Şimdi Ara

HUNLAR TÜRKLER VE MOĞOLLAR KARDEŞ Mİ DEĞİL Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

En komigide arap demeleri.

Suriye lubnan gibi kendini arap sayan,arapca konusan ,arap kulturunun hakim oldugu ulkeler bile gercekten genetik olarak arap degilken nasil oluyorsa bu biz karistik abi diyenlerin kafasinda ne arapca konusan,ne kulturel olarak arap olan,ne kendini arap sayan turkler genetik olarak arap oluyor (!).

Orta asya turklerine gelince onlar cekik gozlu abe ya ama elin zenciden bir tik acik kara tenli ,kanca burunlu,kil yumagi arabina gelince bembeyaz tenli Turkler bir anda arap oluyor (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 27 Kasım 2021; 22:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cübbeli mehmet kullanıcısına yanıt
    Vallaha ben kumral beyaz tenliyim seyrek sacliyim tam Türkoyum zaten bizim ulkenin insaninin gozleri hafif cekik bunu fark etmen için yabancilarla ayni anda bakman lazim

Bir de kafamizin arkasinda turan kemigi de var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşiz sonucuna vardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilinen ilk Türk devleti Rouran(Cücenler) moğollarına karşı savaşarak kurulan Göktürk devletidir, Hun konusunda hanedan tarafı Moğolda olabilir Türkte olabilir. Şuan İskitler ve Hunlar konusunda kesin bilgi yok biz işimize geliyor diye Türk olduğunu iddia ediyoruz. Son olarakta Moğolların atamız olduğunu sanmıyorum Moğollarla birlikte bir ortak ataya sahip olmamız daha büyük ihtimal.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.