HUNTDOWN - Türkce Yama istek
-
-
85 metasi var. Makine çevirisi yapan olursa şimdiden teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
85 metasi var. Makine çevirisi yapan olursa şimdiden teşekkürlerYaptım yarım biraktim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Neden hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyun için translate yama yapacağım bir kaç güne çıkartırım. konuyu yeni farkettim bu gece çeviriye başlıyorum

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
Neden hocamBaşka projeye geçtim sonrada dönemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Çok teşekkür ederim kolay gelsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunu biraz oynadım ve çok beğendim. oyun güzel bir çeviriyi hakediyor. bu sebeple translate çeviri yapmayacağım. tamamen kendim çevireceğim.
oyunda toplam 1109 satır var şuana kadar 290 satır çevirdim.

Çok iyi haber , kolay gelsin. 4 de 1 i bitmiş şimdiden .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ulwi
Çok iyi haber , kolay gelsin. 4 de 1 i bitmiş şimdiden .o bir kaç gün önceydi
şuan 919 satır çevirdim. oyunda İşğ türkçe karakterleri desteklenmiyor İ karakteri için ì bu karakteri kullanıyorum. digerleri için yapacak birşey yok ş için s, ğ için g kullanıyorum. ve bir kaç yer text olarak verilmemiş boss isimleri bölge isimleri vs. onun dışında proje sorunsuz ilerliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
font konusunda yardımcı olabilirim
çeviriyi tamamladım test aşamasında
ama diğer projeler için font konusunda bir döküman hazırlarsan sevinirim.(bana balık verme balık tutmayı öğret)
türkçe yama yayınlanmıştır arkadaşlar iyi eğlenceler
HUNTDOWN\Huntdown_Data\ dosyayı bu yola atın.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı