Şimdi Ara

Hulk vs WW (Bilek güreşi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
5.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tamam hocana söyle supermen ve shazam o kitabi kaldirdigina dair gorsel atsın. satrn kitab havada duruyor iki ucundan tutuyorlar sadece sonrada kitab ikisini savuruyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidermisin güzel kardeşim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cracx C kullanıcısına yanıt
    ulan utanmadan buraya gelmişin birde racon kesiyosun yaylan evine git sütünü filan iç beynin gelişsin

    yok hulk en güç kahramandır yazarlar açıkladı falan filan hangi yazar açıkladı lan cevap ver bakalım
  • Hulk alır bence ama Wonder Woman'da yamana atılacak birisi değil.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    evet bu bir ilk ilk kez marvel karakteri alır dedi :D
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Ama yine cevabını bildiğiniz bir konu açılmış. Peki benim sorum superman vs Carol Danvers hadi bakalım :D
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    carol danvers captain marvel oluyor değil mi [marvelde bayan olan captain marvel ]
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Aynen :D
  • Thor tek yumruk darbesinde carol’u öldüreceğini düşünürsek Superman tek parmağıyla bayıltır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Becerileri ve Güçleri:
    İnsanüstü güç: Carol aşırı derecede güçlüdür normal seviyelerinde kabaca 50 tonluk brüt kuvveti vardır. Bununla birlikte, çeşitli enerji türlerini emebildiğinden, bu enerjiyi fiziksel gücünü arttırmak için kullanabilir Binary zamanlarında 100 ton ve üzeri seviyelere çıkabildiği bilinmektedir.

    İnsanüstü Direnç: Carol’un kas sistemi, fiziksel aktivite sırasında sıradan bir insanın kas sisteminden çok daha az yorgunluk toksinleri üretir. Binary olarak yorgunluk etkisini göstermeden önce 24 saat boyunca tam kapasitede kendini gösterebildi. Binary güçlerinin ardından bu etki kabaca yarıya indi. Bununla birlikte, dayanıklılığını daha yüksek seviyelere çıkarmak için emilen enerjiyi kanalize edebilir.

    İnsanüstü Dayanıklılık: Vücudunun dokuları, sıradan bir insana oranla fiziksel yaralanmalara karşı çok daha sert ve daha dirençlidir. Ms. Marvel, yüksek kalibreli mermilere, büyük darbelere, büyük yüksekliklere, sıcaklık ve basınç aşırılıklarına maruz kalmasına rağmen zarar görmez ve herhangi bir yaralanma olmadan güçlü enerji patlamalarının ardından hayatta kalabilir.

    İnsanüstü Çeviklik: Binary olarak Carol’ın çevikliği, dengesi ve bedensel koordinasyonu, insan vücudunun doğal sınırlarının çok üzerinde olan seviyelere çıkmıştır. Şu anki güç seviyelerinde, muhtemelen kabaca yarıya yakın bir düşüş yaşadı ancak enerji emilimi yoluyla Binary seviyelerine yeniden çıkma potansiyeline sahip.

    İnsanüstü Refleksleri: Binary olarak Carol’un refleksleri neredeyse anlıktır. Şuan yine kabaca yarı yarı düşse de emdiği enerjiye göre reflekslerini arttırabilme potansiyeline sahiptir.

    Uçuş: Carol kendini havada ve uzaydaki vakumlu ortamda muazzam hızlarda hareket edebilme yeteneğine sahiptir. En yüksek hızı bilinmese de, birkaç saat boyunca kolayca sesin üç katı hızda uçabiliyor bu yüzden daha hızlı gidebileceğini varsayabiliriz. Sarhoşken atmosfer dışına çıktığında sorun yaşamışlığı oluyor.

