştirebiliyor olması gücüme gidiyor. Yine bu sezon dk ları useless yapanda gear.

Dk'nın useless olduğunu düşünmüyorum kişiden kişiye değişir tabiki bu görüş, dezavantajları var oda takip etmesi gereken çok şey olması, ama takip edebilen tam bir healer katili 400k necrotic stacklemesi an meselesi.

Bir dezavantajı ise rbg'de melee claslar açısından malazgirt savaşı gibi hilal taktiğinin ortasında kalma ihtimali kaçışı zor defansifleri çok zayıf olmasada 5-6 dps'i kaldıracak kadar değil.

• quote:

Dk'nın useless olduğunu düşünmüyorum kişiden kişiye değişir tabiki bu görüş, dezavantajları var oda takip etmesi gereken çok şey olması, ama takip edebilen tam bir healer katili 400k necrotic stacklemesi an meselesi.

Bir dezavantajı ise rbg'de melee claslar açısından malazgirt savaşı gibi hilal taktiğinin ortasında kalma ihtimali kaçışı zor defansifleri çok zayıf olmasada 5-6 dps'i kaldıracak kadar değil.

Tek atıyorlar bize teeek. Bütün defansifler silence yiyince kapanıyor. RM openerda counterspell atınca direk havaya uçuyoruz. Şuan iyiler daha herkes full 550 olmadığı için ama 2 hafta sonra falan rezalet olacak. PTR de denedim full gear ile oradan biliyorum. Anti magic shell sadece 1 ice lance emiyor.
    Yalnız PTR çok hatalı oluyor, bende denedim fakat çok verimli ve kıyas kabul eder bir durum yoktu sanki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.