Bildirim
Humana meyve çayı 200 gr 5.90 tl (kargosuz)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kendi mağazasında da var mı bu üründen acaba? -
çok iyi fiyat tarihi yakın olabilir -
1 adet sipariz verdim skt yakindir diye yoksa daha fazla alabilirdim tesekkurler paylasan arkadaşa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emziren anneler için migrosdan 1+1 iken altı adet milupa rezene ve gece çayı karışık almıştım 6sını sanırım 45lira gibi fiyat verdim. kargo dahil 45e gönderebilirim bebek emmedi. skt 2019/04 fişi mevcut açılmadı. -
Tesekkurler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler bende aldım bakalım -
Bugün geldi skt 15.06.2018
Aldık teşekkürler
Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
ilk 8 ay icemiyorsun sktsi haziran bosa gider.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben beğenmedim, tadı tuzu yok gibi... İçersinde maltodesktrin var ve bağırsaklar için iyi değil deniyor, kan şekerini zıplatıyor diye belirtiliyor.. Ucuz diye gittik mal gibi 4 kutu aldık, 3 ünü iade etmeyi düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: dekareme
Ben beğenmedim, tadı tuzu yok gibi... İçersinde maltodesktrin var ve bağırsaklar için iyi değil deniyor, kan şekerini zıplatıyor diye belirtiliyor.. Ucuz diye gittik mal gibi 4 kutu aldık, 3 ünü iade etmeyi düşünüyorum
Demeyin 3 kutu aldık % 100 bitkisel yazıyordu açıklamalarında. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Umarım alacak arkadaşlara bu yazdıklarınız yardımcı olur.İyi formlar. -
Bizim 27 aylık bebekte kabızlık problemi var aşamıyoruz herşeyi deniyoruz hemen kabızlığa iyi gelir yazınca aldım iki kutu ama yorumlar kötü gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X