    Tehlike Önsezisi: Carol’un orijinal güçlerinden biri, “yedinci his” olarak adlandırılan ve bilinçaltında oluşmadan önce tehlikeyi tanımasına izin veren bir önbilişsel duyuydu. Başlarda Carol Danvers’den diğer kişiliği olan Ms. Marvel’a dönüşmesini tetikleyen bu iç güdüsüydü. Yedinci hissi, bir rakibin saldırılarını düşünmeden önce savaşta bilinçaltında tahmin etmesine izin verdi ve dövüş yeteneklerini büyük ölçüde geliştirdi. Carol’un orijinal güçleri Rogue tarafından çalındıktan sonra, yedinci hissi kayboldu ve bilinçaltı bir güç olduğu için Carol güçlerini aldıktan sonra bu yeteneğinin geri dönüp dönmediğine emin değil. Ancak en sonunda güçleri restore edildiğinde geri döndüğü düşünülüyor.

    Kozmik Farkındalık: Binary olarak Carol, Silver Surfer’ın sahip olduğu gibi bir kozmik farkındalığa sahipti. Her tür enerji modelini görsel olarak algılayabilir ve alandaki herhangi bir önemli enerji kesintisinin farkındaydı. Binary güçlerini kaybettikten sonra bu gücünü kaybettiği düşünülsede fazla yüklenerek girdiği yarı Binary formunda yeniden sahip olabileceği düşünülüyor.

    Zararlı Maddelere Bağışıklık: Carol, toksinlere ve zehirlere karşı bir bağışıklık veren İnsan/Kree fizyolojisine sahiptir.

    Fotonik Işımalar: Carol, foton ve yıldız ışığı enerjisini güçlü patlatmalarla birlikte ellerinden ve parmak uçlarından ateşleyebilir. Bunlar Iron Man’ın tam mukavemet itici patlamaları ile kabaca eşit olan son derece güçlü patlamalardır. Çok fazla miktarda enerji emmişse, Carol daha da güçlü enerji patlamaları üretebilir. Onun enerji emilim gücü gibi artık kendi imzası güçlerinden biri olmasına rağmen, Binary olmadan önce bu yeteneğe sahip değildi.

    Enerji Emilimi: Carol, çeşitli enerji türlerini absorbe etme ve onu kendi süper-gücü, hızı, dayanıklığı, enerji projeksiyonu ve diğer güçlerini daha da artırmak için kullanma yeteneğine sahiptir. Carol’ın bu yeteneği Binary haline gelmeden önce mevcut değildi. Binary güçlerine sahipken ikili yıldız sistemininkiyle eşdeğer enerjiyi emip içinde tutabilmiştir. Son derece yüksek enerjili saldırıları sonunda Carol’un emme kabiliyeti aşırı yükleyebilir ancak nükleer patlamanın büyüklüğüne kadar enerjiyi rahatça emebileceğini ve kullanabileceğini daha önce göstermiştir. Carol aynı zamanda bir hikayede Doctor Strange’e yardım ettiği sırada Warren Traveler adındaki korkunç bir sihirbazın büyülü enerjisini de emebildiğini göstermiştir. Yeterli enerjiyle güçlenmişse, geçici olarak Binary formuna girebilir.

    Rejeneratif Şifa Faktörü: Emilen enerji, metabolizmasının gücünü artırır ve yaralarının hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlar.
    Minör Moleküler Kontrol: Gündelik kıyafetlerini kostümüne dönüştürmek için emilen enerjiyi molekülleri düzenlemek için kullanabilir veya tam tersini yapabilir. Bu sayede tıpkı Superman gibi bir göz açıp kapayıncaya kadar süper kahraman kılığına girebilir
    Binary Güçleri
    Binary olarak Carol bir zamanlar bir beyaz deliğin gücüne tabiydi ve ısı, ışık, radyasyon üretebiliyor ve neredeyse solar ölçekte elektromanyetik spektrum boyunca diğer tüm enerji türlerine erişebiliyordu. Ayrıca yer çekimi üzerinde küçük bir kontrol gücü vardı. Uzayda nefes alabilir ve ışık hızında seyahat edebilir. Bu bağlantı kesildikten sonra, bir zamanlar sahip olduğu seviyede bunu yapamıyor. Bununla birlikte, bu gücün kapasitesi hala onun içinde yatmaktadır.

