Şimdi Ara

Hummel eşorfman ve diğer ürünleri Net %40 İndirimli (Kargo Bedava)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
5.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hummel eşorfman ve diğer ürünlerinde net %40 indirim var, kargoda bedava. Alacaklar kaçırmasın.

http://shop.hummel.com.tr/
     Hummel eşorfman ve diğer ürünleri Net %40 İndirimli (Kargo Bedava)

• İncelense güzel ürünier var aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye olmak için cep telefonu istiyor ve aktivasyon kodu gönderiyor. Kargo ücreti belirsiz. Site iğrenç ötesi.
  • Ödeme ekranında sıkıntı yaşıyorsanız internet explorer'a geçin chrome'da sıkıntı yaşadım ben,ödeme yap'ı tıklayamadım.
  • sevemedim hummeli yıllardır
  • adamlar bu dandik siteyle ortaya çıkıp ürün satıyorlar ya helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawsap -- 3 Aralık 2014; 0:31:10 >
  • Bi tane eşofman altı istiyorum lakin o kadar çok çakması var ki piyasada spor salonunda bakışlardan korkuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alacak olanlara müşteri memnuniyeti sıfır olan bir firma ona göre beden alayım olmadı değiştiririm bs. demeyin adamlar uğraşmaya değmez.

Aldığım ayakkabı da deri kısımda dökülme oldu.Adamlara götürdüm.

Merkeze yolladılar değişim olacak dendi.

Bende aynı ayakkabının bire bir aynısını istedim.Bana çıkardıkları fiyat farkı 90TL sebebi ise ben ürünü indirimdeyken almışım.

Ben sizden parayı istemiyorum bozuk olan bir ürünün aynısını talep ediyorum dedim.

Şu an tüketici hakem heyetinde olay bakalım ne zaman çözülecek?
  • Hummel dandik siteside bir o kadar dandik

• 2 sene önce bu aylarda indirimlerle hummel ayakkabı almıştım 55-60 TL gibi bir fiyata hala giyiyorum sadece dikiş yerlerinden ipler çıktı ama başka hiçbir sorunu yok almak isteyenler şuanda 71.97 TL renk çeşitide çok fazla

shop.hummel.com.tr
    404 - Hummel TR - Tekrar deneyin
    http://shop.hummel.com.tr/Products/ModelName/hummel-STADION-LOW;63297

• dipnot magazalardada indirim başlamış bugun istanbul optimum avm de gordum eşofman altları 60 tl idi bilginiz olsun.
  • Markamı şimdi bu ne idüğü belirsiz konfeksiyon ürünleri?
  • ÇÖPPPP
  • fena indirim var ayakkabı 70 tl mahalle ayakkabıcıları bile o fiyata satıyor çıkabilirsem kesin alacağım.Çok yoğun haftaya denk geldi.
  • Morhipo ve n11.com'da da var indirim. 63TL'ye geldi bu modeli.

• darkexorcist kullanıcısına yanıt
    hocam 72 lik ürünü nasıl 63 tl yaptın ??

morhipo veya n11 de nasıl kampanyalarla kombo yapılır, öneri bekliyoruz..
  • beceriksizler ! dün gece ayakkabı aldım . az önce mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye. ups kargo takip no'yu bi sorguladım farklı bir ile göndermişler nasıl oluyorsa . telefonlarını arıyorum mesai saati dışı diyor ve meşgule alıyor . Lanet olsun böyle firmaya . daha önce başıma böyle birşey hiç gelmemişti . sağolsun ilk oldular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishbone540

beceriksizler ! dün gece ayakkabı aldım . az önce mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye. ups kargo takip no'yu bi sorguladım farklı bir ile göndermişler nasıl oluyorsa . telefonlarını arıyorum mesai saati dışı diyor ve meşgule alıyor . Lanet olsun böyle firmaya . daha önce başıma böyle birşey hiç gelmemişti . sağolsun ilk oldular

Benim de 2 tane kargom var birini sabah vermişlerdi kargoya takip numarasında falan bir sıkıntı yok ama diğer kargoda ups'in sitesinde baktığımda bu yazıyor
    Bu Referans/Takip Numarasına ait bilgi bulunamamaktadır. Lütfen numaranızı kontrol edip yeniden deneyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 3 Aralık 2014; 18:06:35 >

• yahu kardeşim böyle adı sanı duyulmadık internet sitelerinden 20 30 tl kar edicem diye alışveriş yaparsanız başınıza gelmedik kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

yahu kardeşim böyle adı sanı duyulmadık internet sitelerinden 20 30 tl kar edicem diye alışveriş yaparsanız başınıza gelmedik kalmaz

Site ile ne alakası var arkadaşım hangi siteden alırsan al kargoda bir sıkıntı yaşamayacağının bir garantisi yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.