Şimdi Ara

Humble Bundle'da 1 Dolarlık Harika Ubisoft Paketi! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: rambocuk

şu far cry 3 neydi be ilk çıktığı gün an gibi aklımda önce videolarına bakmıştım abi diyorum ne muhteşem bir ortam karakterler sonra oyunun puanlarını bir gördüm direk gidip almıştım ps3 için grafikler ps3 de bile tatmin ediciydi inanılmaz bir oyun deneyimiydi 3 de öyle bir çıte yükseldiki artık onun çeyreğine bile ulaşamıyorlar haliyle aynısını tekrar tekrar sunuyorlar far cry 4 ve primal gibi

Aynen öyle hatta daha geçem hafta tekrar kurup bitirdim şuanda bile çoğu open world oyundan daha iyi grafiklere ve dahada önemlisi içeriğe sahip ubisoftun güzel dönemlerinden kalmış nadir oyunlardam

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaiShinbu

bu ubisoft oyunlarında %66 indirim kuponu her oyunda geçerli mi? daha doğrusu sormak istediğim olay şu; bu paketi alsak, o kuponla tekrar başka bir hesapla the division alabilir miyiz? gerçi ne kadar kârlı mı olur zararlı mı onu hesaplamadım :D sadece meraktan soruyorum.

Sayfaya girip biraz bakarsan verilen kuponun hangi oyunlarda kullanılmayacağı yazıyor. Onların arasında The Division' da var yani sorunun cevabı hayır.

• Oyunları Steam listemde göremeyince alasım gelmiyor. Zaten GOG ayrı, Origin ayrı birde Uplay??? bu nedir arkadaş. Steam key olaydı belkide alırdım ama birde Uplay istemiyorum hayatımda.

• 75 dolarlık paketi alsak t - shirt gelir mi acaba ? Bilgisi olan var mı? Daha önce alışveriş yapan biri, cevap verirse sevinirim.

• call of juarez ve grow home steame eklenebiliyor. Rayman için uplay i aktifleştirmek gerek sadece

• 1 dolarlik kısmı alınca bta kitleniyor sonra üstünü tamamlayabiliyoruz diye biliyordum nerden yapacaz onu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatdoyousee insanlara neden yanlış bilgi veriyosun steam keyi coj ve gh yapmayın abi şunu editörler sizde yorumları kaldırın böyle spammerları
  • aslında crew için iyi fırsat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Relinquished06

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: GaiShinbu

bu ubisoft oyunlarında %66 indirim kuponu her oyunda geçerli mi? daha doğrusu sormak istediğim olay şu; bu paketi alsak, o kuponla tekrar başka bir hesapla the division alabilir miyiz? gerçi ne kadar kârlı mı olur zararlı mı onu hesaplamadım :D sadece meraktan soruyorum.</blockquote>

Sayfaya girip biraz bakarsan verilen kuponun hangi oyunlarda kullanılmayacağı yazıyor. Onların arasında The Division' da var yani sorunun cevabı hayır.

Teşekkür ederim.

• Haber için teşekkürler Grow Home aldım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.