    Deneyimli Casus: Carol, Hava Kuvvetleri İstihbaratı için çeşitli gizli operasyonlar yürütmüş deneyimli bir casustur.

    Çok Dilli: Carol, İngilizce, Rusça ve başka bir bilinmeyen Dünya dilinin yanı sıra Kree ve Şi’ar dilleri konusunda akıcıdır. Rajaki’de konuşur ve diğer birçok dünya dilinde de sınırlı bir kelime dağarcığı sahiptir.
    Usta Pilot: Carol, Amerikan Hava Kuvvetleri uçaklarının yanı sıra Kree, Shi’ar ve diğer uzaylı ırkların yıldız gemileriyle kapsamlı deneyime sahip başarılı bir pilottur. Bir dönem X-men’in özel pilotluğunu yapmış Avengers’ın uzay taşıtlarını da kullanmaktadır.

    Usta Savaşçı: Başarılı askeri eğitimleri sonucu silahlı ve silahsız çatışmalarda yoğun bir şekilde eğitilmiştir. Güçleri olmadan bile oldukça güçlü biridir.

    Yetenekli Gazeteci: Carol, serbest yazar ve dergi editörü olarak yetenekli bir gazetecidir. Başarılı bir bilim kurgu romanı yazarıdır.


    çok güzel güçleri var gördüğünüz gibi ama çr de bir şeye yaradığını hatırlamıyorum biraz daha araştırıp cevabı vericem




  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    hocam aslında güçlerine bakarsak süperman ve thordan daha güçlü gibi ama çr de bir poka yaramıyor nedeni nedir biliyormusunuz
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    çok güzel güçlerinin olmasına rağmen çr de bir poka yaramadı o yüzden süperman alır ve son kararım ama film evreninde öyle olmıyacak gibi çünkü marveldeki yetkililerden birisi en güçlü kahraman C. marvel olucak demişti film evreni için

    yani çr de sonuç= süperman
  • Nerde daha güçlü hocam :D ?



    Sadece çok yönlü bu arkadaş.. fiziksel güç,dayanıklılık,hız hele kimirade konusunda kat kat kat geride.. 75 ton anca kaldırıyor binary formda değilken. Bizimkiler en az milyar tonlar kaldırıyor :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 film sonra Supermanı öne geçirirler hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    bende onu demek istedim çok yönlü ama marvel bunu parlatmamış ama film evreninde parlatcak gibi gözüküyor

    yoksa süpodan filan güçsüz ama marvel parlatsaydı en güçlü hero olurdu diye düşünüyorum
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Valla güçlerinin hiçbirinin supo karşısında bir işe yarayacağını düşünmüyorum carol denvers dememin sebebi kevin faige'nin en güçlü süperkahraman olacak demesi sırf bunu dediği için bile klavyeyi kırıyordum 100 ton kaldırma kuvveti var. Sırf feminizmden para kasacaklar
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    süperman jl 2 de adam olucak

    ama avengers 4 de benim beklentime göre yine ekip daha güçlü olucak çünkü İg thanosu yenmek kolay iş değil :D
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    evet güçleri yaramaz zaten sorunuzun cevabını süperman olarak verdim çünkü şuana kadar bir poka yaramadı

    ama film evreninde İg thanosu tek yenerse film evreninde en güçlü hero ünvanını alır
  • Ig thanosunda pek marifetini görmedik film evreninde :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    nedemek görmedik evrenin yarısını öldürdü
    ay parçaladı
    en güçlü kralın denilen silah olan stombreakdan sağ çıktı :D
    eğer onu süperman yeseydi mefta olmuştu bile :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.