Şimdi Ara

Hunt: Showdown (2018) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
8
Favori
10.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fazladan kodu olan varsa ben de alabilirim. Oyunu gerçekten de denemek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazladan kod varsa talibim
  • Steam de erken erişime açılmış 69 TL şuan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet kapalı beta'da kaldırılmış. oyun steam kütüphanemden silinmiş.

    şuan alınması taraftarı değilim, server sorunları, optimizasyon sıkıntısı çok fazlaydı kapalı betada.

    Umarım erken erişimden milleti söğüşleyip toz olma girişiminde bulunmazlar.
  • Oyun acaba kapalı betadaki haliyle mi çıktı yoksa değişiklik var mı deneyen varsa yorum yapabilir mi?
  • son denediğim haliyle konuşacak olursam kesinlikle tavsiye etmiyorum

    bu oyuna stratejik derinlik lazım tek boyutluluktan kurtulması lazım

    Güzel bi fikirleri var gerekli özeni gösterirler ve sağlam çalışırlarsa efsane bile olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be oyun erken erişime açılmış
  • Oyunu aldım sabah girecem... Lakin oyunu sadece bizim türkler beğenmemiş... Ama yabancı steam yorumlarına bakıyorum hep olumlu...



    Oyunu denedim... Şimdilik 2 şey canımı sıktı.. 1.optimizasyon acayip kasma.. İnsan bu oyunu erken erişime açmaya utanır... Bu ne kardeşim... ?

    2. Kiralama (hire) her oyun kirama olayı var.. Karakter yaratıp o şekil devam etsek..Daha iyi olur.. Sürekli kiralıyoruz olmamış acayip eksi bir durum bu.. Bu sistemi komple değişmesi gerek...


    Şimdilik değerlendirmem bu kadar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 23 Şubat 2018; 11:2:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu satın aldım; atmosferi gayet başarılı.. Gtx 970 ile ultrada 35- 45 fps arası ama gelicek güncellemeler ile daha da iyi olucaktır.. Kısaca ben beğendim tavsiye ederim herkese...
  • Kapalı alfasina katıldım ama her öldükten sonra yeni hunter seçme olayı yüzünden oyunu şimdilik almayacağım biraz daha gelişsin. Karakter yaratıp yükseltmek bu oyuna daha çok yakışırdı hem rpg öğeleri hem aksiyon hem battle royale güzel giderdi aslında. Cry tek bu oyuna önem veriyor. İlk alpha çıkışıyla son versiyonu arasında optimizasyon olarak dağlar kadar fark vardı(en azından benim için). 5 -10 fps lerden 30 50 arasına yükselmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu satın aldım ve çok beğendim, farklı bir oynanış tarzı var piyasadaki oyunlara benzemiyor atmosferi, sesleri ve grafikleri çok iyi özellikle duo daha zevkli olabiliyor optimizasyonda biraz sıkıntı var ama low ayarlarda 40 60 fps arası alıyorum rx 480 ile, piyasadaki benzer oyunlardan sıkılanlar deneyebilir.
  • Farklı tarzda bir oyun. İlk fırsatta alacağım. hi2games'e yazıp eklettim 53 liraya oradan alacağım. Optimizasyon sorunlarını biraz azaltırlarsa daha da iyiye gideceğini sanıyorum,hiç oynamadım ama steam incelemelerinde herkes optimizasyona laf ediyor. Şu an %70 olumlu yorum var, kalan %30'un 20si de optimizasyon için olumsuz puan verdi sanırım. Onun harici izlediğim videolar ve yayınlarla oyun güzel olduğunu belli ediyor zaten. Değişik bir konudan ilerliyor ve bence tutar.
  • Bu oyun ilk duyurulduğunda konsepti tam olarak böyle değildi. Coop şekilde oyuncular kısmen daha küçük bir haritada yaratık avına çıkıyordu. Haritada başka gruplar da yoktu. Sadece oyuncu takımı vs yapay zeka gibiydi. Hatta ölenler haritanın farklı yerlerinde farklı pozisyonlarda hapsoluyorlardı. Mesela adam ölünce tabutun içinde tekrar doğuyordu ama oyuna yeniden katılması için takım arkadaşlarımdan birinin gelip kurtarması gerekiyordu falan. Her neyse o günden beri bu oyunu takip ediyorum. Eğer iyi bir deneyim sunuyorlarsa alırım. Fiyatı gayet uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 4690k, r9 380 2gb, (ikisi de oc'li) 8 gb ram var en düşük ayarlarda dahi oynanmıyor şuan. direkt iade ettim. alacak olan ona göre alsın. zaten min sistem gereksiniminde 6. nesil i5 işlemci istiyor ne alakaysa bizim 4690k patates sanki.
  • Yalnız oynuyorum. Beraber oynamak isteyen eklesin steam id: aydingor1907

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken Erişim İncelemesi...

    Crytek Crytek biliyoruz ki Crysis ile herkesin beğenisi kazanan bir baş yapıt kazandırdın. Zor bir dönemden geçtiğini biliyoruz duyuyoruz okuyoruz ama bizzat benim inancım tekrardan eski günlerinize dönmeniz.

    Bunu da aslında şuan da rağbet gören ve oyun türü olmayı kazanan Battle Royale olayına farklı bir açı ,farklı bir konsept ile yaklaştığın Hunt:ShowDown ile eski günlerinize dönmeniz için , büyük bir şans ve bu şansı ilk izlenim olarak iyi değerlendirdiğinizi söylemem gerekiyor.

