Şimdi Ara

HUMAX HM-9504HD İNCELEMESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
4
Favori
50.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HD kanallar bir türlü öne gelmedi,müşteri hizmetleri de beceremedi

    9103 kilitlenip kalınca bunu verdiler,IQ da hızlı SD görüntü kalitesi vasat
  • arkadaşlar şu an en güzel ve son cihaz 9504 mü?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan ben de bu model var, Bazı sd kanallar bildiğiniz tekliyerek geliyor, tv8 ntv e2 daha bir sürü sd kanal böyle, iq da da 2 de bir kilitleniyor dizi izlerken, arkadan güç kablosunu çıkarıp geri takıyorum bir sürü iş... hem iq yu kullanabileceğim hem de güzel hd sd yayın veren bi model önerirseniz çok memnun olurum vallahi.
  • Sunny 5103 hd cihazı dene birde derim. Ben denemedim ama tavsiye edenler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humax 9504 kullanıyorum ve binamızda merkezi sistem MDU-4 lnb var. Bu kutu ve lnb ile Trt Diyanet, Trt avaz, Trt müzik kanallarını bulamıyorum. Lnb nin MDU-5 olması gerekiyormuş. Peki Humax 9503 alsam bu kanalları MDU-4 lnb ile alabilirmiyim ?
  • bende bugun 9103 ten humax 9504 e geldim digerine gore ilac gibi ama 1 ay icinde degistirmek istersem üürcret odemiycem eger sıkıntı yasarsam 5103 isteyebilirim bakalım artık
  • arkadaşlar bende yeni abonelik yaptıracağım.Yanlız benim ses sistemim analog yani kırmızı beyaz analog cıkışları olması gerek humax 9504 de bu yok gördüğüm kadarı ile nasıl sesi elde edebilirim.

    vestel 9103 de var ama yorumlara bakarsak almak mantıklı gelmedi fikiri olan paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blue mc

    Humax 9504 kullanıyorum ve binamızda merkezi sistem MDU-4 lnb var. Bu kutu ve lnb ile Trt Diyanet, Trt avaz, Trt müzik kanallarını bulamıyorum. Lnb nin MDU-5 olması gerekiyormuş. Peki Humax 9503 alsam bu kanalları MDU-4 lnb ile alabilirmiyim ?

    Aynı sistem bizim binada da var, Humax9503 kullanıyorum MDU-4 ile yazdığınız TRT kanallarını izleyemiyorum. Lnb'nin MDU-5 olması gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 13 Nisan 2014; 0:04:41 >
  • arkadaşlar wifi dongle bagladım usbden , ama wifi donglı acmaz yanı , ama ayarların wıfıyı yapılandır war , olayı cozen arkadas var mı ?
  • valla dostum hayatımda ilk kez digiturk kullanıyorum malum media markt paketinden yaralandım ve bu kutuyu sectım elektrik mühendisiyim ve meslegımde zayıf akım ve smatv üzerinde profesyonel cozumlerı cok yerde tasarladım ve imalatlarını yaptım triax hirschmann kathrein locatel ve bunların profesyonel recevirlarını kullandım kurdum..evimdede drambox 800 hd ve next hd uydu alıcılarını kullanıyorum..hayatımda kullandığım en kotu uydu alıcısı sanırım bu..sd yayınlar berbat hdlerde kotu 2 farklı LCD tv de denedım sonuç aynı işin ilginç yani humax korenin en iyi recevir firmalarından biri ancak bu kadar kotu bir urunu nasıl cıkarmıs hayret edıyorum..gerçi dj bunları kırpmış anlaşılan..senin dediğin gibi sdlerde takılıyor recevir hiç memnun değilim..sd ve hd yayın olarak hangısı iyiyse ona gecıcem iq falan istemiyorum...ben bu kutuyu değiştirsem ücret ödermiyim 5 günlük daha...hangi modeller var 9103 ve sunny var sanırım..ne önerirsiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Haziran 2014; 22:26:23 >
  • reko kullanıcısına yanıt
    hala aynı receiver duruyo biz de, güya yeni getirecez dediler bi daha ses çıkmadı adamlardan biz de üstelemedik. Kalitesiz yayınlara devam Dünya kupasında sorun olmasa bari
  • quote:

    Orijinalden alıntı: juniorhonour

    hala aynı receiver duruyo biz de, güya yeni getirecez dediler bi daha ses çıkmadı adamlardan biz de üstelemedik. Kalitesiz yayınlara devam Dünya kupasında sorun olmasa bari

    Ben uye olurken sormadım 3 gun once montaj yaptılar acaba sagem alabilirmiydim ücretsiz yoksa oda paralımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humax9504'te saat sorunu yaşayan var mı?