    BR olayına pve ağırlıklı etmenler ekleyerek çift taraflı bir mücadele sağlamışsınız bu mücadele pve tarafında avlamamız gereken boss ve boss a giden yolda karşımıza çıkan bir çok farklı mutasyona uğramış yaratık ve zombiler ile de oyuncuları zorlamayı ve derin bir şekilde olmasa da taktik ve strateji yapmaya zorlaman oynanabilirliği artırıyor pvp tarafında ise artık oyuncunun becerisine bıraktığında aşikar , emek verilmesini istiyorsun anlaşıldı yani.

    Zaten sizin projeleriniz en iyi tarafı grafik ve bu son derece müthiş grafik ile gelen atmosfer ile de Hunt :ShowDown da müthiş bir iş başarmışsınız. Atmosfere yedirilen oyunun konsepti cidden çok iyi .Seslerinize değinecek olursa burada da iyi bir iş başardığınız aşikar atmosfere uygun ve karakterlere uygun sesler ile iğreti eden durum yok aksine tam da böyle olması gerekiyor dedirtiyorsunuz.

    Şimdi aslında oyunu almadan önce oyuncuları bilgilendirdiniz optimizasyon sorunu ve bir takım sorun ile şimdi burda keşke daha iyi bir optimizasyon ile çıksa derdik ama erken erişim bir oyun bu yüzden fazla bir şey demeye imkan vermiyorsun ama oyunu alacak arkadaşların orta-iyi seviye bir sisteme sahip ise almalarını tavsiye ederim. İlerisi için alacak olan var ise tabi alabilir sonuçta optimizasyon ve diğer eksiler 1 senelik erken erişim boyunca düzelecektir.

    Silah ve ekipman ilk çıkışa göre yeterli ki 50'ye yakın bir çeşitlilik ce hepsinin tasarlanmış özgün olması en önemli yanı hissiyat olarak iyi ki beni de şaşırttınız bu konuda. Ama silah kullanımına biraz alışmak lazım gibi.

    Avcı kiralama sistemi değişik bir fikir ve bu avcıları özelleştirme de gayet iyi bir düşünce kısıtlı olsa da şu an ilerisi için umut vadediyor. Avcınız öldürmesin yoksa avcı leveliniz ve özelleştirmeleriniz gider demenizde oyuna ayrı bir dikkat ve derinlik katıyor. Diğer hesap leveli ile bir şeyleri açmak oynanabilirlik süresi açısından da önemli etken özgün tasarımlı ekipmanları denemek herkes isteyecektir.

    Haritada boyutu aslında bakıldığında küçük ama nasıl başardı iseniz eklediğiniz her şey ve oyunun yapısı gereği oynanış ile büyük bir harita hissiyatı sağlıyor gece ve gündüz olarak sunduğunuz haritalarda farklı şekilde dikkat etmeye yöneltmeniz de çok iyi .

    Hunt :Showdown ile son sözlerime gelecek olursam ilk cümlelerimde dediğim gibi büyük bir şans sizin için bu oyun yol haritası ile açıkladıklarınız ve ileriye dönük fikirlerinizin yanında oyuncuları dinlemeniz ki sürekli devam etsin bu durum . İlerleyen zamanlarda göreceğiz ama yeni bir efsane doğuşuna tanıklık edebiliriz. Şunu da belirtmek lazım AAA Klasmanında bir oyun için 69 TL uygun bir fiyat TÜRKÇE Dil destek keşke ilk aşamada gelseydi ki bekledik te ama ileri zamanlarda gelecektir eminiz.

    Oynanış saatime bakacak arkadaşlar vardır ama ben oyunu ilk test aşamasından itibaren deneyenlerden biri olarak 20 saat gibi bir deneyim sağlayıp yazdım ve oynamak isteyen Arkadaşlarımda ekleyebilir. Herkesle bir sonraki incelemede görüşmek üzere.

    Ekstra olarak ; Oyunu alacak olan arkadaşlara son sözlerim oyun cidden iyi ilerisinde ki yapılacak geliştirmeler ile çok daha iyi noktalara gelecektir. Crytek bu oyun ile doğru yolda bu yolda olmaya devam etmeli. Ve unutmayalım her erken erişim oyunu istisna olanlar tabi var ama optimizasyon bug vs. sorunlar ile çıkış yapıyor bu yüzden erken erişim bunları göze alarak oyunları alalım ve ona göre yorum ve incelemeler yazalım .İyi Oyunlar


    Steam ID : facT EngworkeLL

    Bir Kaç Oyun İçi Gece Görüntüsü










  • 5 adımda incelemek gerekirse,

    Grafikler : Harika

    Atmosfer : Harika

    Sesler : Oldukça güzel

    Konsept : Harika ötesi

    Oynanış ve Optimizasyon : Rezalet ! (Hiç yakışmamış Crytek'e. Hele ki sıfır problemli Crysis oyunlarından sonra)

    İmzamdaki sistemde 30 fps'e düşüyor oyun zaman zaman. Zaten maksimum fps de 60 civarı oluyor.

    Kısacası, çok değişik, harika olmaya aday bir oyun. Ama optimizasyon sorunu giderilmeden özellikle orta seviye sistemi olanlar için eziyet olur. Çünkü min sistem gereksinimlerinde yazanlar ile oynanmaz durumda şu an oyun.

    Fiyatından ötürü erken erişimde almak mantıklı. Tam sürümde fiyat yükselecektir. Ama oynamak için bir miktar oturmasını beklemek lazım oyunun. Patchler vs derken sorunu çözerler diye umuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 25 Şubat 2018; 23:55:57 >
  • 1050 ti ile en düşük ayarda 900 p dd dahi 60 fps almadığınız oyun. Yansımalar ışık efektleri AA si hiçte next gen değil. R6 siegeden sonra bakmaya tahammül edemedim. Pubg gibi en düşğkte 1080p 60 fps vericdk şekildd optimşze olursa alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsola neden gelmezsin bea
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.