    Elektrikler gitti geldi, cihazın önündeki saat göstergesi yerini "stb4" yazısına bıraktı. cihazı kapatıp açtım, yeniden başlattım ama nafile, saat gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Üyeliğim sırasında 9504 istememe rağmen ısrarla Vestel 9102 modeli geldi. Çok sorun yaşadım.

    Portal da çok sık donma ve restart , Yayınlarda görüntü kaybolması , fişten çıkartmadan düzelmemesi , cihazın aşırı ısınması vs.

    1 hafta boyunca tam 3 cihaz değiştirdiler , hepsi de 9102.
    En sonunda mh'ni arayarak bastım fırçayı , ertesi gün 9504 geldi. Cihaz çok stabil ve akıcı.

    Dsmart cam modül kullanıyorum , hangisinden memnunsun derseniz tartışmasız cam modül derim. Ancak cihaz stabil olduğu için artık , gerilme ve sinir kalmadı. Cihaz ısınmıyor.

    Bu arada cihazı akşamları kapatıyorum. standby modunda kullanmıyorum.
  • reko kullanıcısına yanıt
    receiver sorununuz çözüldü mü, ben de kurulum isteyeceğim ve cihaz konusunda kararsızım.
  • Hd kanallar bende sorunlu hep görüntü de donma falan daha önce 25 tl verip servis çağırdım hafiften düzelmişti gene başladı sorun kutu da mı hd kanallar da sorun yaşayan var mı acaba?
  • Bana bağlarken 5103 model ufak bir receiver bağladılar . Burnumu kıvırdım kutuyu görünce fakat hem sd lerde hem hd lerde hemde portalda memnunum cihazdan. Önce eski bir receiver getirdiler bir baktım arkasında Ethernet girişi yok dedim bunu istemem yok başka dediler çocuklar bğalantıyı yaparken biraz muhabbet ortamı yaratınca gidip bu kutuyu arabadan alıp geldi.
  • ilozof İ kullanıcısına yanıt
    5 temmuz oldu sıkıntı yok sadece sacma sapan yazılımsal hataları var cıhazın standby da ıken mor ekran vermesı gıbı..
  • merhaba ; Humax 9503 HD cihazlı üyeliğiimi sonlandırdım ve şahsıma ait bu cihazı Türksat üzerinden kullanmaya dönüştürdüler. Mod tuşu şeçimini yaparak gelişmiş kurulumu yaptım türksat kanallarını buldu. ancak HD olan trt kanallarını bulamıyor. Sadece semerkant hd kanalı var diğerleri çıkmıyor ve ismini bulduğu halde o kanal üzerine geldiğim de ayarlanan frekansta yayın/kanal bulunmuyor yazıyor. Cihazımı normal uydu gibi nasıl kullanırım. Digitürk ü aradım bizim yapacağımız bir şey yok üyeliğiniz bitti aynen söylediği isterseniz çöpe atın kutuyu diyor . bu cihaza yazılım atabilir miyim. Araştırmam da Humaxdigital.com/uk avrupa sitesinde eş değer kasa ürün olarak IR3000HD cihazı görünüyor acaba bu yazılımı atsam cihazda sorun çıkar mı? Türksat üzerinden ücretsiz üyeliksiz bu cihazı kullanan arkadaşlar varmı?
    Teşekkürler.
  • Bugün digiturk abonesi oldum. Humax 9504 bağladılar. Harici hdd bağlamak koşuluyla kayıt yapabilmesi ve wi-fi üzerinden nete bağlanması beni çok memnun etti. Görüntü kalitesi de tatmin etti beni.

    Yalnız bir şey öğrenmek istiyorum: Cihazın göstergesinde hangi kanal açıksa o kanalın numarası yazıyor. Eski dsmart cihazımda ise saati gösteriyordu. Saat niyetine de kullanıyordum böylece:) Bu cihazın da saati gösterme özelliği var mıdır acep?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.